Sürekli ağlamaktan canım çıktı artık.sakın ol öcelıgın bebegın bılıyorsun suan sana cok ıhtıyacı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli ağlamaktan canım çıktı artık.sakın ol öcelıgın bebegın bılıyorsun suan sana cok ıhtıyacı var
sutu bır anda cekılmış. hıc gelmemıs sütu oda mama vermıştı cok zorlanmişlardı bebegı biberona aliştırana kadarTamamen kesilen nasıl oldu ?
böyle devam edersen sutun de azalmakar olacak ve bu negatıflıkte bebegınde etkilenecek gececi bu surec sadece sakın olSürekli ağlamaktan canım çıktı artık.
Evet şu anki psikolojim ile asla pozitif olamıyorum ve yalnız kaldığımda çok zorlanıyorum yemekten içmekten kesiliyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor. Sadece çocuk uyuyunca uyumak istiyorum. Umarım bir an önce geçer bu durumlarböyle devam edersen sutun de azalmakar olacak ve bu negatıflıkte bebegınde etkilenecek gececi bu surec sadece sakın ol
Nasıldı anlatır mısınız ? Tek göğüs emzirip diğerini sağdığım için acaba fark olur mu ondan korkuyorumMemeler 3. Ayda uretimi durduruyor terbiye oluyor. Bende bizzat yasadim
Elle sagim yapsaniz daha iyi olur. Ben mastit gecirmedim ama benimde cok agrilarim oldu. Gogus ucu yarasi 3.5 ay gecmedi. 4 ay kapakla gezdimNasıldı anlatır mısınız ? Tek göğüs emzirip diğerini sağdığım için acaba fark olur mu ondan korkuyorum
bende cok zorlanıyordum. ama cok sukur duse kalka atlattık cogumuz . yanloz kalınca zorlanıyor. önce kendını duzeltmelısınkı kendıne bebegınede faydan olsun. kendıne plan program yap ve evdeki işlerı hayatını o programla yap. ben hep oyleydım ve cokta duzene girmişti hayatım ve suanda oglum 25 aylık. kurdugum duzen ıkımız ıcınde devam ediyor..Evet şu anki psikolojim ile asla pozitif olamıyorum ve yalnız kaldığımda çok zorlanıyorum yemekten içmekten kesiliyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor. Sadece çocuk uyuyunca uyumak istiyorum. Umarım bir an önce geçer bu durumlar
Mochi ile yapıyorum elle de gerekirse yapıyorum. Sağ göğsümü emzirdiğim için tatbiki ucu daha hassas sürekli krem kullanıyorum ben deElle sagim yapsaniz daha iyi olur. Ben mastit gecirmedim ama benimde cok agrilarim oldu. Gogus ucu yarasi 3.5 ay gecmedi. 4 ay kapakla gezdim
Evet psikolojimin düzelmesi lazım. Etrafımda biri olduğunda kendimi daha güçlü hissediyorum işlerimi de yapıyorum. Ama kimse yoksa yemek dahi yapamıyorum eşimi bekliyorum. Her şeyin düzelmesi için dua ediyorum inşallah 3. Ayda düzelirbende cok zorlanıyordum. ama cok sukur duse kalka atlattık cogumuz . yanloz kalınca zorlanıyor. önce kendını duzeltmelısınkı kendıne bebegınede faydan olsun. kendıne plan program yap ve evdeki işlerı hayatını o programla yap. ben hep oyleydım ve cokta duzene girmişti hayatım ve suanda oglum 25 aylık. kurdugum duzen ıkımız ıcınde devam ediyor..
ben hep tektım. oglum dogdugunda herseyı kendım yaptım. suanda bıle aynı oglumu tek basına bu yasına getırdım kımseyede ıhtıyacım olmadı senınde olmasın sen guclu bır annesın suan sadece yorgunsun.Evet psikolojimin düzelmesi lazım. Etrafımda biri olduğunda kendimi daha güçlü hissediyorum işlerimi de yapıyorum. Ama kimse yoksa yemek dahi yapamıyorum eşimi bekliyorum. Her şeyin düzelmesi için dua ediyorum inşallah 3. Ayda düzelir
Maşallah siz çok güçlüymüşsünüz. Ben beceremiyorum pek sanırımben hep tektım. oglum dogdugunda herseyı kendım yaptım. suanda bıle aynı oglumu tek basına bu yasına getırdım kımseyede ıhtıyacım olmadı senınde olmasın sen guclu bır annesın suan sadece yorgunsun.
olurmu öyle sey sen cok guclu sun sadece bıraz yorulmuşsunMaşallah siz çok güçlüymüşsünüz. Ben beceremiyorum pek sanırım
Psikolojik olarak yoruldum fiziksel değil o dinlenince geçiyorolurmu öyle sey sen cok guclu sun sadece bıraz yorulmuşsun
oda toparlanır.. emın olun gecıcı bır surec buPsikolojik olarak yoruldum fiziksel değil o dinlenince geçiyor
Amin inşallah bir an önce geçeroda toparlanır.. emın olun gecıcı bır surec bu
gececek canım herzamanında olacakAmin inşallah bir an önce geçer
Peki bi o göğüs bi diğer göğüse nasıl geçebilirim sağ şişerken bi bilginiz var mıgececek canım herzamanında olacak
20 dakika bırımı 20 dakıka bırını emzırın ıkısınıde boyle emzırınPeki bi o göğüs bi diğer göğüse nasıl geçebilirim sağ şişerken bi bilginiz var mı
öyle diyorlar canım vallaSık sık emziriyorum ama çok çabuk şişiyor
nasıl yani çocuk Özlemi isteğinden ? Çok ilginç