Sussam olmaz, konuşsam görümce olacağım

Ne yalan söyleyeyim genelde gelini tutarım ama bu kız çok fena. Abinle güzel güzel konuş. Evliliği biraz ötelesin. Hem maddi hem de manevi yönden bencil bu kız. Adı kötü görümce ama kardeşini düşünmek zorundasın.

Abimle 2 ayda bir falan görüşebiliyoruz, vardiyalı çalışıyor onun dışında 2-3 günde bir konuşuruz ya gece gider gündüz uyur ya da gündüz gider vardiyası karışık yani çok görüşemiyoruz maalesef aynı şehirde de değiliz.. Bana birkaç kere kampanyalı çeyiz ürünleri attı birkaç kere yorgan falan bende “onları tamamladım ama senin için bakarız, uygunmuş” dedim. Annem bana yaptığı kanaviçeleri ikimize gösterip bunları paylaştıracam size dediğinde bile art niyetli düşünmedim hatta “ benim kv yapmış daha fazla alsın x abla” dedim. Abimle fotoğraf da paylaşmam pek özel günlerde bir tek ve abim telefon faturamı bile yatırmaz istemem çünkü pek kıskanacağı bir durum da yok aslında ama bilemiyorum :/

Abim evini o Kızla tanışmadan 7-8 ay önce aldı önceydi yani tanıştıktan sonra alsaydı bende sizin gibi düşünürdüm..

Kendisi babasının borcunu evlenincede ödeyecek ama abinin kardesine yardim etmesi batıyor. Oh ne ala memleket, kizin anneside alttan zemin hazirliyor abiye üzülüyor modunda işliyor.

Bu kızla işiniz var.Allah kolaylık versin.

karışmayın sık görüşmeyin
ama abi kardeş arasına daha aynı evde değilken girilmeside terbiyesizlik resmen
abin görüyor görecekde sen birşey yapma
muhattap olmamaya çalış

anladm.. o zaman ortada dediğiniz gibi pek kıskanılacak bir durum yok gelin hanım abartıyor herşeyi belli ki..
yada sizden hoşlanmıyor ve herşeyiniz ona batıyor
yarın onlar iyi siz kötü olursunuz bence duruşunuzu bozmayın birşey demeyin.
bırakın abiniz görsün ve kendi anlasın şimdi siz kötü olacaksınız canınız sıkılacak birşey deseniz abinizi dolduracak burnumdan getiriyor senn bacın şöyle böyle vs.. hiç karışma kendı aralarında bir takım şeyleri halletsinler.
ama sana karşı bir saygısızlık ederse o zaman susma işte. eminim ki bu kafadan giderse abin illaki biryerde dur der..' istediği kadar girsin aranıza döner dolaşır kendisiin bulur
evet ben eşim ile görümcemin arasına girdim.. yalan söyleyecek değilim
ama görümcem bana çok etti..

O zaman Fuzuli'den size gelsin..
''Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
Çektiğim alamı bir ben birde Allah’ım bilir.''

Siz söylersiniz söylemesine de Karşınızdaki anlar mı?

Durumu açıklamak adına olanı anlattım,anlatmasam bilip nasıl yorum yapacaksınız hanımefendi ne fettanlığı:)))

Kız evlendikten sonra bile babasının borcunu ödeyecek,abiniz buna anlayış gösteriyor ama abinize gelince mevzu şunuda yapacaksın,bunuda alacaksın deniyor. Ne çirkin mevzu bu.
Valla işiniz zor.
Abiniz iyiki nişan işine karışmamış,birde onu yıkacaklarmış üzerinize.

Bence karışmamalısın. Zararlı sen çıkarsın onlar elbet can ciğer kuzu sarması olur diskalifiye bırakılırsın bir gün , yaptığın yanına kar kalır, bence karışma

Fotoğrafı neden üstünüze alındınız ki? Aşırı değil mi sizce de? Sadece benimsin yazsa neyse de kendini de katmış. Ailesi de karışsın o zaman, neden onunmuşsun bizimsin diye.
Ayrıca, müstakbel gelin, hakkınızda abinizle konuşuyor olsa, abiniz yanınızda konuşmazdı. Başka yere geçerdi.
Sizden de para isteyecekler diye tetikte duruyorsunuz, durumları kötü diye.
Ne sizi ne gelini tanırım. Okuduğumla yorum yaptım. Gelinin her yaptığını, her dediğini üstünüze almaya gerek yok. Telefon olayında da konuşan siz değilsiniz, yanlış bile duymuş olabilirsiniz. Çünkü hakkınızda daha önce konuşsa, yanınızda açmaz telefonu.

Zaten dışarı çıkıp konuştuğunu konuda belirttim. Kızın annesinin daireleri var 5-6 tane durumları kötü değil esasında. Babası emekli +çalışıyor, erkek kardeşi çalışıyor ama kız eve baktığını söylüyor. Bizim durumumuz onlara göre kötü tam aksine ki bunu biliyorlar. Abimin ödeyemeyeceği kadar borcun altına girmesini tabii ki istemem borçlarından dolayı bunalıma girip intihar eden insan var mı etrafınızda? Yetememenin altında ezilen? Nişan isteyen kız yapar, miamiye balayına gitmek isteyen kız kenara parasını atar. Zahmet olmazsa eski konumu okuyabilirsiniz

Abinin üstüne gitmeden biraz biraz gelin olacak kişinin doğru insan olmadığını soyle.zaten abinde şüpheye düşmüş boşuna başını yakmasın. ilerde senle bile gorusturmez abinden olursun şimdiden beni taciz ediyor sürekli laf söylüyor kendim için değilde seni düşünüyorum abi mutlu olmanı istiyorum senin için her lafına boyun eğerim ama sen ondan daha iyilerine layıksın de.

Yan yana bile olsanız kulağınızı telde olmadıkça nasıl duyuyorsunuz ne dediğini. Ayrıca size dededen mirastan pay verilmiş ağabeyinize verilmedi mi? kaldı ki kız neden düğünü dert ediyor düğünü zaten sizin nişanlınız yapacak ağabeyinizin böyle bir yükümlülüğü zaten yok. Bileziğini yapar hediyesini alır bu yani o da evlenecek sonuçta. Kızın ailesine ödediği para falan olabilir ama illa birşeyler yapacaktır hemen de evlenmeyecekler bence karışmayın onu dedi bunu dedi diye. İsteme olur sonra siz evlenirsiniz sonrasını da onlar planlar zaten. Şimdiden kendinizi doldurmayın ağabeyiniz ben ne gerekiyorsa yapıcam demiş zaten

gelin ne olduğu belli yani benim karakterim bu diyor. valla buna rağmen abin hala sessiz kalırsa devam ederse onun sorunu. hiç münakaşaya girme bence. seni bilerek sinirlendiriyor gelin hanım. çok kurnaz bence. sakın laf söyleme canım. kendi hayatına bak boşver yoğunsun zaten birde bunlarla uğraşma bence..
sadece benimsin ne demek ya. abine söylemediysen bunu söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…