Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1008979 bende bu var 15 tl. Topiğimdede yorumuma bak istersen. Çok şey istemeyen işimi görsün yeter diyenler için demiştim. Ben burdan aldım alacak kişi için 3. El olucak.
Eki Görüntüle 1008979 bende bu var 15 tl. Topiğimdede yorumuma bak istersen. Çok şey istemeyen işimi görsün yeter diyenler için demiştim. Ben burdan aldım alacak kişi için 3. El olucak.
özel mesaj kutunuz dolmuş gitmiyo
Sultanbeyli deyim. Makina kadarda yol parası verirsin :) şaka bi yana eşim elden izin vermiyor sadece 1 kere elden alışverişim oldu eşim yanımdaydı, ona bile rahatsız oldu.. Sevmiyo adam böyle şeyleri sevdiremedim :)))
haklısın canım benim eşide sevmiyo seni çok iyi anlıyorum, kaç dakikada sağıp bitiriyo bir göğsü caanım manuellerden daha iydir demi yani çok birşey beklemiyomda pişmanda olmam demi :)) birde sana parayı nasıl göndericem bankadansa fark ücreti alıyormu banka
Hiç dk tutmadım. Göğsün doluysa çabucak çekiyo. Sadece biberonları kaynattığımız için kısa bi uyumsuzluk oluyo. Çok çok kullanmadım. Dediğim gibi çok iyilerini denemediğim için çok bi yorum yapamıcam. Ben manuel aldığım için bunu veriyorum. Kızım sesinden korkup ağlıyo (( köşe bucak kapanıp sağmam lazım o da çocukları başbaşa o kadar bırakamam bişey olsa sesinden duymamam diye manuel aldım.
PTT elden ödemeyi kaldırdı diyorlar. Eğer kaldırdıysa bankaya yatırmam gerekir. Kalkmadıysa elden kapıda ödemeli gönderirim.
biberonlarını attınızmı kargo kaç tl tutar biliyormusunuz birde banka ne kadar fark alıyo
Sultanbeyli deyim. Makina kadarda yol parası verirsin :) şaka bi yana eşim elden izin vermiyor sadece 1 kere elden alışverişim oldu eşim yanımdaydı, ona bile rahatsız oldu.. Sevmiyo adam böyle şeyleri sevdiremedim :)))
Arkadaşım o kişi bendim elden alan rahatsızlık vermiş olduğuma üzüldüm.Ben sizden değil ama çevreden çok tedirgindim çünkü kapımın önünden oldu alışverişimiz neredeyse ve ben böle şeyleri ilk kez yapıyordum
Seninle tabiki alakası yok.. Seni ilk kez görmüşüm ne alakası olabilir ki? Eşim durumdan rahatsız oldu. Oldu ürünleri ver parayı al falan. Hoşuna gitmedi vesselam. Kişisel bi durum değil yani bu benim eşimle alakalı..
benimde lansinoh affinity elektrikli çift göğüs pompası var , 7-8 ay kullandım. kargoyla gönderebilirim. kargo alıcıya aittir. 50 tlye olur sıfırı piyasada 150 tl. bnm işim bittiği için satıyorum üründen cok memnundum