Iyi geceler kizlar bu saate kadar o kadar cok sey dusundum ki. Sonunda parcalar birlesti. Bi erkek arkadasim var oncelikle her sey telefon duvar kagidina bakmamla basladi, saate bakmak icin telefonu aldigimda bi kizin kolyesinin resmi vardi. Acik degil ama internetten alinmis bisey de degil belli yani. Bana internetten aldigini soyledi ve inanmak zorunda kaldim. Daha sonrasinda telefonu masanin ustunde dururken baska gunlerde dikkatimi ceken bir sey vardi o da tango adli programdan gelen mesajlar. Gamze yaziyordu kisi olarak ve mesaj bildiriminde de yakinmisi yaziyordu. Bunu da gormezden geldim ve bu sefer whatsappdan bildirimler gelmeye basladi ayni kisiden. Sok oldum. Sordugumda cevap vermedi ve arkadaslarima karisma dedi. Bardak tasma noktasindaydi ama bi sekilde bi aciklama yapti ve ben inanmak istedigim icin inandim. En son olay bugun patladi butun gun adam akilli konusamamistik ve bulustuk yanimda telefonunun kilidini acti ve son bakmis oldugu sayfa sms sayfasi sak diye acildi ozge adli bi kiza bugun ne guyindin yazmis ben de birden cildirdim ve kavga etmeye basladik konustumda konustum. En sonunda o benim arkadasim is gorusmesine gderken ne giyecegini merak ettim dedi. Aldatildigini hissediyorum ve bu kadar kizla da bitmedigini hissediyorum. Uzmek istiyorum canini acitmak istiyorum yardim edin bana kizlar ne yapmakiyim?