Gebeliğe Hazırlık Süt ve maydonuz buharını deneyip hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok içmedim soğan..
Geçen yıl bi denemiştim içemedim midem bulanıyor icince

Catlatma ignesinden 12.gun diye okudum ama yanlis anlamsm demekki gec dollenme ihtimalini dusundum birde yinede saglik olsun pes etmek yok moralini bozma

Catlatma ignesinden 12.gun diye okudum ama yanlis anlamsm demekki gec dollenme ihtimalini dusundum birde yinede saglik olsun pes etmek yok moralini bozma
Yok canım 12.gunu yaptırmıştım kan testini...
Ama şimdi adet oldum ve çayımı kaynattım demlemeye bıraktım...
Sen süt ve maydanoza kitaptaki gibi rakı koymuşmuydun??
Inşallah canım yeter sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım moral bozmak yok...

Hiçç sıkma canini önümüz de bir ay daha var ama bi kontrole gitsen sanki daha iyi olur. Bi kere benimde öyle oldu 7. Gün regl oldum arada vücudumuz da oluyor böyle durumlar hiç bozma moralini.
Şimdi adet oldum canım..
Bu ay sadece kürlerle gidecem inşallah hayırlı sonuçlar alırım..
Sen hamile mısın??

Şimdi adet oldum canım..
Bu ay sadece kürlerle gidecem inşallah hayırlı sonuçlar alırım..
Sen hamile mısın??
Ben aşılama yaptım tutunamadı sanirim önce pozitif sonra adet oldum ve negatif sonuç aldım. Bi yandan maydanoz ve süt diğer taraftan soğan kürüne başladım bugün ciddi bulanık akintim oldu. Iyice bi tem8zlensin istiyorum içim

Bende geçen ay kullanmamıştim bu ayda kullanmicam...
Bu arada çayım hiç acı olmamış acaba yanlış mı yaptım ki ya ??

Maşallah kuzum ya bi ben içemedim şu soğanı
Midem kalkıyor geri çıkarıyorum kusuyorum

Belki ona acı gelmiştir. Birebir ölçülerinde yaptıysan sorun yok.uzulme keyfine bak kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…