Iyi geceler kizlar bu saate kadar o kadar cok sey dusundum ki. Sonunda parcalar birlesti. Bi erkek arkadasim var oncelikle her sey telefon duvar kagidina bakmamla basladi, saate bakmak icin telefonu aldigimda bi kizin kolyesinin resmi vardi. Acik degil ama internetten alinmis bisey de degil belli yani. Bana internetten aldigini soyledi ve inanmak zorunda kaldim. Daha sonrasinda telefonu masanin ustunde dururken baska gunlerde dikkatimi ceken bir sey vardi o da tango adli programdan gelen mesajlar. Gamze yaziyordu kisi olarak ve mesaj bildiriminde de yakinmisi yaziyordu. Bunu da gormezden geldim ve bu sefer whatsappdan bildirimler gelmeye basladi ayni kisiden. Sok oldum. Sordugumda cevap vermedi ve arkadaslarima karisma dedi. Bardak tasma noktasindaydi ama bi sekilde bi aciklama yapti ve ben inanmak istedigim icin inandim. En son olay bugun patladi butun gun adam akilli konusamamistik ve bulustuk yanimda telefonunun kilidini acti ve son bakmis oldugu sayfa sms sayfasi sak diye acildi ozge adli bi kiza bugun ne guyindin yazmis ben de birden cildirdim ve kavga etmeye basladik konustumda konustum. En sonunda o benim arkadasim is gorusmesine gderken ne giyecegini merak ettim dedi. Aldatildigini hissediyorum ve bu kadar kizla da bitmedigini hissediyorum. Uzmek istiyorum canini acitmak istiyorum yardim edin bana kizlar ne yapmakiyim?
Sorun da bu zaten ne yapsam adama dokunmuyor. Hayır aldatma fantezin mi var yani? Çıkar beni hayatından gitsin o zaman? Güyya aşırı modern. Kıskançlık güvensizlikmiş! Boynuzlu mu olayım modern olacağım diye?!Uzup canini acitmaya ugrasma bence, oyle adamlar uzulmez, yine uzulen sen olursun. Temiz bir sekilde ayril, bir daha da arkana bakma. Kavga kiyamet, hakaret vs olmasin hic gerek yok. Sakince uzaklas. Bence de aldatiyor.
Adamin biraz akli vicdani varsa zaten ileride bunu hatirladikca cani acir, uzulur. Yoksa sen ne yaparsan yap adama dokunmaz
26 yaşındaKac yasinda bu adam?
Ondan bile etkileneceğini düşünemiyorum, beyimiz o kadar modern!Onu en çok onsuz cok mutlu olduğunu göstererek uzebilirsin
Bu ona hediye olmuş olur ama..Yapman gereken sey bu serefsizi hayatindan cikarmak..
Sorun da bu zaten ne yapsam adama dokunmuyor. Hayır aldatma fantezin mi var yani? Çıkar beni hayatından gitsin o zaman? Güyya aşırı modern. Kıskançlık güvensizlikmiş! Boynuzlu mu olayım modern olacağım diye?!
Sorun da bu zaten ne yapsam adama dokunmuyor. Hayır aldatma fantezin mi var yani? Çıkar beni hayatından gitsin o zaman? Güyya aşırı modern. Kıskançlık güvensizlikmiş! Boynuzlu mu olayım modern olacağım diye?!
Bu ona hediye olmuş olur ama..
Çok doğru çok! Çıkaracağım hayatımdan. Ama asabi bir hatun kişisiyim maalesef. Bugünde ağzına yüzüne bişeyler fırlattımHah, iste bu yuzden cat diye "Bitti" diyeceksin, ve bir daha asla arkana bakmayacaksin. Onun seni hayatindan cikarmasini bekleme, niye cikarsin ki? Adam zaten her istedigini yapiyor, adina modernlik diyor, sen de orada bir yerde duruyorsun. Sen ona katlandikca, onun soylediklerini isteyerek veya istemeyerek kabul ettikce boyle uzar gider. Sen bitirmelisin. Ama sen kendi kisiligini ortaya koyup tavrini net bir sekilde sergilediginde sarsilir iste. Sonucta bir iliski sadece bir tarafin dogrulariyla yasanmaz. Hele ki bu dogrular aldatmalara yalanlara bilincli olarak kilif yapiliyorsa
Arkadaş da arkadaş tutturmuş. Bugün açıldı gözüm yok estağfurullah neden yanlış anlayayım.yahu böyle saçma bir şey olabilir mi. arkadaşım belki biraz kızarsız yapacağım yoruma ama . bu soruyu sorman bile akılsızlıktır bence. ne yapacaksın tabi vuracaksın tekmeyi. seni aldatan, söylediğin sözleri ciddiye almayan ve bu yaptıklarıyla seni her geçen dakika aşağılayan bir adamla karşı karşıyasın. seni böylesi önemsiz görüp , söylediği yalanların kalitesini bile umursamadan ters ters cevaplarla seni istemediğini yada onun gözünde değersiz olduğunu daha nasıl anlatabilir. bu yorumdan alınma lütfen. seni kırmak değil amacım. sadece bir abla yerine koy ve durumun vahimiyetini anlayabil diye.
Yolu vereceğim zaten ama nasıl bir yol vereceğimi düşünmekteyim. Çok kızgınım, aldatılan kadın kızgınlığı başkaymışEn asil cevap , onu hic sayip hayatindan silip atmak olacaktir..
Seni kandiran.
Seni aldatan.
Sana yalan soyleyen , birinin canini acitamazsin cunku oylelerinin yuzu yoktur kirilacak bir onuruda yoktur..
Yol ver gitsin .
o eleman değil ı ıh. bu başka modeli. denyo mıknatısıyım..bu, geçenki denyo denyo konuşan eleman mı?
Yolu vereceğim zaten ama nasıl bir yol vereceğimi düşünmekteyim. Çok kızgınım, aldatılan kadın kızgınlığı başkaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?