Survivor bitti sohbete devam

Enaaaaa vayy survivorcu kizlar vay bu topige aktiniz hee. Yeni survivorda sizi tavsiye etcem acun medyaya simdiden vi adaya dustugunuzde yaniniza alacaginiz uc seyi hazirlayin:KK52::KK52:

biz hep burdaydiktaaa survivor bitince dagildik simddi yenisi baslayinca yeniden toplasiriz :KK53:
yanima alacagm 3 sey yemek elektrik bide kocam yeter :KK53:

ayy bilmiyorum yaa böyle ruhum patlayacak gibi

böyle birilerine dalasım var gibi karmakarışığım

içim çok sıkkın sebebeini ben de bilmiyorum sanki nefes alamıyorum boğuluyorum gibi :KK25:

benim 1 haftadir oyle hergun ayni seyleri yapmaktan skldim..:KK25:

Konu açayım...Geçenlerde bir karikatür gördüm...Kış geliyor bayanların giyecek hiçbir şeyim yok sezonu açılıyor diyordu... Sizlerin var mı giyecek bir şeyleriniz :KK9::KK9::KK9:

benim var ama eksiklerim de var :KK1:

daha sezon da gelmedi ki bişeyler alsak

eee senin neye ihtiyacın var :KK31:

ben de çocuklarım ve yemek derdim :KK31:

çocukların ikisini 1 tane sayarsak bi de eşimi de seçeyim

arada sinir etmeye de birileri lazım demi ama :KK53::KK53::KK53:

yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım var ki :KK25::KK25::KK25::KK25:

şöyle kimsenin olmadığı bi yerde biraz kafa dinlesem ne kadar iyi olur :KK5::KK5::KK5:
benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde :KK9:
Sebepsiz sabah çok iyiydim aslında ama sonradan böle içime bir sıkıntı geldi...

Twiti aslında yeni topik açsan ne iyi olur...Survivor bitince kimsecikler gelmez oldu :KK31::KK31::KK31:
benim bitane daha topigim var hortlatiyimmi ordan devam edelim:KK53:
Konu açayım...Geçenlerde bir karikatür gördüm...Kış geliyor bayanların giyecek hiçbir şeyim yok sezonu açılıyor diyordu... Sizlerin var mı giyecek bir şeyleriniz :KK9::KK9::KK9:
benim botum var gecen sene 2 tane aldim.. kaban alicam bi kac tane bluzda almam lazim bakalim hele bi kis gele :KK33:

İNternette olsun mu kk yazarsin oradaki gelismeleri:KK53:

internet olsa bilgisayar yok tek basina internet olmaz 2 hakkim gider o zaman ya yemek ya kocadan vazgeccem:KK52:

X