Gebeliğe Hazırlık Süt ve maydonuz buharını deneyip hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm bende alayım bari...
Bu arada canım buharı uygularken akıntın geliyor muydu bende akıntı falan yokta
Yok ama fena terlemistim akinti cok gelmedi geldiyse de surekli bakmadim renksiz di yani ben ter diye yorumladim çünkü belimden bacaklarima kadar su damlalariyla doluydu

Yok ama fena terlemistim akinti cok gelmedi geldiyse de surekli bakmadim renksiz di yani ben ter diye yorumladim çünkü belimden bacaklarima kadar su damlalariyla doluydu
Buharın üzerindeyken gelenler zaten terdir canım ben daha sonrasından bahsettim bazılarından geliyormuş oyüzden bi sorayım dedim...
Sen ne zaman yaptın bunları???

Kızlar süt buharının işe yarayıp yaramadığını nerden anlayabiliriz??

Ben normalde hep kabız olan biriyim dünden beri tuvalete gider oldum hatta bugün tamamen kabızlığım geçti diyebilirim inşallah her gün böyle olur ve bu olumlu yönde bi gelişmedir..

A arya1234 canım ne yaptın son durum ne ??
Ben süt buharına oturdum dün kan testi yaptırdım 2.35 çıktı
Adet olucam yarın..
Ebru destanın kitabını okuyorum...

Igne vurunuyorum cnm asilama yaptircam nasipse
Inşallah tutar canım..
Bu arada sen ebrunun destanın çayını yaparken günlük taze olarak mı yapıyordun ben yarın adet olucam.. yarın başlıyorum çaya.. ama kitapta günlük taze hazırlayın diye bişey yazmıyor..

Evet gunluk yapman gerekiyor canli yayinda dinlemiştim ben anlatirken zaten ölçüler 1 icimlik sabah aksam hazirlaman lazim ben bu ay da yapiyordum igneye baslayinca biraktim sadece adetin ilk 2 gunu icebildim kistim eridi tsh 8den 3 e sonra da 2 ye düştü faydasi gercekten azimsanmayacak kadar var bu kurun

Sağol canım ama kitapta yarim litre su diyordu galiba...
Ben şimdi kitaba göre hazırlayınca tam bir içimlik mi çıkıyor..

Sağol canım ama kitapta yarim litre su diyordu galiba...
Ben şimdi kitaba göre hazırlayınca tam bir içimlik mi çıkıyor..
Canm ben french press e gore yaptim hep 2kupa kaynamis su koyuyordum otlarin ustune 5 dk demleme yaptim aktardan alirken cok bekletme aci olur sakin kaynatma demleme usulu yap deyince bende oyle uyguladim cok sukur faydasini gördüm

Canm ben french press e gore yaptim hep 2kupa kaynamis su koyuyordum otlarin ustune 5 dk demleme yaptim aktardan alirken cok bekletme aci olur sakin kaynatma demleme usulu yap deyince bende oyle uyguladim cok sukur faydasini gördüm
Acı olur diye kaynatma dedi yoksa etkisi geçer diye mi ??
Bide kitapta 5er gr diyor onu nasıl ayarladın terazi ile mi bende terazi yok
Yemeğe tuz koyar gibi yaparım diye düşündüm...

Benim arkadasim kalmisti onun sayesinde am a bana anlattigi 3 gun yapmusti bataniye sarmisti Hemen sonra iliskiye girmislerdi ve kendini sicak ttmustu

Benim arkadasim kalmisti onun sayesinde am a bana anlattigi 3 gun yapmusti bataniye sarmisti Hemen sonra iliskiye girmislerdi ve kendini sicak ttmustu
Bende bu ay yaptım ama 2 gün sonra çatlatma iğnemi oldum..
Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım inşallah enfeksiyon kapmamışımdır.....
Çok korkuyorum...

HIM hayrlisi olsn insllah
Kucagin bos kalmaz benim 1.5 sene olmado i sonunda oldu takma ondan üzme kendini diyecem ama boşuna biliyrm
Canım msjını yeni farkettim kusura bakma..
Inşallah dediğin olur.. dua et bana...
Allah'ım bebeğine sağlıklı hayırlı upuzun bir ömür nasip etsin...

Ters nasıl bi etki yapabilir ki sonuçta buhar her zaman gevşetir rahatlatır. Olumlu bi etkisi yoksa nötr olur yani olumsuz olacak bisey yok. Ama maydanoz söktürücüdür muhakkak faydası olmuştur.gecikme kist olabilir soğan içiyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…