- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Bence nasibi o kadarmış de.sonuçta 1 yaşında herşeyi yiyebilir.devam sütü hatta inek sütü bile içebilir.benim oğlumda 10 ay emebildi ama maşallah tosun gibi.sonuçta tanımadığınız bi insan ne yer ne içer.ben güvenemezdim.ayrıca bebeğiniz emmeyedebilir.Allah korusun
Ben çok sağlıklı beslenen biri olduğum için Süt annenin de öyle olması temennim.
Bebeğim 1 yaşına yeni girdi
Daha küçücükmüş, kusura bakma ama bu kadar küçük bebeğiniz varken neden hamilelik planladınız. Bebeğe de haksızlık.Ben çok sağlıklı beslenen biri olduğum için Süt annenin de öyle olması temennim.
Bebeğim 1 yaşına yeni girdi
benim kızım da 3 4 ay anca emdi .sağlıklı olur hayatı boyunca umarım.aklıma bile gelmiyor süt emmediği için hastalıklara yakalanacağı kolaycaBen 2-3 ay emebilmişim yazık bana vallahi ehehe. Şaka bir yana bence gerek yok artık koca çocuk olmuş, çocuğa da eziyet çektirip anonim insanlara güvenmeyi gerektirecek bir durum yok ortada. Ben şahsen güvenemem; para için, başka çıkarları için tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen insan dolu ortalık. Bir de elin kadını niye emzirsin çocuğumu yani, hayat memat meselesi olmadıkça gereği yok. 3 ay emdim gayet sağlıklıyım şükür.
Neden hemen kes dedi dr ben emziriyorum kaç aylık bebeğiniz benim 13 ayı bitirecek
Neden emziremiyorsunSlm kızlar çok büyük derdim var bebeğim 2 yaşına kadar emsin istiyorum ama hamileyim. Doktor sütten acil kes dedi.
Kesmesine kestim de bebeğim çok mutsuz her gün em em diye ağlıyor.
Adana da yaşayan yeni doğum yapmış sağlıklı beslenen anne arıyorum.
Inşallah konuyu doğru yere acmisimdir.
Lütfen beni tanimadan elestiri yazmak icin yorum yazmayın.
Belki adanada oturan sütü olan bir anne bu cagrimi duyar diye buraya yazmak aklıma geldi.
Amin teşekkür ederim çok ufak minnacıkYaa konuyla alakasiz yazacagim ama tutamadim kendimi. Surda bebegimin tahmini agirligi ibaresini gordum. Yaaa 2 gr yaziyorrrr ya kuzuuu nasil bi mucizedir bu yaaaasaglikla gelsin insallaahh
benim kızım da 3 4 ay anca emdi .sağlıklı olur hayatı boyunca umarım.aklıma bile gelmiyor süt emmediği için hastalıklara yakalanacağı kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?