- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Sen katildin mi?Onların bildirimi gelmiyor, senin bildirim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen katildin mi?Onların bildirimi gelmiyor, senin bildirim geliyor
Katılacağım, 2 sine birden, bensiz olmaz kiiiiSen katildin mi?
Ya deme keşkek demebir keşkek yapıyorlar aman da aman ....
Ben bu sefer katilmicam zaten digerini de yapamadim dahaKatılacağım, 2 sine birden, bensiz olmaz kiiii
Neden, hadi hadi katılırsın sennnnnnnBen bu sefer katilmicam zaten digerini de yapamadim daha
Gardaşım çök yere çök bağdaş kur 5. Sofraya geçelim bizYalniz 5.numarali sofra yikiliyor
Yok yea bu sefer yokum digerine katilicam amaNeden, hadi hadi katılırsın sennnnnnn
Tanimadin mi gardasim5. SOFRA ses ver zalim kadın en sevdiğim yer sofrası herşeyide özenle dizmiş sunmuşsun ellerine sağlık
Minder alayim bi tane hemen geliyorumGardaşım çök yere çök bağdaş kur 5. Sofraya geçelim biz
Blue peri mi evvelde var un tarhana demiş Gonyalıyam gardaşşşşMinder alayim bi tane hemen geliyorum
Seğirt gelMinder alayim bi tane hemen geliyorum
Bende yee sofrasını tercih ederim, bu benim komseptimdi çalmışGardaşım çök yere çök bağdaş kur 5. Sofraya geçelim biz
Caktirma tanimiyoz bizBlue peri mi evvelde var un tarhana demiş Gonyalıyam gardaşşşş
Hiç demiyor sütaş katılımımız çok olsun diyeYok yea bu sefer yokum digerine katilicam ama
Sende yapsaydın keşke Lunya'm iki yer sofrası olsa oohh mis gibi şimdi hepimiz bi sofraya sığmayızBende yee sofrasını tercih ederim, bu benim komseptimdi çalmış
Sen şaşırmadın MıNiye sasirdiniz?
Tanırım beennCaktirma tanimiyoz biz
Millet bence katilmamdan cok katilmamama sevinmistirhem bana gerek yok ki masallah herkes dokturmusHiç demiyor sütaş katılımımız çok olsun diye