Süt Fazlalığı

Benim iki göğsüm de aynı şekilde olmuştu. Gerçekten çok zor oluyor. Üstüne göğüs uçlarımda yara olmuştu. Çok acırdı çokk. Malesef hiç birşey fayda etmedi zamandan başka bi ilacım olmadı.
Neler yaptınız fayda etmedi ?
Benim iki göğsüm de aynı şekilde olmuştu. Gerçekten çok zor oluyor. Üstüne göğüs uçlarımda yara olmuştu. Çok acırdı çokk. Malesef hiç birşey fayda etmedi zamandan başka bi ilacım olmadı.
neler yaptınız ?

Neler yaptınız fayda etmedi ?

neler yaptınız ?
Masaj, sağma ısıtıp kara lahana koyduk. Ilık havlu koyduk. Ilık suya tuttum. Hiç biri işe yaramadı. Sonra göğüs uçlarım da yara oldu. Kremlerde fayda sağlamadı. Emzirirken acıdan ayaklarım havaya kalkardı. acımı görenler senin yerinde başkası olsa belki de emzirmezdi diyordular ama ben Yine de emzirdim. Emzire emzire düzeldi herşey.

Masaj, sağma ısıtıp kara lahana koyduk. Ilık havlu koyduk. Ilık suya tuttum. Hiç biri işe yaramadı. Sonra göğüs uçlarım da yara oldu. Kremlerde fayda sağlamadı. Emzirirken acıdan ayaklarım havaya kalkardı. acımı görenler senin yerinde başkası olsa belki de emzirmezdi diyordular ama ben Yine de emzirdim. Emzire emzire düzeldi herşey.
Umarım düzelir hepsi
Çaresi adaçayı içmek.

Ne kadar süre içmek gerek onu bilsem

umarım 3. Aydan sonra düzelir
Herhangi bir ot çay içme lütfen. Yarın bebek büyüdüğünde süt azalıp yetmeye bilir. Biraz dişini sık bekle kendş kendine yoluna girecek merak etme. Vücut bebeğe alışana kadar,nekadar,kaç bebek emiyor bilmeden fazlaca süt üretir durur. Bebek emdikçe algılayıp ihtiyacı olan kadarını üretecek.

Herhangi bir ot çay içme lütfen. Yarın bebek büyüdüğünde süt azalıp yetmeye bilir. Biraz dişini sık bekle kendş kendine yoluna girecek merak etme. Vücut bebeğe alışana kadar,nekadar,kaç bebek emiyor bilmeden fazlaca süt üretir durur. Bebek emdikçe algılayıp ihtiyacı olan kadarını üretecek.
İşte şişlik insin diye sağ memeyi emzirdikçe o üretiyor. Solu da veriyorum ama 10 dk solsa 20 dk sağ göğüs. Bu da daha çok üretmesine neden oluyor bence. Ama vermezsem yine mastit olur diye korkuyorum. Tam bir kısır döngü.

Merhabalar. 2 aylık bebeğim var ve sağ göğsümden 4 defa mastit geçirdim. Şu an kontrol altında ancak sağ göğsüm daha fazla süt dolup şişiyor ve sürekli onu emzirmek zorunda kalıyorum. Sütü azaltan doğal bir yöntem var mıdır denenmiş sonuç alınmış ?
Canım geçmiş olsun mastiti bende geçirdim emmeyi sağmayı bırakalı1 yılı geçti iki farklı ayda çok etkili ilaç yazdı doktor ama yine de gitmedi hala eskisi gibi değil tabiki ama yine de var tam anlamıyla kesilmiyor

Etrafımdakilerin sütü bi Kaç ayda kesildi benimki 1,5 yıl oldu gitmiyor ya

Bana eczane dostinex verdi 5 ay önce süt kesildi ama hala damla damla geliyor. Nezaman kesilir bende merak ediyorum
Aynı valla canım dostinex kullandım baya etkili şak diye kesiyor ama sonra yine damla damla geliyor ne zaman kurulacak bilmiyorum çocuk istiyoruz yine yumurtlamayo da etkiliyor bence

Aynı valla canım dostinex kullandım baya etkili şak diye kesiyor ama sonra yine damla damla geliyor ne zaman kurulacak bilmiyorum çocuk istiyoruz yine yumurtlamayo da etkiliyor bence
Evet senin durumunu sıkıntıya soka bilir. Prolaktine baktırdınmı peki engel olacak kadar yüksek değildir inşallah.

X