selam bacılar...
benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde
benim bitane daha topigim var hortlatiyimmi ordan devam edelim
benim botum var gecen sene 2 tane aldim.. kaban alicam bi kac tane bluzda almam lazim bakalim hele bi kis gele
internet olsa bilgisayar yok tek basina internet olmaz 2 hakkim gider o zaman ya yemek ya kocadan vazgeccem
Benim yanıma alacağım 3 şey ne olurdu acaba...Sanırım bir sürü kitap,internet ve yemekCanlı bir şey olabiliyorsa kitapla eşimi değiştirmek isterim ama
benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde
selam bacılar...
yok kız eksik yazmışımoğlum 1. sınıfa başlayacak da onun okul alışverişi
haftaya yaparım artık
Hemstır mı :18::18::18: Bence köpek filan alBence yeni konu aç...Yeni açılmış diyip katılmak isteyenler olur belki...Eski tarihli olunca insanlar girmek istemiyor herkes kaynaşmıştır diye
Bende öğretmen miydi acaba diye düşünüyorum...Hayırlı uğurlu olsun...Umarım başarılı bir okul hayatı olur
Kocamsiz duramam dwmiyordaben de çocuklarım ve yemek derdim
çocukların ikisini 1 tane sayarsak bi de eşimi de seçeyim
arada sinir etmeye de birileri lazım demi ama
yemge ne var qc kqldukca kocanin beynni yersin oda senibenimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde
benim botum var gecen sene 2 tane aldim.. kaban alicam bi kac tane bluzda almam lazim bakalim hele bi kis gele
internet olsa bilgisayar yok tek basina internet olmaz 2 hakkim gider o zaman ya yemek ya kocadan vazgeccem
Eheee bakiyorumda kocalarida birakamiyorsunuz oyle survivora ne var. Azicik ozlesin hnuttuklarinizi hatirliyiverin
bence de hemstır alma yaa o ne öyle ııııyyyyyy :104::104::104::104:
inşallah başarılı olur cnm
Kocamsiz duramam dwmiyorda
yemge ne var qc kqldukca kocanin beynni yersin oda seni
hosgeldinnn
Hemstır mı :18::18::18: Bence köpek filan alBence yeni konu aç...Yeni açılmış diyip katılmak isteyenler olur belki...Eski tarihli olunca insanlar girmek istemiyor herkes kaynaşmıştır diye
Bende öğretmen miydi acaba diye düşünüyorum...Hayırlı uğurlu olsun...Umarım başarılı bir okul hayatı olur
sen ne kadarlık evliydin
kaç yaşındaydın
ne iş yapıyordun
daha önce sordum mu tam hatırlayamadım da
bugün bende acayip sıkıldım yaa...
hoşbuldum tiwim...
sende başka bana hoşgeldin diyen olmadı...
el salladılar sadece...
hoşbuldum tiwim...
el salladılar sadece...
Hemstır kokmuyor mu acaba ya :44::44::44: Talaş filan koyuluyor kafese sonuçta...Benim bir arkadaş tavşan aldı geri götürdü verdi kokuyor diye
ama tavşan cidden çok pis kokuyoHemstır kokmuyor mu acaba ya :44::44::44: Talaş filan koyuluyor kafese sonuçta...Benim bir arkadaş tavşan aldı geri götürdü verdi kokuyor diye
ne o kıs beğenmedin mihoşbuldum tiwim...
el salladılar sadece...
yok almam ya bakamamki kopektende tirsarim normalde karsidan gorunce yolumu degisiyorum eve nasil alcam bide titizim hayvan temizsede ben rahat edemem e bide buyuk sorumluluk bakamassan yazik hayvana
Ama adada çalı çırpı toplayacak,yemek bulacak,üşüdüğümüzde ısıtacak biri lazım