Survivor bitti sohbete devam

sorma mutlu bugünden beri elimde kalem kağıt hesap yapıyorum...
acayip birikim yapmak istiyorum hırslandım bişeylerin sahibi olmam lazım..

Bende her ay başı diyorum ki bu ay dikkat edicem harcamalara gelecek ay birikim yapıcam...Ay sonu geliyor hep içeri girmişiz Zor bu devirde birşey sahibi olabilmek gerçekten...

Gece geziniyor dimi yatmak bilmiyor Benim muhabbet kuşum var İlerde köpek almak istiyorum bir de...Korkuyorum ama hırs yaptım yenicem korkumu

bak en iyisi muhabbet kuşu ama sana iyi gelirmi ki

burnuna alerji yapmasın sonra o kanat çırptıkça tozları :26:

mesela ne sahibi olmak istiyorsun :26:

kafam çok karışık estalmus...
evimiz kira..
bankada toplasan 9000TL paramız var birde 8.000 değerinde bi araba acemiliği atsın diye aldık
öyle elde tutulur bi borcumuz yok ayda 2500 yakın alıyoruz ikimiz ama gidiyo para nereye gidiyosa..
bundan sonra her ay bişey yapıp kenara koymam lazım...
ev için birikim yapmam lazım..
çocuk olunca daha zor olucak..

evet mutlu aynen öyle oluyo bu para nereye gidiyo ben anlamıyorum...

bizde tek maasla geciniyoruz ne bankada paramiz var nede arabamiz evde kira elle tutulur paramiz yok kalmiyo ki ay sonunu zor getiryoruz iki kisiyiz bide oyle cok gezmeyiz giymeyiz ama yinede yetmiyo bize ah bi is bulsam calissam 3 5 kurus birikir belki

esime soylimm bi bari

Alın alın...Erkek olandan alın onlar eğitilmeye daha müsait oluyor sana eğlence olur

bugun ne yemek yapcaksiniz

Sanırım bezelye

Bende sırf bu yüzden güne girdim...Gerçi bizim borcumuz vardı bir sürü borç ödedik şimdide ev kredisi ödüyoruz Borca girmeden bir şey yapılmıyor

ahh tiwim birde orda kimse yok öyle gezebileceğin eşin dostun arkadaş çevreleriniz olsa hiç yetmez o zaman..
bu devirde tek çalışıpta kira vermek çok zor ..
bankadaki para ve arabanın parası benim bileziklerim kenarıya 1 kuruş koyamadım 2 yıldan beri..

alirsam iki tane alirim bi kiz bi erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…