- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Doğumdan sonra ilk regl olana kadar gece boyunca iki saatte bir kalkıp emziren annenin sütü korur anneyi gebelikten,bu verilen ölçüde prolaktin hormonu vücutta belli bi düzeyin üstünde demektir,süt korur efsanesi safsata değil gerçektir ama bu koşulları vardır,günde bi kere emziren annenin sütü korumaz mesela,beni bu şekilde beş ay korudu örneğin.Instagramda emzirenanne var
Ona danisin emzirme isini
Ben sizin yerinizde olsam doktorun dedigini once bir arastirir sonra keserdim sutten
Kusura bakmayin sene olmus 2018 hala sut korur safsatasina inanmaniza inanamiyorum
Hamile kalmak sizin tercihiniz yorum yapmaya hakkimiz yok ama bebeginize icim acidi , lutfen bi arastirin emzirenanne ile irtibata gecin ona gore birakin emzirmeyi
Ben bir damla bile anne sütü alamadan,mamayla buyumusumBen 2-3 ay emebilmişim yazık bana vallahi ehehe. Şaka bir yana bence gerek yok artık koca çocuk olmuş, çocuğa da eziyet çektirip anonim insanlara güvenmeyi gerektirecek bir durum yok ortada. Ben şahsen güvenemem; para için, başka çıkarları için tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen insan dolu ortalık. Bir de elin kadını niye emzirsin çocuğumu yani, hayat memat meselesi olmadıkça gereği yok. 3 ay emdim gayet sağlıklıyım şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?