Kızlar hayırlı sabahlar...
Tıpkı başlıkta yazdığım gibi şuan psikolojim.
Daha önce abimin kız arkadaşı ile ilgili konu açmıştım şuan telefonda olduğum ve siteye telefondan adapte olamadığım için link bırakamıyorum kusura bakmayın.
Abimin eylülden beri görüştüğü bir kız var ilişkileri kızın annesinden dolayı çalkantılı dönemlere girip çıkıyor bu konuda hiçbir şekilde sesli düşünmemeyi tercih ediyorum.
Fakat kimseyi rencide etme niyetim olmadan durumu açıklamaya çalışacağım. Nişanlıyım,tam tarih koymadık(özel sebeplerden) fakat eylül,ekim gibi düğün yapacağız nasipse bunu herkes biliyor ailede,çevrede.
Babam ikinci evliliğini yaptığından beri çok maddi destekte bulunmuyor bize (abim kredi çekip ev aldı o ay babamdan 300 tl harçlık istedi,babam yok dedi -aynı mesleği yapıyorlar,memurlar- ) Yani abim düğününü kendi yapacak babam takarsa bir bilezik takar, o kadar. Kız da babasının kredi borcunu ödeyip faturaları ödediği için parası kalmıyormuş evlendikten sonra da borcum devam edecek dedi. Büyük nişan yapacağız dillere destan olacak falan diyorlardı 3-4 ay önce şimdi durumumuz yok ortak mı yapsak oldu nişan ki abim büyük nişanı gereksiz bulduğunu söylemişti en başında da en sonunda da konuyu öyle kapattı.
Benim düğünümse 12 bin civarı bir param var(geri ödemeli kredimi kenara attım rahmetli dedemdende ufak miras payı verdi babam dedemin vasiyeti olduğu için ve üniversite hayatım çalışmakla geçti) Eşya vs konusunu hiç konuşmadık ufak ufak herkes bir şeyler alıyor eksik olarak 2 halım, çamaşır m.,buzdolabım ve yatak odam eksik zaten nişanlım şuan kendi evinde bende ona taşınmış olacağım. Yani eksiklerimi alabilecek durumdayım
Amaaaaaaa
Bu kız daha isteme bile olmamışken ileri geri konuşmaya başladı bile. (Benim düğünümden önce isteyeceğiz)
Bana farklı zamanlarda tam 3 kere “bizim aramıza giriyor sizin düğün” dedi aldırmadım biz 2 senedir beraberiz diyip güldüm ama sonuncu da “abin zorlanacak ama bakalım” diye bir cümle kurdu telefonda ve o an nişanlım yanımda olduğu için cevap vermedim.
Annesi de abime “senin işinde zor oğlum hem bilezik alacaksın,hem düğün yapacaksın,hem ev tutacaksın(abimin kendi evi 1+1 kirada),hem ev eşyası alacaksın dedi bir defasında. Bu arada abimin maaşı 3bin tl yani çok bi geliri yok evden kiracısı çıksa 920 tl krediye gidiyor sadece.
Bugün abime geldim 2 aydır görüşmüyorduk konuşurken bana ilişkisi hakkında tedirgin olduğunu emin olamadığını söyledi bende kızın bana söylediklerini aktarıp “ben senden para pul istemiyorum abi,kendi paramla alacağım böyle bir düşünce içine girmesin kimse” dedim. Abim çok sinirlendi “ben senin düğünün için istediğim harcamayı yaparım buna kimse karışamaz” dedi O sırada kız abimi arayıp “kardeşin geldi beni aramıyorsun neyse ararsın gidince” dedi ve bunu duydum yan yana oturuyorduk. Abim dışarıda konuştu geldiğinde gergindi.
Biraz geçince de abimle fotoğrafını paylaşıp “bir tek seninim,bir tek benimsin” açıklamalı fotoğraf paylaşmış -ilk fotoğraf bu paylaştığı tesadüf ki-
Netice itibariyle ben bu kıza çok sinir olmaya başladım zaten irite oluyordum ama artık batıyor..
Ben bu kıza ne söylemeliyim?
Zaten sık iletişim kurmuyorken bir de kendince taş atmaya çalışması ve bu akşam yaptığı davranış çok sinirlendirdi beni.
Susarsam olmayacak ama “görümce” olmayı da göze alıyorum sanırım artık..
İnternetim yok,modemde problemli mesajları geç yanıtlayabilirim her birinize şimdiden teşekkür ederim