• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt kesilmesi

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
Acil gördüüğüm için buraya açtım. Ciddi Bi durum değil . O yüzden şimdiden affınıza sığınıyorum.

düzenli olarak süt aldığım bir yer var. Yoğurdumu kendim yapıyorum ancak bu hiç başıma gelmedi . Sütün üstü peynir gibi oldu, altı su.. Sanırım kesildi.

Sebebi ne olabilir ? Bundan artık yoğurt olmaz mı?

Aynen çökelek yapın.
Çok severim onu kahvaltıda eritirim ben.
İçine kaşar rendelerim tel peynir katarım birazda mis gibi olur.

Limon da sıktım biraz .. Bekletiyorum inşallah olur peynir ..

Ama Neden böyle oldu ona taktım?

Sütte zararlı Bi durum yoktur değil mi?

Limon da sıktım biraz .. Bekletiyorum inşallah olur peynir ..

Ama Neden böyle oldu ona taktım?

Sütte zararlı Bi durum yoktur değil mi?

ya süt baya beklemiş bir süttü, yada kaynattıgın tencerede kesmesine sebebiyet veren yabancı bir madde vardı.

o sütten yoğurt olmaz süte biraz tuz az bişey sirke koy kesilsin iyice kaynat.Tülbentte süz,tülbentte kalan kısmı bağla tülbentle.Üstüne ağırlık koy.
Al sana ende köy peyniri. afiyet olsun.

Çöpe atma lor peyniri yapabilirsin hele lordan sonra kalan peynir suyu cok cok faydali onuda corbalara ekle, icebilirsen ic hatta yüzünü yika :) ben oglumun peynirini evde yapiyorum suyunuda her türlü kullaniyorum :)

Çöpe atma lor peyniri yapabilirsin hele lordan sonra kalan peynir suyu cok cok faydali onuda corbalara ekle, icebilirsen ic hatta yüzünü yika :) ben oglumun peynirini evde yapiyorum suyunuda her türlü kullaniyorum :)
Maşallah ne hamaratmış herkes ben bunları yeni duyuyorum :oops:

Back
X