• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sussam gonlum razi degil konussam kelimeler kifayetsiz.

Anlattigin adam seni belli ki aldatiyor. Ugrasilcak bir adam degil..

Kendi iyiligin icin yüz göz olma daha fazla bu pislikle ve noktayi koy. Senin onu umursamadigini, onsuzda mutlu olabildigini görmesi yetecektir ona..
onsuz mutlu olabilirim tabii ki.. ama ne desem nasıl desem içime sinmiyor sessiz sedasız.

Sorunda bu zaten , sen nasil verirsen ver o anlamaz..
Senin hic bir yaptigin adama koymazki..
Bittir gitsin.
şöyle beş parmağımın tadına baksa o da mı koymaz diye düşünmüyor değilim :KK51:

Hiç de bir sey yapma kendini bi halt zanneder koyver gitsin .ne laf söyle ne kız nede o kızlarla uğraş.

Hiç de bir sey yapma kendini bi halt zanneder koyver gitsin .ne laf söyle ne kız nede o kızlarla uğraş.
vaktim de yok ki. eh o zaman sabah uyandığında ben hayatından çıkmış olursam o ona güzel bir cevap olur o zaman?

o eleman değil ı ıh. bu başka modeli. denyo mıknatısıyım..
:KK75: aydın havası o zaman, bazen sizi bana sayıyla mı veriyorlar hissi olur.
madem ki unutma, terketme problemi yok, 3-5 gün tanışmak isteyen isteyen masum kızı oynayın fake olarak, sonra ayrıldığınız gün o hesaptan da düşüncelerinizi paylaşırsınız ne kadar saçma sapan bir insan olduğuna dair. O da aynı gün içinde iki defa terkedilsin.

:KK75: aydın havası o zaman, bazen sizi bana sayıyla mı veriyorlar hissi olur.
madem ki unutma, terketme problemi yok, 3-5 gün tanışmak isteyen isteyen masum kızı oynayın fake olarak, sonra ayrıldığınız gün o hesaptan da düşüncelerinizi paylaşırsınız ne kadar saçma sapan bir insan olduğuna dair. O da aynı gün içinde iki defa terkedilsin.
bu gerçekten çok güzel bi fikir ama sosyal hesaplarla çok uğraşan biri değil ne yazık ki..

O olabilir , cokta iyi olur :)
valla bir diyorum ki yapma kızım uğraşma yarın hayatından çık git. bir de diyorum ki çok sevinçli bir şekilde buluşmaya çağırıp pata küte yapıştır.. sabıııır..

Ya nihayet "kızlar aslında çok iyi biriydi. bütün suç o kızlarda. affedicem sanırım. sizce ne yapmalıyım? :KK43: " demeyen bi kız. Şuan çok şaşkınım. Ona de ki " Hayrola , Bu Tarz Benim in bu hafta konuk jürisi sen misin napıcaksın kızın ne giydiğini ? " . Gerisine karışmıyorum artık her şey apaçık ortada

Ya nihayet "kızlar aslında çok iyi biriydi. bütün suç o kızlarda. affedicem sanırım. sizce ne yapmalıyım? :KK43: " demeyen bi kız. Şuan çok şaşkınım. Ona de ki " Hayrola , Bu Tarz Benim in bu hafta konuk jürisi sen misin napıcaksın kızın ne giydiğini ? " . Gerisine karışmıyorum artık her şey apaçık ortada
Hahahaha aslında tepkim sanane ondan diyip küllük fırlatmak oldu :D Dahasını da yaptım da şimdi çok cadoloz görünmek istemiyorum. Anlatmayayım

Ayhh,pabıcımın modereni.. Ona modernlik değil genişlik denir. Hiiiiç intikamla falan uğraşma, belli ki adamın kaba eti epeyce kalkık, uğraşırsan kendini daha bi halt zanneder. Bence umursamazı oyna, bitti seni terkediyorum bile deme, kendi kendine anlasın. Bugün ne giydin nedir hem ya, o muhabbetin sonrası donun ne renge kadar gider gibime geldi benim çok afedersiniz.

Bence de sakince ayrıl hayatından böyle adamlar hakikaten üzülmez. Kendini düşün boşver, neler neler çıkar karşına. Bi an once unutmaya bak, iyilerin intikamı unutmaktır.

Şuut ve gol,asil bir kadına bu yakışır.. Kocan değil bişey değil çekmek zorunda mısın Allasen.. Tanıyacağın ne insanlar vardır kimbilir.. Zamanı boşa harcama,sevgiler:KK50:

bemce devam ediyormus gibi yap ve hic beklemedigi anda bitti de.. ama bi daha dönmeeee:KK11:

Back