Survivor bitti sohbete devam

selam bacılar...

hangi konuydu o kıs bi hatırlat hele

Benim yanıma alacağım 3 şey ne olurdu acaba...Sanırım bir sürü kitap,internet ve yemek Canlı bir şey olabiliyorsa kitapla eşimi değiştirmek isterim ama

Eheee bakiyorumda kocalarida birakamiyorsunuz oyle survivora ne var. Azicik ozlesin hnuttuklarinizi hatirliyiverin

benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde

benim bitane daha topigim var hortlatiyimmi ordan devam edelim

Hemstır mı :18::18::18: Bence köpek filan al Bence yeni konu aç...Yeni açılmış diyip katılmak isteyenler olur belki...Eski tarihli olunca insanlar girmek istemiyor herkes kaynaşmıştır diye

selam bacılar...

yok kız eksik yazmışım oğlum 1. sınıfa başlayacak da onun okul alışverişi

haftaya yaparım artık

Bende öğretmen miydi acaba diye düşünüyorum...Hayırlı uğurlu olsun...Umarım başarılı bir okul hayatı olur

bence de hemstır alma yaa o ne öyle ııııyyyyyy :104::104::104::104:

inşallah başarılı olur cnm

ben de çocuklarım ve yemek derdim

çocukların ikisini 1 tane sayarsak bi de eşimi de seçeyim

arada sinir etmeye de birileri lazım demi ama
Kocamsiz duramam dwmiyorda
yemge ne var qc kqldukca kocanin beynni yersin oda seni

sen ne kadarlık evliydin

kaç yaşındaydın

ne iş yapıyordun

daha önce sordum mu tam hatırlayamadım da

yok almam ya bakamamki kopektende tirsarim normalde karsidan gorunce yolumu degisiyorum eve nasil alcam bide titizim hayvan temizsede ben rahat edemem e bide buyuk sorumluluk bakamassan yazik hayvana

Hemstır kokmuyor mu acaba ya :44::44::44: Talaş filan koyuluyor kafese sonuçta...Benim bir arkadaş tavşan aldı geri götürdü verdi kokuyor diye
ama tavşan cidden çok pis kokuyo

ama hemstırı ben de bilmiyorum
hoşbuldum tiwim...
sende başka bana hoşgeldin diyen olmadı...
el salladılar sadece...
ne o kıs beğenmedin mi

al HOŞGELDİN de diyelim bari
yok almam ya bakamamki kopektende tirsarim normalde karsidan gorunce yolumu degisiyorum eve nasil alcam bide titizim hayvan temizsede ben rahat edemem e bide buyuk sorumluluk bakamassan yazik hayvana

buldum kıs

tarantula al

bakin topik aktif olunca gelenler cogaldi demekki neymis topigin basinda durmak gerekmis

Ama adada çalı çırpı toplayacak,yemek bulacak,üşüdüğümüzde ısıtacak biri lazım

Sende haklisin her adaya bi koca lazim

Berre hos geldin. Telden girdigim icin arada kaciriyorum kusura bakma. Benmde en sinir oldugum seydir selam almamak ole devm etmk konusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…