Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay yapamam zaten.. bu ay Teslim oldum gün aşırı ilişki deniyecem inşallah tutar ikimizinki de :dua:
İnşallah ya bilmiyorum hiç içimde böylr bi his yok :) bide sanki süt maydonoz buharı bana pek iyi gelmedi. Hiç fark göremedim kendimde 3 gün uyguladım bi değişim olmadı

İnşallah ya bilmiyorum hiç içimde böylr bi his yok :) bide sanki süt maydonoz buharı bana pek iyi gelmedi. Hiç fark göremedim kendimde 3 gün uyguladım bi değişim olmadı[/QUOTE
Bende tam sana yazmıştım :):) benim akıntım hala çok fazla anlamadığım bi şekilde normalde bu kadar akıntım olmazdı

İnşallah ya bilmiyorum hiç içimde böylr bi his yok :) bide sanki süt maydonoz buharı bana pek iyi gelmedi. Hiç fark göremedim kendimde 3 gün uyguladım bi değişim olmadı
Yazdım ama bi değişik oldu :) tam sana yazmıştım bende :):) bende hala akıntı var aşırı bi şekilde hatta yumurtlama akıntısı bile gördüm n’oluyo anlamadım

Yazdım ama bi değişik oldu :) tam sana yazmıştım bende :):) bende hala akıntı var aşırı bi şekilde hatta yumurtlama akıntısı bile gördüm n’oluyo anlamadım
Bende anlamadım ama aşırı iltihap vardı bende 3 gün değil 3 ay yapsam anca paklanırım :KK45::spor:

Canım n’aptın var mı bi değişiklik yumurtlama günlerindesin diye tahmin ediyorum :)
Şuanlık bi değişim yok canım bu ay işe girdim çok tempolu çalışıyorum belkide farketmedim ama hissetmedim bişey. Sende ne var ne yok :KK45:

Şuanlık bi değişim yok canım bu ay işe girdim çok tempolu çalışıyorum belkide farketmedim ama hissetmedim bişey. Sende ne var ne yok :KK45:
Canım yeni gördüm msjı bildirim gelmedi bende bu ay free takılıyorum geziyorum aklıma geliyo ama atıyorum aklımdan olabildiğince şimdilik bi şey yok :halay:

Back
X