Kızlar aynı durumu yaşayan oldumu şu an kendimi çok çaresiz yarım hissediyorum.. iki gün önce bebeğimin ateşi vardı doktora götürdük bize yok dedi ki yoktuda bende bizimki yanlış gösteriyor herhalde diye düşündüm birde yeni doğanlarda vs ateş önemli değil dedi 6 aylığa kadar, gecede alnı falan çok sıcaktı dünde normal doktor kontrolümüz vardı sarılık için, doktora söyledik böyle böyle oldu diye kadında banada sıcak geldi dedi ateşini ölçtü vardı kusma oldumu dedi bende evet dedim acil kan tahlili idrar tahlili istedi 12 günlük bebekte bu normal değil dedi ve kanında bi değeri aşırı düşük belli bir kritik seviye varmış oraya düşerse beyin kanaması, burun, kulak kanaması iç kanama vs geçire bilirmiş bu yüzden şu an yoğum bakımda yatıyor doktorlara vermeden yavrumu öpemedim bile şu an o kadar çok canım yanıyor ki... nasıl ne yapıyor bilemiyorum benim koynumda uyuyordu sürekli diğer türlü uyumuyordu çok acıkıyordu karnı tokmu bilemiyorum çok zor bir durum ve en az beş gün orada kalıcakmış.Normalde sütüm çok geliyordu kızım içtiği zaman baya ses geliyordu bazen ağzından akıyordu veya gümüş kapağın içi dolu oluyordu şimdi süt sağıyorum ve nedense çok az akıyor biberonda 30 ml anca buluyor bulmuyor