Süt Fazlalığı

Merhabalar. 2 aylık bebeğim var ve sağ göğsümden 4 defa mastit geçirdim. Şu an kontrol altında ancak sağ göğsüm daha fazla süt dolup şişiyor ve sürekli onu emzirmek zorunda kalıyorum. Sütü azaltan doğal bir yöntem var mıdır denenmiş sonuç alınmış ?
Size tavsiyem cok süt üretiyor diye sürekli sag göğsünüzü emzirmeyin. Takip edin. Her öğün tek bir göğsünüzü emzirin bir sağ, bir sol.

Makine boşaltsa zaten hep yaparım ama boşaltmıyor aksine şişkinlik yapıyor
Tam yerlestirebiliyor musunuz? Ya da makina gucsuz mu kaliyor? En az 100 ml bosaltmasi gerek, siradan biri icin degil mastit oluyorum dediginiz icin söylüyorum.

Evet bu mastit cok sıkıntılı bende ates de yapıyordu, yazin ortasinda tir tir titredim. Hareket etmek, elimi kolumu kaldirmak istemezdim, acisini agrisini yasayan bilir. Sizin de artmasin diye dusunup yapmadiginiz seyler size sıkıntı veriyor gibi geliyor bana.

Tam yerlestirebiliyor musunuz? Ya da makina gucsuz mu kaliyor? En az 100 ml bosaltmasi gerek, siradan biri icin degil mastit oluyorum dediginiz icin söylüyorum.
Makinem hastane tipi ve en baştan beri kullanıyorum ancak 100 ml pek görmedim. 4 defa olduğunda da pompa yaptım ancak bi faydası olmadı. Hatta hastanede yapılan pompa bile indirmedi şişliğini. Artar diye yapmıyorum değil yani pek işe yaramadığı için yapmıyorum şu an. Keşke 100 ml çıksa da ben de her gün yapsam.

X