- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Evet canım ya tek sıkıntı tüplerBen yaptim ki akıntım da oldu sonrasında hamile kalamadım
Tüplerim açıktı zatenağustosta tup bebek yapiyorum
Eğer tek sıkıntı buysa ise yarayabilir
Bol şans..
Evet canım hatırlıyorum seni ama senin tüplerinde sorun yoktu anladığım kadarıyla..Bu ay ikinci ayim canm konusmustuk sennle zaten artik asilama yaptircam beraberinde kurleri de uygulamaya devam etcem gecen ay faydasini gördüm kistim erimis
Evet yapabilirsinEvet canım ya tek sıkıntı tüpler
Yumurtalarımda tembel ama klomen kullandım salı günüde çatlatma iğnemi vurdurcam 2 gün var ben o iki günde yapayım diye düşündüm...
Ama canım bunu günde 3 kere yapmak gerekmiyor mu?Evet yapabilirsin
Sutu kaynat içine maydanozu at o da kaynasin sonra uzunca bir kovanın içine koydum ben üzerin e oturdum çok sıcak yakacak kadar olmamasına dikkat ettim bir 20 dakika oturdum iki gün üst üste
Inşallah sana şifa olur..
Günde 3 mu no no noAma canım bunu günde 3 kere yapmak gerekmiyor mu?
Ben öyle okumuştum..
Soğuyunca tekrar ısıtıp oturuluyor diye okumuştum...
Acaba çok mu zararlı olur 3 kere yapmak..
Mersi şekerim bugün başlicamGünde 3 mu no no no
Bir adet döneminde max 3
Regl sonrası ilişki olmadan ya da yumurtlama döneminden önce
Yani bebek oluşmussa ona zararlı olmasın diye
Kuru tutmaya derken anlamadım canım...Haftada 2 kez adet bittikten sonta yumurtlama donemine kadar fazla yapanlar genelde mantar oluyor ya da enfeksiyon oluşuyor yaptiktan sonra mumkun oldugunca kuru tutmaya ozen gosterin kas yapayim derken goz cikarmayin aman dikkat
Igneyi vurduktan sonra yapma bence zaten 2 kez yapmis olcaksin buhardan kalktiktan sonra iyice kurulan ben kalktiktan sonra kurulandim üstümü giyinip yattim hemen ayaklarini ve kendini sicak tutmaya calis usutmemek gerekiyormus ben cok terlemistim ve sıkıntıya girmek istemedim gece kalkip tekrar uzerimi camasirlarmi degistim malum yaz aylarindayizKuru tutmaya derken anlamadım canım...
Canım benim şuan yumurtalarım büyüdü yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah...
Dün yaptım bugünde yapıcam yarın iğneden sonra ilişkiden önce son kez daha yapıcam..
Yarın yapmasam mı ki ya...
Ama böyle hamile kalan bi arkadaşla konuştum oda bunu yapmış hemen ardından ilişkiye girmiş..
Ay ben kurulanmadim canım ama evet sürekli terledikçe üzerimi değiştirdim ozaman çatlatmadan sonra yapmim ya korktum şimdi..Igneyi vurduktan sonra yapma bence zaten 2 kez yapmis olcaksin buhardan kalktiktan sonra iyice kurulan ben kalktiktan sonra kurulandim üstümü giyinip yattim hemen ayaklarini ve kendini sicak tutmaya calis usutmemek gerekiyormus ben cok terlemistim ve sıkıntıya girmek istemedim gece kalkip tekrar uzerimi camasirlarmi degistim malum yaz aylarindayiz
Şu sicakta bunca seye katlaniyoruz ins imtihanimiz hayrla sonlanir da bizde amacimiza ulasiriz temmuz ayinda corapla uyumakda varmis :))Ay ben kurulanmadim canım ama evet sürekli terledikçe üzerimi değiştirdim ozaman çatlatmadan sonra yapmim ya korktum şimdi..
Çorap giyiyorum canım zaten belimede şal doladım üşütmemek için...
Ayy evet canım ya klima var öyle uyuyoruz ama eşime ayarlatıyorum bana gelmesin diye belimde şalla ayağımda çorapla klimalı odadaŞu sicakta bunca seye katlaniyoruz ins imtihanimiz hayrla sonlanir da bizde amacimiza ulasiriz temmuz ayinda corapla uyumakda varmis :))
Hangi kitap canım ebru destanın mıKist vardi evet hsg de tuplerim açıktı ben kitaptaki kurleri tamamen uygulayim faydasi olr diye yaptim oldu da artik caydan mi buhardan mi bilmem kistim eridi
EvetHangi kitap canım ebru destanın mı
Hmm bende alayım bari...