- 26 Temmuz 2017
- 215
- 152
- 37
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Mersi şekerim bugün başlicam
Ay havalarda çok sıcak bide belime battaniye dolayacakmışım kensinlikle üşütmeyecekmişim gece klimasız odada yatacam
Inşallah tutar bu yaptıklarım boşa gitmez...
Vajina ve rahim ağzındaki enfeksiyon vs temizliyor. Hem tüplerdeki tıkanıkları açıyormuşkızlar bu süt maydanoz neye iyi geliyor. bi de soğan kürü?
Cok tesekkurler ben de mantar var sanirim ben de yapayim o zaman ona da iyi gelir herhaldeVajina ve rahim ağzındaki enfeksiyon vs temizliyor. Hem tüplerdeki tıkanıkları açıyormuş
En az 3 en fazla 5 gün yap. şifa olsun !Cok tesekkurler ben de mantar var sanirim ben de yapayim o zaman ona da iyi gelir herhalde
Oranlar nasil.atiyorum 1lt süte 1 demet maydonoz muEn az 3 en fazla 5 gün yap. şifa olsun !
Hayır hayır 3 su bardağı süte 4 dal maydonoz u elinle parçala at.iyice kaynat sonra bi kaba dök buharına otur bi carsaflada belini sar 15 dk dur ve sonrasında iyice kurulan sıcak tut kendiniOranlar nasil.atiyorum 1lt süte 1 demet maydonoz mu
Malesef canım benimde olmadı..Geçen ay ben de yapmıştım sıcakta boncuk boncuk ter içinde kalmıştım, akıntım falan olmadı, sadece belim çok ağmıştı ama gebelik olmadı, inşallah sizin olur
merhabalar süt maydonuz buharı işe yaradı mı acaba hamile kalabildiniz miKuru tutmaya derken anlamadım canım...
Canım benim şuan yumurtalarım büyüdü yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Dün yaptım bugünde yapıcam yarın iğneden sonra ilişkiden önce son kez daha yapıcam..
Yarın yapmasam mı ki ya...
Ama böyle hamile kalan bi arkadaşla konuştum oda bunu yapmış hemen ardından ilişkiye girmiş..
anladım canım sorununuz neydi acabaHayır malesef ki işe yaramadı şuan tüp bebek sürecindeyim...
Ama canım bunu günde 3 kere yapmak gerekmiyor mu?
Ben öyle okumuştum..
Soğuyunca tekrar ısıtıp oturuluyor diye okumuştum...
Acaba çok mu zararlı olur 3 kere yapmak..
Canım bunu yapıp hamile kalan çok kişi var.. ebru destan da bu şekilde hamile kalmış ama bununla ilgili kitabıda var.. ama bende bir işe yaramadı benim tüplerimde de sorun yokmuş zaten..canım bu buhara inanma. öyle şey olur mu? vaginan nerde, tüplerin nerde? Sadece ısı seni rahatlatır. yumurtalıkta sıcağı sever. ama bana anlamsız geliyor yani..yine de sen bilirsin
canım hayırlı olsun bende göreceğim bu tedavileri inşallahCanım bunu yapıp hamile kalan çok kişi var.. ebru destan da bu şekilde hamile kalmış ama bununla ilgili kitabıda var.. ama bende bir işe yaramadı benim tüplerimde de sorun yokmuş zaten..
Şuan tüp bebek sürecindeyim inşallah hayırlı güzel haberler alırım dua et benim için
Sağol canım.. inşallah bu tedavilere gerek kalmadan mucizene kavuşursun.. ben şuan rahim dinlendirme sürecindeyim..canım hayırlı olsun bende göreceğim bu tedavileri inşallah
Ben denedim herhangi bir zararını görmedim.. bazıları enfeksiyonu atıyor falan diyor bende öyle bişeyde olmadı zatem enfeksiyon da yoktu :)) deneyen bir çok kişi hamile kalıyor tabi sorun sadece tüplerdeyse eşte sorun olunca olmuyor malesef.. keşke kocişler içinde bu tür şeyler olsaydı da onlara da yaptırsaydıkBaşka bir platformda konuştuğum birisi bu yöntemi denediği ay hamile kaldığını söyledi 3 yıldır olmuyormuş cocuğu vs vs dene dedi bana da denemedim ama garip geldi çünkü..Ne bileyim :)