Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklisiniz da iste insan bi kotu oluoMerhaba hic gelmeyedebilir caninızi sıkmayıb lütfen. Gelmesi icin yöntemler var yazmislar ama bazen ne yapsakta olmuyor. Saglikla dogmus mamayla saglikla buyür merak etmeyin bol bol sarilin koklayın ten tene temasi ihmal etmeyin yeter
Sıcak duş kanalları açıyor günde bikaç defa 5 dakika sıcak suyun altında durun meme bölgesine dayanabildiğiniz kadar sıcak suyla (kendinizi yakmayın sakın) dairesel hareketlerle masaj yapın. Bir de aktarlarda süt çayı satılıyor 4-5 bitkiyi karıştırıyorlar onu demleyip günde 2-3 defa için. Çok su için.merhabalar sezeryanla dogum yaptim sutum gelmedi 10 gun oluyor mama veriyorum mecbur onerisi olan yada sezeryan sonrasi sutunuz kac gunde geldi bilgi verirmisiniz endiseliyim
tesekkurler sicak suyLA degilde ilikla dus yapiorum rezene iciuorum ve naturpy milk tea diye dunden beri bi bitki cayina basladim ama bebege yaramadi galiba gazi artti gibi siz kullandiniz mu bu caydanSıcak duş kanalları açıyor günde bikaç defa 5 dakika sıcak suyun altında durun meme bölgesine dayanabildiğiniz kadar sıcak suyla (kendinizi yakmayın sakın) dairesel hareketlerle masaj yapın. Bir de aktarlarda süt çayı satılıyor 4-5 bitkiyi karıştırıyorlar onu demleyip günde 2-3 defa için. Çok su için.
Duşu sıcak yapın dayanabildiğiniz kadar sıcak olsun. Eşim aktardan rezene ısırgan falan almaya gitmişti. Sonra adam sormuş süt için mi istiyorsunuz diye evet deyince bizim kendi hazırladığımız karışım var 5 tane bitki demiş ondan almış eşim yani paketli bişey değil açık bitki çayı bi ismi yok. Bana baya faydası oldu bebeğim 8 aylık hala günde 2 kez içiyorum.tesekkurler sicak suyLA degilde ilikla dus yapiorum rezene iciuorum ve naturpy milk tea diye dunden beri bi bitki cayina basladim ama bebege yaramadi galiba gazi artti gibi siz kullandiniz mu bu caydan
Bu arada ben hazır herşeyi denedim hiçbiri bi işe yaramadı benim sütümü en iyi bu bitki çayı artırdı. Bir de sıcak duş.tesekkurler sicak suyLA degilde ilikla dus yapiorum rezene iciuorum ve naturpy milk tea diye dunden beri bi bitki cayina basladim ama bebege yaramadi galiba gazi artti gibi siz kullandiniz mu bu caydan
anladimDuşu sıcak yapın dayanabildiğiniz kadar sıcak olsun. Eşim aktardan rezene ısırgan falan almaya gitmişti. Sonra adam sormuş süt için mi istiyorsunuz diye evet deyince bizim kendi hazırladığımız karışım var 5 tane bitki demiş ondan almış eşim yani paketli bişey değil açık bitki çayı bi ismi yok. Bana baya faydası oldu bebeğim 8 aylık hala günde 2 kez içiyorum.
tesekurler sicak dusu deneyecegimBu arada ben hazır herşeyi denedim hiçbiri bi işe yaramadı benim sütümü en iyi bu bitki çayı artırdı. Bir de sıcak duş.
Bilge bitki cayinida esim aktardan2almjs paketli kup seker gibi gazi da ezaltir demis adam ama sanki yaramadi gibi ogluna gazi zaten sikintiydi simdi hic cikmiyoDuşu sıcak yapın dayanabildiğiniz kadar sıcak olsun. Eşim aktardan rezene ısırgan falan almaya gitmişti. Sonra adam sormuş süt için mi istiyorsunuz diye evet deyince bizim kendi hazırladığımız karışım var 5 tane bitki demiş ondan almış eşim yani paketli bişey değil açık bitki çayı bi ismi yok. Bana baya faydası oldu bebeğim 8 aylık hala günde 2 kez içiyorum.
Bilmiyorum ki öyle küp şeker gibi olan bişey hiç içmedim canım. Belki gazı olmadığı için çıkmıyodur olabilir.Bilge bitki cayinida esim aktardan2almjs paketli kup seker gibi gazi da ezaltir demis adam ama sanki yaramadi gibi ogluna gazi zaten sikintiydi simdi hic cikmiyo
Bilmiyorum ki öyle küp şeker gibi olan bişey hiç içmedim canım. Belki gazı olmadığı için çıkmıyodur olabilir
yok canim karninin oralar cok sis ikiniuor kendiside cikarmaya calisiyo yavrumun kipkirmizi kaliuorBilmiyorum ki öyle küp şeker gibi olan bişey hiç içmedim canım. Belki gazı olmadığı için çıkmıyodur olabilir.
Ay yavrum kıyamam ona Ama ilk zamanlar böyle oluyo öğrenicek annesi hepsini unutup gidiceksiniz :) Sağlıkla büyüsün inşallahkarninin
yok canim karninin oralar cok sis ikiniuor kendiside cikarmaya calisiyo yavrumun kipkirmizi kaliuor
denemedimiz yoktem kalmadi canim masajlar yaglar doktor damla verdi bence oda hic fayda etmio orda o kivranirken insan bi kotu oliyor ilk bebegim bide tecrubesizim boyle boyle nolcak bilmiuorum artikGazı çıkarmak için bebeği böyle kolunuzun üstüne yatırarak tutun yüz üstü şekilde şu resimdeki gibi
insallah bakalim bu gunler gecsin insallah sizde saglikla buyutursunuz bebisiAy yavrum kıyamam ona Ama ilk zamanlar böyle oluyo öğrenicek annesi hepsini unutup gidiceksiniz :) Sağlıkla büyüsün inşallah
Çok iyi anlıyorum sizi biz de o kadar uğraştık ki bu gazla bi de günlerce kaka yapmazdı. 7 gün saydığımı hatırlıyorum çocuk patlayacak gibi olurdu. Kaç günlük şu anda?denemedimiz yoktem kalmadi canim masajlar yaglar doktor damla verdi bence oda hic fayda etmio orda o kivranirken insan bi kotu oliyor ilk bebegim bide tecrubesizim boyle boyle nolcak bilmiuorum artik
21 gunluk olduÇok iyi anlıyorum sizi biz de o kadar uğraştık ki bu gazla bi de günlerce kaka yapmazdı. 7 gün saydığımı hatırlıyorum çocuk patlayacak gibi olurdu. Kaç günlük şu anda?
dunden beri kakada yapmiuo21 gunluk oldu
yemeklere hep kimyon atiyorum ama deneyecegim vok tesekkurlerBir de size bir önerim olucak hem süt yapacak hem bebeğin gazını çıkartacak günde 6-7 defa 1 tepeleme çay kaşığı kimyonu yutun bol suyla. Üstüne 2 bardak su için. 6-7 den fazla da yapabilirsiniz hiç zararı yok. Aklınıza geldikçe kimyon yutun. Bunu bana eltim önermişti baya faydası olmuştu özellikle bebeğin gazına.
Mutlaka yapın gerçekten çok faydası oluyo. Bir de çok süt ürünü tüketmemeye çalışın.dunden beri kakada yapmiuo
yemeklere hep kimyon atiyorum ama deneyecegim vok tesekkurler