Gebeliğe Hazırlık Süt ve maydonuz buharını deneyip hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mersi şekerim bugün başlicam
Ay havalarda çok sıcak bide belime battaniye dolayacakmışım kensinlikle üşütmeyecekmişim gece klimasız odada yatacam
Inşallah tutar bu yaptıklarım boşa gitmez...

Geçen ay ben de yapmıştım sıcakta boncuk boncuk ter içinde kalmıştım, akıntım falan olmadı, sadece belim çok ağmıştı ama gebelik olmadı, inşallah sizin olur

Geçen ay ben de yapmıştım sıcakta boncuk boncuk ter içinde kalmıştım, akıntım falan olmadı, sadece belim çok ağmıştı ama gebelik olmadı, inşallah sizin olur
Malesef canım benimde olmadı..
Bugün bi ebeye gittim rahmim tersmiş ve göbek kayması varmış... yerine getirdi bakalım artık bekliyoruz...

merhabalar süt maydonuz buharı işe yaradı mı acaba hamile kalabildiniz mi

Ama canım bunu günde 3 kere yapmak gerekmiyor mu?
Ben öyle okumuştum..
Soğuyunca tekrar ısıtıp oturuluyor diye okumuştum...
Acaba çok mu zararlı olur 3 kere yapmak..

canım bu buhara inanma. öyle şey olur mu? vaginan nerde, tüplerin nerde? Sadece ısı seni rahatlatır. yumurtalıkta sıcağı sever. ama bana anlamsız geliyor yani..yine de sen bilirsin

canım bu buhara inanma. öyle şey olur mu? vaginan nerde, tüplerin nerde? Sadece ısı seni rahatlatır. yumurtalıkta sıcağı sever. ama bana anlamsız geliyor yani..yine de sen bilirsin
Canım bunu yapıp hamile kalan çok kişi var.. ebru destan da bu şekilde hamile kalmış ama bununla ilgili kitabıda var.. ama bende bir işe yaramadı benim tüplerimde de sorun yokmuş zaten..

Şuan tüp bebek sürecindeyim inşallah hayırlı güzel haberler alırım dua et benim için

canım hayırlı olsun bende göreceğim bu tedavileri inşallah

Başka bir platformda konuştuğum birisi bu yöntemi denediği ay hamile kaldığını söyledi 3 yıldır olmuyormuş cocuğu vs vs dene dedi bana da denemedim ama garip geldi çünkü..Ne bileyim :)

Başka bir platformda konuştuğum birisi bu yöntemi denediği ay hamile kaldığını söyledi 3 yıldır olmuyormuş cocuğu vs vs dene dedi bana da denemedim ama garip geldi çünkü..Ne bileyim :)
Ben denedim herhangi bir zararını görmedim.. bazıları enfeksiyonu atıyor falan diyor bende öyle bişeyde olmadı zatem enfeksiyon da yoktu :)) deneyen bir çok kişi hamile kalıyor tabi sorun sadece tüplerdeyse eşte sorun olunca olmuyor malesef.. keşke kocişler içinde bu tür şeyler olsaydı da onlara da yaptırsaydık olan hep bize oluyor

Kızlar ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ay antibiyotik ve fitil kullandım enfeksiyon tamamen geçmişti. Şimdi yumurtlamam yakın diye bu kürü yaptm iki gün süt maydonoz buharı ancak sarı akıntım oluşmaya ve kasıklarım ağrımaya başladı. Bu kür bende enfeksiyon oluşturmşmudur aynı şeyleri yaşayanlar varmı nolur yardımenfeksiyon varken bile sarı akıntım olmazdıKızlar ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ay antibiyotik ve fitil kullandım enfeksiyon tamamen geçmişti. Şimdi yumurtlamam yakın diye bu kürü yaptm iki gün süt maydonoz buharı ancak sarı akıntım oluşmaya ve kasıklarım ağrımaya başladı. Bu kür bende enfeksiyon oluşturmşmudur aynı şeyleri yaşayanlar varmı nolur yardım enfeksiyon varken bile sarı akıntım olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…