inşallah canım inşallah. ne zamandan beri çocuk istiyosun.Ben bu ay sadece süt buharına oturdum şu an beklemedeyim inşallah sonuç olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallah. ne zamandan beri çocuk istiyosun.Ben bu ay sadece süt buharına oturdum şu an beklemedeyim inşallah sonuç olur
Canım ben temmuz ayında düşük yaptım sonra korundum çok sarsıldığım için 3 aydır korunmayı bıraktım günümde 3 gün geçtiinşallah canım inşallah. ne zamandan beri çocuk istiyosun.
Allah gönlüne göre versin canım herkesin. bende deniycem bu ay inşallah bizimde yüzümüz gülerBenim annemde süt buharına oturduğu ay hamile kalmış bende temmuz ayında 2aylık bebeğim düştü bu ay cesaretimi toplayıp süt buharına oturdum bende duydum tüpleri açtığını bu konuda tam bi fikrim Yok ama iltihabı götürdüğünü kendimde anladım inşallah herkesin sağlıkla kucağına alıp büyüteceği bir gebeliği olur
inşallah hamilesindirCanım ben temmuz ayında düşük yaptım sonra korundum çok sarsıldığım için 3 aydır korunmayı bıraktım günümde 3 gün geçti
inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende oldu gibi hissediyorum bu konuyu görünce yardımım dokunur belki diye üye oldum uzun zamandır takip ediyodum sayfayı ama üye olmak yeni nasip olduinşallah hamilesindir
öyle mi bende yeni kaydoldum daha 3 gün falan oldu insan stres atıyo derdini paylaştıkçainşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende oldu gibi hissediyorum bu konuyu görünce yardımım dokunur belki diye üye oldum uzun zamandır takip ediyodum sayfayı ama üye olmak yeni nasip oldu
bu kadar bilgi yeterde artar bile umut fakirin ekmeğidir işte sağolBi tanıdığım bu yolla hamıle kaldı. Doktor zor hamıle kalırsın demiş. Oda araştırma yapmış ınterntten. süt maydonoz buharına durmuş. Hamıle kaldı şuan bı oglu var. Sorunu neydi tam olarak bılgım yok ama.
Rica ederim canım. Denemekte fayda varbu kadar bilgi yeterde artar bile umut fakirin ekmeğidir işte sağol
Aynen ben okurken bile evet bu bende var falan diyodum şimdi daha iyi olacak inşallah bende 2 saat önce üye oldum :):)öyle mi bende yeni kaydoldum daha 3 gün falan oldu insan stres atıyo derdini paylaştıkça
inşallah canım ben sevdim bu uygulamayıAynen ben okurken bile evet bu bende var falan diyodum şimdi daha iyi olacak inşallah bende 2 saat önce üye oldum :):)
Bende severim inşallah emoji nasıl konuluyor onu bulamadım :):)i
inşallah canım ben sevdim bu uygulamayı
mesaj kutucuğunun üstündeki sembollerden gülen surata tıkla. bende bulamamıştım ilk günBende severim inşallah emoji nasıl konuluyor onu bulamadım :):)
Ben 3 gün süt ve maydonoz buharina oturdum birde soğan kürünu yaptım hangisinin faydasi oldu bilmem ama hemen o ay hamile kalmıştım elhamdullahMerhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
bende süt buharına oturdum bu ay beklemedeym inşallah hamileyizdirrrBen bu ay sadece süt buharına oturdum şu an beklemedeyim inşallah sonuç olur
inşallah canım umudumuz bu yönde ne kadar kaldı adetinebende süt buharına oturdum bu ay beklemedeym inşallah hamileyizdirrr
İnşallah ya bana oldu gibi geliyo şuan gecikmenin 6.günündeyim inşallah yanılmayızbende süt buharına oturdum bu ay beklemedeym inşallah hamileyizdirrr