orjinal kutusu duruyor canım. 2 adet yedek parcasını poşetinden hiç açmadım bile. resimleri en kısa zamanda yüklerim.
Bı kac resmi ekle CNm beklıyorum okış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orjinal kutusu duruyor canım. 2 adet yedek parcasını poşetinden hiç açmadım bile. resimleri en kısa zamanda yüklerim.
evet canım elektrikli ve pilli. 50 tlye göğüs pompası , 10 tlye de süt poşeti . ancak birisiyle anlaştım gibi . o almazsa seninle görüşürüz
evet canım elektrikli ve pilli. 50 tlye göğüs pompası , 10 tlye de süt poşeti . ancak birisiyle anlaştım gibi . o almazsa seninle görüşürüz
oğlum dört aylık makinem bozuldu ikinci el almak istiyorum elektrikli, sütüm azaldığı için muhtemelen boşa alıcam o yüzden mümkün olduğu kadarıyla ucuz ve sağlam birşey arıyorum elinde olan varmı![]()
canım hastalığı olan zaten düşünüp başkalarına eşyalarını satmaz. insanlık henüz ölmedi.
Süt pompasını aldım arkadasım cok teşekkür ederım sankı ılk el almışım gıbı tertemız yollamışsın her detayını koymuştun garantı belgesı vss cok memnun oldum ayrıca TSK ederım..![]()