Sussam olmaz, konuşsam görümce olacağım

Kızla fazla muhabbete girme ama ilerisi sıkıntılı ben diyeyim yarın evlenseler anini kodlanır görüşmelerinizde döküntü çıkarır ben bu ilişkiden sağlıklı bi evlilik olacağını düşünmüyorum bence abinize biraz zamana bırak deyin ve bi kardeş olarak aklınızdan geçen endişeleri deyin

valla artık susma bence. Abinlede o gereksiz gelin adayinzlada gerekeni konus. Yazık abine üzüldüm doğrusu en başından bu yanlıştan dönebilir.

Benim akrabada böyle oldu. Evlendiler adam ayrılmak istedi yapamadı. Sonra çocuk oldu. Adam sürekli hayatımın hatasını yaptım diyo o yokken. Düzelir sanmış

Onlarin iliskisine onlarin planlarina yorum yapma
Sen kendi planlarina bak
Sorum kalmaz o zaman
Gelin hanim da zamanla vazgecer laf sokmalardan

Daha kız isteme dahi olmamışken kızın annesinin söyledikleri nedir öyle.
Ne hadsiz aile.
Bozulur bunların iş,bozulsun da.
Abiniz belli ki kör değil.
Sussanız da çoktan "görümce" olmuşsunuz zaten.

Sırf konunuza yorum yapmak için giriş yaptım lütfen abinizi vazgeçirme gibi bir sansınız varsa bunu kullanın kesinlikle ilerde çok pişman olacak bu şimdiden belli
Yazık çok üzüldüm abinize insallah Burda bizim gördüklerimizi görür ve tez vakitte ayrılır
Ama size yine diyorum eğer ayırma sansınız varda bunu yapmazsanız ilerde çok pişman olursunuz bu kadar olumsuz ve net hiç yorumda bulunmamıştın hesap edin artık

Bide eklemek istiyorum: Su erkek tarafina her yükü bindirme cabasi yok mu bazilarinda. Yuva kuruluyorsa iki insan beraber kuruyor sonucta. El birligi ile niye yapimmiyor. Gerci burda kiz daha babasinim borcunu ödüyor. Evlendikten sonra hamile kalsa o borcu kime ödedetecekler? Veya abiniz borc bitene kadar baba olamaz mi? Kafamda deli sorular

Abisinden önce evlenmeniz manevi olarak zormayacak şeklinde anladım. Kötüniyet sezmedim. Fotoğralardan kıskanmanızdan fettanlık sizde gibi geldi. Büyük nişan yapıcaz dediler, şimdi ortak yapalım diyorlar falan demeniz. Dünya hali bu. Sizden beklentiye giren de olmamış. Kendi kendinizi kurmuşsunuz sadece.

Sizin yapabileceğiniz çok birşey yok.
Ancak lafınızı esirgemeyin.
Mesafeli duruşunuz zaten yeterli bence, yüz göz olmaya gerek yok.
Ancak duruşunuzdan dolayı sizi de tebrik ediyorum.
Herkes bu kadar sakin ve akıllıca davranış göstermeyebilirdi.

2 aydır görüşmüyorduk abimle demiş, ve görüştüklerinde kız arayıp" kardeşin geldi beni aramıyorsun" demiş
çokta senin görümcen gibi bir durum yok sanki canım ortada, gelin namzeti fenaaa :)

bu kız zannediyor ki sen abinden önce evlenirsen abin sana düğün için yardım ederi borçlanır vs.
o yüzden senin düğününü ertelemeni bekliyor belli ki,
yaptıkları hoş değil, umarım abin farkeder
fotoğrafla imalar filan, çocukça şeyler,
Allah yardımcınız olsun

Susun çok ciddiyim size dolaylı ve direkt yoldan direkt size hitaben bir davranış veya söz olmadıkça tek kelime etmeyin

görümce ben olsam ayırırım günahıda bana derim aman
daha düzgün kız bulsunda onu alsın. Allah Allah çalışmadan herşeyim olsun istiyorlar valla ohh
ben kendimi eşşek görüyorum artık nişanda kayınpederim baska bi ilcede evimiz var ogluma ev alırız onu satıp demişti .ıkı ay sonra öldü adamcağız kayınvalidem daha ayı dolmadan o evi sattırdı bizede ev felan almadı kendisine kosa yaptı.
sesimi çıkarmadım ben mi yaptım ne hakkım var dedim.
evlendiğimizde kiraya çıktık bir sene sonra dişimden tırnagımdan bogazımdan arttıra arttıra ev peşinatını cıkardık kredi cekip evi aldık. çocuğum beş aylıktı ile başladım .
arabamızıda aldık . hala borç ödüyorum kendi maaşımdan üstüme başıma birşey bile alamıyorum.
çocuğumun ihtiyaclarını ön plana çıkarıyorum. genede kıymetim bilinmiyor.
bu kızlara hayretle bakıyorum. hem evde oturmak istiyorlar hem evleri olsun hem arabaları olsun hem herşeyleri olsun.
öyle bir dünya varda bizim haberimiz mi yok!

Allah yardımcın olsun bizde de vardı bir tane abimin aşkitosu, çılgınlar gibi kıskanırdı.
Tabi abim artık dayanamadı ve ayrıldı. Kızın istekleri hiç bitmiyordu sonradan görme gibi sürekli istekler bir şeyler.
Bir de hiç anlamam sanki sadece erkek evleniyormuş gibi bütün yükü ona bırakılmasını, yuva tek taraflı kurulmuyor. Abiniz bir daha düşünsün bence bu kadınla evlenmeyi.

Ne münasebet abinizin size yapacağı harcamalara karışıyor? Hem durumlar sıkışık hem büyük nişan istiyor, yapsın o zaman. Abiniz fark etmeye başlamış zaten, size gerek kalmadan kızla ilişkisini bitirecek bence

Neden onun cevabını verip susturmuyorsunuz..Daha Nisan yok bişey yok kndini ne sanıyoki bence abinizin başını yakar bu kız Allah yardımcınız olsun ama lafinizi esirgemeyin yoksa ezilirsiniz bunda görüncelik denilmez sen onun işine burnunu sokuyorsun kndini savunuyorsun.

daha nisan olmadan cosmus bu arkadas. bence biraz daha sessiz kalin. belli ki onun icinde epey firtina kopuyor rahat durmaz zaten. kendi etsin kendi bulsun. simdilin yorum yapmayin, durumu abiniz gorur zaten. siz isinize bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…