- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Yok içmedim soğan..Ters nasıl bi etki yapabilir ki sonuçta buhar her zaman gevşetir rahatlatır. Olumlu bi etkisi yoksa nötr olur yani olumsuz olacak bisey yok. Ama maydanoz söktürücüdür muhakkak faydası olmuştur.gecikme kist olabilir soğan içiyor musun ?
Yok içmedim soğan..
Geçen yıl bi denemiştim içemedim midem bulanıyor icince
Canım bir tane testim var ama içinde idrar çubuğu yok..Tekrar test alip denesene belki testte yanlislik vardır
Ne yaptın testi ? Pozitif mi?Canım bir tane testim var ama içinde idrar çubuğu yok..
Bide şuan yapamam yayla evindeyiz akşama eve gidecez sabah ilk idrarla yaparım artık...
Hiçç sıkma canini önümüz de bir ay daha var ama bi kontrole gitsen sanki daha iyi olur. Bi kere benimde öyle oldu 7. Gün regl oldum arada vücudumuz da oluyor böyle durumlar hiç bozma moralini.Negatif canım
Yok canım 12.gunu yaptırmıştım kan testini...Catlatma ignesinden 12.gun diye okudum ama yanlis anlamsm demekki gec dollenme ihtimalini dusundum birde yinede saglik olsun pes etmek yok moralini bozma
Şimdi adet oldum canım..Hiçç sıkma canini önümüz de bir ay daha var ama bi kontrole gitsen sanki daha iyi olur. Bi kere benimde öyle oldu 7. Gün regl oldum arada vücudumuz da oluyor böyle durumlar hiç bozma moralini.
Ben aşılama yaptım tutunamadı sanirim önce pozitif sonra adet oldum ve negatif sonuç aldım. Bi yandan maydanoz ve süt diğer taraftan soğan kürüne başladım bugün ciddi bulanık akintim oldu. Iyice bi tem8zlensin istiyorum içimŞimdi adet oldum canım..
Bu ay sadece kürlerle gidecem inşallah hayırlı sonuçlar alırım..
Sen hamile mısın??
Ne çayı?Bende geçen ay kullanmamıştim bu ayda kullanmicam...
Bu arada çayım hiç acı olmamış acaba yanlış mı yaptım ki ya ??
Maşallah kuzum ya bi ben içemedim şu soğanıBen aşılama yaptım tutunamadı sanirim önce pozitif sonra adet oldum ve negatif sonuç aldım. Bi yandan maydanoz ve süt diğer taraftan soğan kürüne başladım bugün ciddi bulanık akintim oldu. Iyice bi tem8zlensin istiyorum içim
Ebru destanın kürlerini duymuşsundur belki onun kitabıni aldım ordaki çay tarifini yaptım ama işte kitap acı olabilir diyor ama benimki acı olmadı..Ne çayı?
Canım birebir ölçmedim civanperçemi aslanpençesi ve çobançantası bunlardan 5er gr diyor ama birer tutam olarak kaynattım inşallah doğru yapmışımdır...Belki ona acı gelmiştir. Birebir ölçülerinde yaptıysan sorun yok.uzulme keyfine bak kafan rahat olsun