-
- Konu Sahibi Benbirdost
Yok ama fena terlemistim akinti cok gelmedi geldiyse de surekli bakmadim renksiz di yani ben ter diye yorumladim çünkü belimden bacaklarima kadar su damlalariyla doluyduHmm bende alayım bari...
Bu arada canım buharı uygularken akıntın geliyor muydu bende akıntı falan yokta
Buharın üzerindeyken gelenler zaten terdir canım ben daha sonrasından bahsettim bazılarından geliyormuş oyüzden bi sorayım dedim...Yok ama fena terlemistim akinti cok gelmedi geldiyse de surekli bakmadim renksiz di yani ben ter diye yorumladim çünkü belimden bacaklarima kadar su damlalariyla doluydu
Inşallah tutar canım..Igne vurunuyorum cnm asilama yaptircam nasipse
Evet gunluk yapman gerekiyor canli yayinda dinlemiştim ben anlatirken zaten ölçüler 1 icimlik sabah aksam hazirlaman lazim ben bu ay da yapiyordum igneye baslayinca biraktim sadece adetin ilk 2 gunu icebildim kistim eridi tsh 8den 3 e sonra da 2 ye düştü faydasi gercekten azimsanmayacak kadar var bu kurunInşallah tutar canım..
Bu arada sen ebrunun destanın çayını yaparken günlük taze olarak mı yapıyordun ben yarın adet olucam.. yarın başlıyorum çaya.. ama kitapta günlük taze hazırlayın diye bişey yazmıyor..
Canm ben french press e gore yaptim hep 2kupa kaynamis su koyuyordum otlarin ustune 5 dk demleme yaptim aktardan alirken cok bekletme aci olur sakin kaynatma demleme usulu yap deyince bende oyle uyguladim cok sukur faydasini gördümSağol canım ama kitapta yarim litre su diyordu galiba...
Ben şimdi kitaba göre hazırlayınca tam bir içimlik mi çıkıyor..
Acı olur diye kaynatma dedi yoksa etkisi geçer diye mi ??Canm ben french press e gore yaptim hep 2kupa kaynamis su koyuyordum otlarin ustune 5 dk demleme yaptim aktardan alirken cok bekletme aci olur sakin kaynatma demleme usulu yap deyince bende oyle uyguladim cok sukur faydasini gördüm
Evet cok aci olur diye birer tutam attim ben zaten grami gramina olcup atan var midir ki :)Acı olur diye kaynatma dedi yoksa etkisi geçer diye mi ??
Bide kitapta 5er gr diyor onu nasıl ayarladın terazi ile mi bende terazi yok
Yemeğe tuz koyar gibi yaparım diye düşündüm...
Bende bu ay yaptım ama 2 gün sonra çatlatma iğnemi oldum..Benim arkadasim kalmisti onun sayesinde am a bana anlattigi 3 gun yapmusti bataniye sarmisti Hemen sonra iliskiye girmislerdi ve kendini sicak ttmustu
korkma canim inşallah hamilesindir ama içimdeki ses hamile diyo test alip yapsanaBende bu ay yaptım ama 2 gün sonra çatlatma iğnemi oldum..
Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım inşallah enfeksiyon kapmamışımdır.....
Çok korkuyorum...
Malesef canım iğnemin 12.günü test yaptırdım 2.35 negatifkorkma canim inşallah hamilesindir ama içimdeki ses hamile diyo test alip yapsana
HIM hayrlisi olsn insllahMalesef canım iğnemin 12.günü test yaptırdım 2.35 negatif
Canım msjını yeni farkettim kusura bakma..HIM hayrlisi olsn insllah
Kucagin bos kalmaz benim 1.5 sene olmado isonunda oldu takma ondan üzme kendini diyecem ama boşuna biliyrm
Ben hala adet olamadım acaba kür bende ters mi etki etti...Bu küre dün başladım bi faydası olurmu bilemiyorum ama niyetimi hep olumlu temiz tutuyorum insl faydan olur sevgili kür