Survivor bitti sohbete devam

Enaaaaa vayy survivorcu kizlar vay bu topige aktiniz hee. Yeni survivorda sizi tavsiye etcem acun medyaya simdiden vi adaya dustugunuzde yaniniza alacaginiz uc seyi hazirlayin

biz hep burdaydiktaaa survivor bitince dagildik simddi yenisi baslayinca yeniden toplasiriz
yanima alacagm 3 sey yemek elektrik bide kocam yeter

ayy bilmiyorum yaa böyle ruhum patlayacak gibi

böyle birilerine dalasım var gibi karmakarışığım

içim çok sıkkın sebebeini ben de bilmiyorum sanki nefes alamıyorum boğuluyorum gibi

benim 1 haftadir oyle hergun ayni seyleri yapmaktan skldim..

Konu açayım...Geçenlerde bir karikatür gördüm...Kış geliyor bayanların giyecek hiçbir şeyim yok sezonu açılıyor diyordu... Sizlerin var mı giyecek bir şeyleriniz

benim var ama eksiklerim de var

daha sezon da gelmedi ki bişeyler alsak

eee senin neye ihtiyacın var

ben de çocuklarım ve yemek derdim

çocukların ikisini 1 tane sayarsak bi de eşimi de seçeyim

arada sinir etmeye de birileri lazım demi ama

yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım var ki

şöyle kimsenin olmadığı bi yerde biraz kafa dinlesem ne kadar iyi olur
benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde
Sebepsiz sabah çok iyiydim aslında ama sonradan böle içime bir sıkıntı geldi...

Twiti aslında yeni topik açsan ne iyi olur...Survivor bitince kimsecikler gelmez oldu
benim bitane daha topigim var hortlatiyimmi ordan devam edelim
Konu açayım...Geçenlerde bir karikatür gördüm...Kış geliyor bayanların giyecek hiçbir şeyim yok sezonu açılıyor diyordu... Sizlerin var mı giyecek bir şeyleriniz
benim botum var gecen sene 2 tane aldim.. kaban alicam bi kac tane bluzda almam lazim bakalim hele bi kis gele

İNternette olsun mu kk yazarsin oradaki gelismeleri

internet olsa bilgisayar yok tek basina internet olmaz 2 hakkim gider o zaman ya yemek ya kocadan vazgeccem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…