• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El süt sağma makinesi arıyorum

$1a.jpg $2a.jpg $3a.jpg $4a.jpg $5a.jpg $6a.jpg

resimlerde gördüğün gibi göğüs pompası tekli de kullanılabiliyor ikili de kullanılabiliyor. istersen 19 adet lansinoh marka süt poşeti var. 25lisi 26.90 tlye e-bebek, annelutfen gibi sitelerde. ben 19 tanesini 10 tl veririm. $7a.jpg $8a.jpg $10a.jpg

evet canım elektrikli ve pilli. 50 tlye göğüs pompası , 10 tlye de süt poşeti . ancak birisiyle anlaştım gibi . o almazsa seninle görüşürüz

evet canım elektrikli ve pilli. 50 tlye göğüs pompası , 10 tlye de süt poşeti . ancak birisiyle anlaştım gibi . o almazsa seninle görüşürüz

CNm okeydır sen bana ödeme bilgilerini msj yaz ödeme yapıcam PTT kargoya ver bende sana adresımı yazıcam yarın halledelim süt posetlerı bende var ılk cocuğumdan kalma pompada vardı bende aslında ama bırıne verdım bozmuş o yüzden alıyorum senden okış

oğlum dört aylık makinem bozuldu ikinci el almak istiyorum elektrikli, sütüm azaldığı için muhtemelen boşa alıcam o yüzden mümkün olduğu kadarıyla ucuz ve sağlam birşey arıyorum elinde olan varmı:27:

ya canım ben 2. el kıyafet alıp satanları dahi anlamıyorum yani hijyen denen bişey var. seni de anlıyorum maddi açıdan zorlamasın diye 2. el istiyosundur ama bi hastalık bulaşır bişey olur kaş yapayım derken göz çıkarma.dikkat edin böyle şeylere.kendini düşünmüyosan bebeğinin sağlığını düşün!

Süt pompasını aldım arkadasım cok teşekkür ederım sankı ılk el almışım gıbı tertemız yollamışsın her detayını koymuştun garantı belgesı vss cok memnun oldum ayrıca TSK ederım..:54:

Back