İşte bak o adam senin kendini değerssiz hissetmeni Sağlamış... !!!!Keske zoruna gidecegini bilsem de yapsam
Valla bunlarin farkina vardikca gidip ustune saldirip yuzunu yuzunu cizmek istiyorum pislik herif ya!!!İşte bak o adam senin kendini değerssiz hissetmeni Sağlamış... !!!!
el altında dursun Lazım olur diye seni hayatında tutmuşş.. Uyan Artık..Valla bunlarin farkina vardikca gidip ustune saldirip yuzunu yuzunu cizmek istiyorum pislik herif ya!!!
Şu vurguladığım cümleyi söylediyse geçmiş olsun arkadaşım. Aynı cümle bana da söylendi. Hiiç uğraşma bu cümleden sonra bence. Çöz ipini doğal hayatına dönsünIyi geceler kizlar bu saate kadar o kadar cok sey dusundum ki. Sonunda parcalar birlesti. Bi erkek arkadasim var oncelikle her sey telefon duvar kagidina bakmamla basladi, saate bakmak icin telefonu aldigimda bi kizin kolyesinin resmi vardi. Acik degil ama internetten alinmis bisey de degil belli yani. Bana internetten aldigini soyledi ve inanmak zorunda kaldim. Daha sonrasinda telefonu masanin ustunde dururken baska gunlerde dikkatimi ceken bir sey vardi o da tango adli programdan gelen mesajlar. Gamze yaziyordu kisi olarak ve mesaj bildiriminde de yakinmisi yaziyordu. Bunu da gormezden geldim ve bu sefer whatsappdan bildirimler gelmeye basladi ayni kisiden. Sok oldum. Sordugumda cevap vermedi ve arkadaslarima karisma dedi. Bardak tasma noktasindaydi ama bi sekilde bi aciklama yapti ve ben inanmak istedigim icin inandim. En son olay bugun patladi butun gun adam akilli konusamamistik ve bulustuk yanimda telefonunun kilidini acti ve son bakmis oldugu sayfa sms sayfasi sak diye acildi ozge adli bi kiza bugun ne guyindin yazmis ben de birden cildirdim ve kavga etmeye basladik konustumda konustum. En sonunda o benim arkadasim is gorusmesine gderken ne giyecegini merak ettim dedi. Aldatildigini hissediyorum ve bu kadar kizla da bitmedigini hissediyorum. Uzmek istiyorum canini acitmak istiyorum yardim edin bana kizlar ne yapmakiyim?
Ugrasicak takarim enerjim kalmadi gercekten birakmak en guzeli bi iliskide emek karsilikli verilir.Şu vurguladığım cümleyi söylediyse geçmiş olsun arkadaşım. Aynı cümle bana da söylendi. Hiiç uğraşma bu cümleden sonra bence. Çöz ipini doğal hayatına dönsün
Tabi ki öyle. Doğal hayatta daha mutlu olur o. Alıyoz besliorz ama doğası neyse ona dönmeliler bence.Ugrasicak takarim enerjim kalmadi gercekten birakmak en guzeli bi iliskide emek karsilikli verilir.
Bi gun bulusup guzelce bi gun gecirip sonrasinda zamansizca ayrilmayi dusunuyorum eve gelince her seyden silinmis olsun sok gecirsin
Her şeyi görmezdem gelmedim çekirge bir sıçradı iki sıçradı. Tavsiye istedim azarlanmak değil.Herşeyi görmezden gelirsen olacağı bu.
Şiddete eğilimim çok yüksek nedense :dSüper plan
Kafasına küllük yedikten sonra uçmuş olabilir tabi..Sizin mesajı gördüğünüzü görünce erkek arkadaşınızın beyni uçmuş sanırım
Sohbet ettiği kıza gönderdiği soru; Bugün ne giydin?
Kendini savunma cevabı ; O benim arkadaşım iş görüşmesine giderken ne giyeceğini merak ettim. (Beynin uçtuğu an )
Yahuu ben kız arkadaşıma bile sormam "İş görüşmesine gittiğinde ne giydin,giyeceksin?" diye. Kendini savunma cevabı gerçekten komik olmuş.
Her şeyi görmezdem gelmedim çekirge bir sıçradı iki sıçradı. Tavsiye istedim azarlanmak değil.
Ben sizi azarlamadım ki hanımefendi doğruyu söyledim zorunuza gitti heralde,
şunuyu gördüm yuttum buyunu gördüm yuttum diyorsunuz sonra ne dememizi bekliyorsunuz ?
Allah aşkına aferin iyi yapmışsın dememizi mi?
Burası herkese açık bir alan herkes kendi düşüncesini saygı çerçevesinde yazmakta serbest.
Zorunuza gitti? Paaardonn? Tavsiyenin sözlük anlamı pohpohlanmak değil link vereyim bilgisayara girdiğimde. İyi günler size daha da uzatmayacağım. Benden büyüksünüx belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?