Sussam gonlum razi degil konussam kelimeler kifayetsiz.

Ayrılırken, onun yaptıklarını dramatik bir şekilde açıklamaya çalışma. Bitti ama sen bana bunu yaptın vs gibi. Allah onu bildiği gibi yapar zaten kafana takma bu kısmı. Bu durumlarda en etkili şey ayrılırken vurdumduymaz durman olur bence.
zerre umrunda olmadan ayrıl. hadi işine bak der gibi başından savarcasına bas tekmeyi gitsin.

Kac yasinda bu adam?
Iyi tamam taniniyorsunuz kk ünlülerinden oldunuz ama artik gercekten sIktiniz, bitek ben degilimdir heralde böyle düsünen! Yas kac yas kac? Insanin Sanane ... Diyesi geliyor...

Konusahibi net sekilde ayrilin, hayir yok, zaten kiymetinizi anladimi baya bi aci cekecek...

Bence pat diye konuşmayı kes adam şaşırsın alışmış tabi senin susmana arasın açma mesaj atsın cevaplama meraktan kudursun.Sonrada artık seni sevmiyorum olmuyo etmiyo deyip bas tekmeyi.Adam senden hiç beklemediği için şok üstüne şok geçirir

Krdes yapilacak sey belli zaten, ayrilacaksin ardina bakmadan kacacaksin. Niye konu actin ki?

Aynen aynen o tarzda biri gunaydin yazmis simdi bi de gel de cildirmaaaaa!!

Bence de sakince ayrıl hayatından böyle adamlar hakikaten üzülmez. Kendini düşün boşver, neler neler çıkar karşına. Bi an once unutmaya bak, iyilerin intikamı unutmaktır.
Unutulur ama guzel bi tokadi haketti

Şuut ve gol,asil bir kadına bu yakışır.. Kocan değil bişey değil çekmek zorunda mısın Allasen.. Tanıyacağın ne insanlar vardır kimbilir.. Zamanı boşa harcama,sevgiler
Hicc de zorunda degilim ona aksine o bana mecbur haspam herif

Yuzyuze bile ayrilmayacagin bumarasini silip engelleyecegim anlar o pis herif

Bi gun bulusup guzelce bi gun gecirip sonrasinda zamansizca ayrilmayi dusunuyorum eve gelince her seyden silinmis olsun sok gecirsin

Ben Senin yerinde olsam buluşmazdım... Arkadaşım'a Söz verdim bugün Onun yanındayım Vs.. gibi Şeyler Söyleyip kendini değersiz görmesini Sağlardım...
Sürekli Ekip, Gezip tozup Umrumda değilmiş havası. Verirdim.. Arkadaşlarımla mutlu resim Pozları... Ve Bi Msj la İşi.bitirirdim... Onunda bu Zoruna Gider...

aldatılıyorsunuz madem de neden ısrarla sürdürüp inanmak istiyorsunuz

Keske zoruna gidecegini bilsem de yapsam

Tekmele... üzülmezde mutluca hayatına devam edersen.tekmeyi yemenin acısı bi yandan takmaman bi yandan acıtır zaten.

Tekmele... üzülmezde mutluca hayatına devam edersen.tekmeyi yemenin acısı bi yandan takmaman bi yandan acıtır zaten.
Tekmeleyecegim ama guzelce bi karnina tekme atmak istiyorum cok yansin cani, sabah bi de gunaydin husnu kuruntu yazmis salak herif

Öyle tiplerin canı pek acımaz. Bir anda umrunda olmadığını hissettir, hayatından çıkar. Engellemekle silmekle vs uğraşma. Dursun ama cevap verme, ilgilenme WhatsApp'tan yazarsa görme. Baktığını okuduğunu bilmesin. Kudursun pislik!

Pislik ki ne pislik ay cok sinir bozucu hicbir deysen etkilenmeyecegini bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…