Süslü' nün yeni gelin evi:)

canım çok güzel olmuş herşeyin tabi çeyiz seriliyken biraz ev dolu dolu gözüküyor çeyiz toplanınca rahatlarsın. Allah ömür boyu huzur versin canım sanada bizede. mutlu mutlu otur yeni sıcacık yuvanda.:nazar::nazar::nazar:

canım çok güzel olmuş herşeyin tabi çeyiz seriliyken biraz ev dolu dolu gözüküyor çeyiz toplanınca rahatlarsın. Allah ömür boyu huzur versin canım sanada bizede. Mutlu mutlu otur yeni sıcacık yuvanda.:nazar::nazar::nazar:

amiinn canım çok teşekkürler. Evet şimdi gayet ferah bir evim var:) rabbim herkese ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:9:

Facia... Ama mutfak dolabınız güzelmiş.

Bu nasıl bir yorum ya:20:
Sadece sizin zevkinize uymuyor diye birinin çok severek döşemiş olduğu eve nasıl bu şekilde bir yorum yazabilirsiniz çok ayıp..
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Beğenmezsen yorum yazmazsın,yazmayanı dövmüyorlar merak etme..

Neyse sizde evinizde sağlıkla ve huzurla oturun inşallah..:34:

Süper canım çok beğendim çok ferah güle güle otur allah huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmeniz dileğiyle

Ağız tadiyla oturun insallah.ceyizler olduğu icin bayağı göz yormuş bence ceyizsiz resimlerini cek göster.birde ufak bir öneri mutfak ve tv unitesindeki çeyiz dantellerini kaldır gor bak daha modern olacak.artik mutfak pecetelerinin pek modası yok.salonda sanki fazla simli olmuş gibi onun dısında evin cok guzel.

Allah ağız tadıyla oturmak nasıp etsın canım bende heycanlanıyorum böyle baktıkca benim evim nasıl olcak nasıl yerleştiririm diye ferah bi ev olmuş güle güle oturun inşallah

Ağız tadiyla oturun insallah.ceyizler olduğu icin bayağı göz yormuş bence ceyizsiz resimlerini cek göster.birde ufak bir öneri mutfak ve tv unitesindeki çeyiz dantellerini kaldır gor bak daha modern olacak.artik mutfak pecetelerinin pek modası yok.salonda sanki fazla simli olmuş gibi onun dısında evin cok guzel.

evet şu an çeyizsiz ve salonda kullandığım örtülerde siyah beyaz hazır daha şık duruyor :9: ben süslü olduğum için simli çok beğeniyorum zevk işte :16: annem diyodu salonuna girenlere bi gözlük hediye edelim çok ışıltılı ama olsun:16: yorumların için çok teşekkürler canım

ne kadar şıkırtılı bir evvvv:46:siz de öyle biri olmalısınız.huzurlu mutlu bir ev olsun inşallah.fıkır fıkır güneriniz olsun

Back
X