- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Bende daha vermedim :)Oy veremedim siz verebildiniz mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha vermedim :)Oy veremedim siz verebildiniz mi:)
Bende karar veremedim:)2-3 sofra var aklımda:)Bende daha vermedim :)
Bende kararsızım :)Bende karar veremedim:)2-3 sofra var aklımda:)
Bende kararsızım :)
Aynı durumdayım:)Bende oy veremedim çok kararsız kaldım
Bana gelmediBildirim gitti hayırlı olsun
Üyelik tarihine göre gidiyormuş:)Bana gelmedi
Yaa ben 12.numaradaki prensesin sekerligine dayanamayip oyumu ona verdim
Geldi az önce :)Üyelik tarihine göre gidiyormuş:)
Yarışma bittikten sonra 1.sayfadaki resimleri diğer konuya geçirip 2. yarışma için yenileri buraya ekliyorum :)10 numara da çok güzel mesaj var ama bende 12 dedim : )
Bu arada Nevreste yeni başvuruları kabul et ama yayınlama bu yarışma bitince yayınlamaya başlayalım.... Bu konuda 1. sayfad aki foto ve menüleri tek başlık olarak yemek bölümüne bir yere açalım ama bu başlık sabit kalsın lütfen
10.numara sadece tombik parmaklarini gostermis bize keske tombik yanaklari da gorseydik10 numara da çok güzel mesaj var ama bende 12 dedim : )
Bu arada Nevreste yeni başvuruları kabul et ama yayınlama bu yarışma bitince yayınlamaya başlayalım.... Bu konuda 1. sayfad aki foto ve menüleri tek başlık olarak yemek bölümüne bir yere açalım ama bu başlık sabit kalsın lütfen
Yarışma bittikten sonra 1.sayfadaki resimleri diğer konuya geçirip 2. yarışma için yenileri buraya ekliyorum :)
Yemek bölümünde yeni konu açacağım:)diğer konu dediğin 1. Sütaş İftar sofraları diye yeni konu değil mi ?
Bende çocuk mocuk yok, aile resmi de iş görürmüBen oglanlari dizip foto cekmek istesem kameraya tiklayana kadar tazmanya canavari gibi gecerler masanin uzerinden
Benim çocuklarda büyük sevimli olmazBende çocuk mocuk yok, aile resmi de iş görürmü