sut yerine su????

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
kizlar cokk acill...

benim saat da misafirlerim gelicek ve bende tatli yapmak istiyorum ama evde sut bitmis:26: bugunde heryer kapali noel oldugu icin.. yani sut alamiyorum ve sorum su: puding yapacam ama bunun icin sut gerekiyo sut yerine su kullansam olurmuu:26::26::26:

suyla iç denedmedim, nasıl olur bilemem, başka bişey yapamz mısın

yaa sabahtan beri dusunuyorum ne yapsam ama dunden beri carsilarda kapali:26::26: aklima biskuvili puding geldi hem sutlu tatli gibi cok severim cokda guzel yaparim.. ama malesef sut bitmis:53: bende dusundum acaba su kullansam olurmuu:26::26:

Çocuğum yok evet.Kayınvalidemiz temizlik anlayışı çok farkli ben titizim o ise pasaklı bunu söylemeye utanıyorum ama kaç kere tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğunu gördüm o derece😓eşime söylediğimde çocukların işidir ne var sifonu çek geç diyor.Viled yaptığı paspası mutfaktaki lavaboya basıyor gözümle gördüm şok oldum.Evinde kaldığımızda bize verdiği çarşafın rengi solmuş kırışık,yastık kılıflarının bile biri başka diğeri başka. Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler görüyorum öyle olunca da soğuyorum ister istemez.Benim ailemin yanına gittiğimizde de eşim diyor ki bize gelince her şeyi eleştiriyorsun kendi ailenin yanında hiçbir şey demiyorsun.Ben de insanım sonuçta rahatsız olduğum bir şeyi elbette söyleyeceğim ama eşim ailesine asla laf söyletmiyor idare et diyor

Suyla da olur ama tadı biraz böyle eksik gibi olur sütün verdiği o yumuşak tat olmaz diye düşünüyorum :kk77:

Çocuğum yok evet.Kayınvalidemiz temizlik anlayışı çok farkli ben titizim o ise pasaklı bunu söylemeye utanıyorum ama kaç kere tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğunu gördüm o derece😓eşime söylediğimde çocukların işidir ne var sifonu çek geç diyor.Viled yaptığı paspası mutfaktaki lavaboya basıyor gözümle gördüm şok oldum.Evinde kaldığımızda bize verdiği çarşafın rengi solmuş kırışık,yastık kılıflarının bile biri başka diğeri başka. Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler görüyorum öyle olunca da soğuyorum ister istemez.Benim ailemin yanına gittiğimizde de eşim diyor ki bize gelince her şeyi eleştiriyorsun kendi ailenin yanında hiçbir şey demiyorsun.Ben de insanım sonuçta rahatsız olduğum bir şeyi elbette söyleyeceğim ama eşim ailesine asla laf söyletmiyor idare et diyor
Yanlış yere yazmışsiniz galibaa

Back
X