süslü kızlar kulübü

bende süslü olmasi gerekipte olamayanlardanim boshayallersmile neden bilmiyorum ama süsmüs bakimmis hic ilgimi cekmiyo 19 yasinda genc kiz olmama ragmen

olsun canım yinede temiz we düzgün giyinmekte süslü olmaya yetiyo bazen :)

tabi canim giyimime herzaman dikkat ederim zaten de yavas yavas süse de ilgim gelse fena olmaz zemuszemus

ben kendi adıma iyiyim süslüm.opuyorumnanaktan sen nasılsın?
Gerçi bu aralar pek süslenemiyorum, uykulu uykulu makyaj yapmak zor geliyor.Çünkü okula sabahın köründe gidiyorum püfff. Uyku o kadar tatlı geliyo ki, yataktan kalkasım gelmiyo valla mirmirmirmir

bende sabahın altısında kalkıp hazırlanıyorum dediğin gibi uykulu uykuluda pek süslenilmiyo ama yinede dudak koruyucum kremim bide parfümüm olmadan gitmiyorum okula sabah sabah ancak o kadar süsleniliyo :)

bende sabahın altısında kalkıp hazırlanıyorum dediğin gibi uykulu uykuluda pek süslenilmiyo ama yinede dudak koruyucum kremim bide parfümüm olmadan gitmiyorum okula sabah sabah ancak o kadar süsleniliyo :)

aynen canım ben de niveanın kirazlı dudak kremini sürüyorum o da zaten ruj gibi a.s ben o kadar erken kalkmıyorum en erken 8.30 da başlıyo dersim ama çok uykucuyum mirmirmirmir uyku kadar hiç bişey tatlı gelmiyo napiim. Ben parfüm olarak da candy kullanıyorum,bayanssulusmile ama yazın sıcaklarda bu koku ağır kaçabilir gibi sanki.Sen ne kullanıyosun süslüm =)

ben değişik şeyler denemeyi seviyorum şimdi perceive kullanıyorum canım

valla kokoşlukta sınır yok dermişim..kokoşum ama şık kokoşlardan ..değişik olan ne varsa giymeyi ve takmayı seviyorum marjinal olmamakla birlikte .. :kedi::asigim::utangac:

eee süslü hanımlar nerdeler bizimle sırlarını paylaşmak istemiyorlar mı :26:

süslüyüm püslüyüm kendimle uğraşmayı çok seviyorum :26:
her sabah banyo ve makyaj yapmadan adımımı atmam. günde en az iki kıyafet değiştiririm.. takılarım tokalarım incik boncuk üst baş makyaj malzemeleri kremler parfümler her odadan taşar.

fazlasıyla vakit kaybı.. hem de ailem bu durumumdan çok şikayetçi.. şu aynayla vedalaş artık derler devamlı :17:

slm :107: Ben de biraz süslüyüm sanırım ama sadeliğe de önem veririm. Ama yine de hafif de olsa makyajsız durmam. kıyafetlerimin temizliğine uyumuna dikkat ederim. parfümleri çok severim. Egzotik kokuları severim genelde. Yves Rocher'ın So Elixir purple'ı tavsiye derim. :23: Bunların haricinde cilt bakımına da özen gösteririm. Yüz yıkama jelleri veya sabunlarıyla yüzümü yıkarım sonra ya maske yaparım ya da Nivea nın canlandırıcı toniğinden pamuğa döküp yüzümü silerim. sonra nemlendirici güzel kokulu kremler sürerim yüzüme ve ellerime. makyajımı sonra yaparım. Fondoten sürmem. onun yerine bazen flormarın toz pudrasından sürerim çok az. Günlük makyajımda genelde rimel, siyah göz kalemi ve ruj kullanırım. Özel günlerde far da sürerim :42: .

Back