süslü kızlar kulübü

evet başlıktanda anlaşıldığı gibi süslü bayanlar buyrun sizi şöyle alalım güzellik sırlarınızı,modayla ilgili bilgilerinizi öğrenelim hihoyyythihoyyyt

ayyyy canımm tam benlik bi kulüp bu bayanssulusmile malesef daha yeni gördüm ve hemen geldim opuyorumnanaktan tam bir süslüyüm kaydirigubbakcemile3 kışın da cıvıl cıvıl giyinirim renkli bileziklere bayılıyorum zemuszemus

ayyyy canımm tam benlik bi kulüp bu bayanssulusmile malesef daha yeni gördüm ve hemen geldim opuyorumnanaktan tam bir süslüyüm kaydirigubbakcemile3 kışın da cıvıl cıvıl giyinirim renkli bileziklere bayılıyorum zemuszemus

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

ee süslü kızlar ne tür giyinmeyi nasıl makyaj yapmayı seviyosunuz bakalım?
ben evde hep eşofmanlayım ama takılarım üzerimden eksik olmaz kaydirigubbakcemile3 uyumlu giyinmeyi severim boshayallersmile genelde pembe ve kırmızı renkte ruj sürerim kahve tonlarını pek kullanmıyorum simli farlara bayılıyorum bayanssulusmile

ee süslü kızlar ne tür giyinmeyi nasıl makyaj yapmayı seviyosunuz bakalım?
ben evde hep eşofmanlayım ama takılarım üzerimden eksik olmaz kaydirigubbakcemile3 uyumlu giyinmeyi severim boshayallersmile genelde pembe ve kırmızı renkte ruj sürerim kahve tonlarını pek kullanmıyorum simli farlara bayılıyorum bayanssulusmile

ben genelde süslü şıkır şıkır giyinmeyi seviyorum senin gibi takılara meraklıyım makyajda siyah yaparım genelde ama pembede vazgeçilmezimdir bayanssulusmilebayanssulusmile

ya canım ben beyaz tenli siyah saçlı siyah gözlüyüm ondan dolayı kahve tonlarını çok sevmeme rağmen kullanmıyorum yakışmıyo bana genelde hep pembe tonları kullanıyorum ama bence kumrallara kahve tonları farlar ve şeftali tonları allıklar çok yakışıyo a.s

yüzümde pürüzsüzlük olmasın zemuszemus fondötenimi sürerim bi kalem bazen far ve allık,fondoten sürmesem bile allıktan vazgeçmem
skinny jeanden vazcaymam

yaa ben hiç fondoten kullanmazdım 2 gün önce avonun perfectwearı kullandım şimdi yüzümde 2 tane sivilce var :sinifsinif:

süslülükse burdayım bende ama şu göbekten bir an önce kurtulmam gerek süsüme gölge düştü yav bir bileni varsa yardım etsin bu arada yeni takıntım kulakta fazla küpe gittim ve 3. deliğide açtırdım çok hoş duruo bu iyileşince 4.yü açtırıcam

Back