Sussam gonlum razi degil konussam kelimeler kifayetsiz.

İşte bak o adam senin kendini değerssiz hissetmeni Sağlamış... !!!!
Valla bunlarin farkina vardikca gidip ustune saldirip yuzunu yuzunu cizmek istiyorum pislik herif ya!!!

Şu vurguladığım cümleyi söylediyse geçmiş olsun arkadaşım. Aynı cümle bana da söylendi. Hiiç uğraşma bu cümleden sonra bence. Çöz ipini doğal hayatına dönsün

Şu vurguladığım cümleyi söylediyse geçmiş olsun arkadaşım. Aynı cümle bana da söylendi. Hiiç uğraşma bu cümleden sonra bence. Çöz ipini doğal hayatına dönsün
Ugrasicak takarim enerjim kalmadi gercekten birakmak en guzeli bi iliskide emek karsilikli verilir.

inanmak zorunda kaldığım için inandım,inanmak istediğim için inandım.
Bence üzmeyin kendinizi bunada inanın.

Adam gözünüzün önünde aldatsa kesinlikle inanmak istediğiniz için sevgilinize inanırdınız.
canını acıtmayı düşünmek yerinde bukadar karaktersiz bir adamdan nasıl kurtulurumu düşünün.

bir erkek arkadşımı bana bügun ne giyeceksin diye sorsa sapık olduğunu düşünürdüm arkadşım ilişkini gözden geçir allah yardımcın olsun

Sizin mesajı gördüğünüzü görünce erkek arkadaşınızın beyni uçmuş sanırım

Sohbet ettiği kıza gönderdiği soru; Bugün ne giydin?
Kendini savunma cevabı ; O benim arkadaşım iş görüşmesine giderken ne giyeceğini merak ettim. (Beynin uçtuğu an )

Yahuu ben kız arkadaşıma bile sormam "İş görüşmesine gittiğinde ne giydin,giyeceksin?" diye. Kendini savunma cevabı gerçekten komik olmuş.

Kafasına küllük yedikten sonra uçmuş olabilir tabi..

Her şeyi görmezdem gelmedim çekirge bir sıçradı iki sıçradı. Tavsiye istedim azarlanmak değil.

Ben sizi azarlamadım ki hanımefendi doğruyu söyledim zorunuza gitti heralde,

şunuyu gördüm yuttum buyunu gördüm yuttum diyorsunuz sonra ne dememizi bekliyorsunuz ?

Allah aşkına aferin iyi yapmışsın dememizi mi?

Burası herkese açık bir alan herkes kendi düşüncesini saygı çerçevesinde yazmakta serbest.

Zorunuza gitti? Paaardonn? Tavsiyenin sözlük anlamı pohpohlanmak değil link vereyim bilgisayara girdiğimde. İyi günler size daha da uzatmayacağım. Benden büyüksünüx belli

Hm ben gerekirse yapardım zamanında bi kaç erkek bozntusu dövdüm... kickboxa gittiydim:) kendini zeki sanan yaratık deseydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…