Aynen canım bekleyecem mayıs gelsinde inşAh bu nisan yagmurları cok sürdü ya baydı iyice
Zaten demişlerdi nisan yagıslı gececek diye
İstersen bekle nisan çıksın
ay anca uyaniyorum nasil olsa is yok guc yok
bende olecem zayifliktan
Lee hepiniz benim yanıma gelin haftada 5 kilo garanti aldırırım size
Kız hamilemisin yoksa ,Benim evi görsen mok götürüyo
Heyer kirli :18:
Annem hastaydı orda kaldım 8 gün yanında onun temizliğini yaptım cam köşe bucak
Eve geldim pazar kendi evimi süpürdüm sildim dahada bişey yapamadım öyle bekliyo dün karnım çok ağrıyodu.
Evimde bişey yapasım gelmiyo yaa hiçç hep uyumak oturmak istiyo canım
Aynen canım bekleyecem mayıs gelsinde inş
Kız bugün üsküdar iskeledeydik
Anamm bi fırtına çıktı uçacaktım neredeyse boğaza:)
Kabataş'a geçecektik vapurla iptal oldu geri bizde eminönüne geçtik
Hee valla kız benim evim çok kirleniyo da bakma fazla yapmıyorum halim olmuyoki hiç
Kaç kilosun ben 47170 boyum
Evlenmeden 56 kilo cillop gibiydim
düğün zamanı sıkıntıdan 45 oldum sonra eridim bittim işte şimdi toparlanamıyorum..
evet ya dogru duzgun birsey yiyemiyorum ama sabah kalksam kahvalti aksam yemegi filan iyi oluro saattede uyanınca mide birbirine karısıyor ne yiyeceğini bilemiyorsun değil mi bende öyle valla eridim gittim annem ye ye ye diye kafamda
ben saldım ya sırf gün bitsinde nasıl biterse bitsin şafak atsın vs ..
ah ah yoksam ben böyle değildim ki
AMINNNN HEPIMIZE INSALLAHKesinlikle öyle canım bende eşimle yanlız olmak isterim yüp bebekte Rahim filminde narkoz aldım
ben o yanımda olsun istedim sadece..
Ama bu kızın eşide o gün ameliyat oldu yanında değildi kimsesi yoktu yanii.
2side şuan hasta ayakta duramıyolar ..
Rabbim tez zamnada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sana, bana Tweetye isteyen herkese.. canımm..
boyum 161 filan kilomda 48 49Hee valla kız benim evim çok kirleniyo da bakma fazla yapmıyorum halim olmuyoki hiç
Kaç kilosun ben 47170 boyum
Evlenmeden 56 kilo cillop gibiydim
düğün zamanı sıkıntıdan 45 oldum sonra eridim bittim işte şimdi toparlanamıyorum..
Benim evi görsen mok götürüyo
Heyer kirli :18:
Annem hastaydı orda kaldım 8 gün yanında onun temizliğini yaptım cam köşe bucak
Eve geldim pazar kendi evimi süpürdüm sildim dahada bişey yapamadım öyle bekliyo dün karnım çok ağrıyodu.
Evimde bişey yapasım gelmiyo yaa hiçç hep uyumak oturmak istiyo canım
evet ya dogru duzgun birsey yiyemiyorum ama sabah kalksam kahvalti aksam yemegi filan iyi olur
AMINNNN HEPIMIZE INSALLAH
boyum 161 filan kilomda 48 49
ya bende cok saliyorum kendimi bazen hergun supuruyorum silmeyi tozu bazen 2 haftada bir aldigim oluyor
Yarından itibaren diyete giriyorum ben hemencicik
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINBacılar ben çıkıyorum uykum geldi hadi allaha emanet olun hepinizi öptüm
Görüşmek üzere
Mood bacım sen gel buaya bundan sonra tamammıı özletme kendini
Görüşelim hep hadi öptüm senide byee
ben pek memnun degilim halimden soyle bi 55 olsam iyidirSeninle biz tamamen aynıyız bende o boyda o kiloda:13:
Yani tiwim eşin demiyormu şöyle bi lahmacun yapta yiyeyim diye meselaa
Yada börek pasta ne bileyim ya ben hiç üşenmem hemen girişirim mutfağa yaparım
Çok seviyorum bide onunda etkisi var
Kız hamilemisin yoksa ,
İnsan kendini saldıkça dahada salası geliyor valla
Bide temiz olmayan evin enerjiside düşük oluyor:)
Karnın niye ağrıyo:26:
Şuanda mı karar verdin kıs
inşallah cnmm ama bu ay hiiiç beklemiyorum dr.a gidicem ya zamanımda çalışma bile yapmadım hatta bugün kocişle 2 duble wodka içtik kısmettHıı inş hamilesindir adet olmazsın canım benim
Kız bırak şu hürremi uyduruk diziyi yaa
abowwww 4 temiii ayy bende kurslara gitmesem öle olurumm cidden ama benim hiç uykum gelmiyorki erkenden bugün kafayı bulunca sızmışımm saat 9 da bi uyandım saat 00.30 ::)ben 4 te kalkiyorummmm
cnmm kaçıyomusun bende takıldım kaldım topicinizeeBacılar ben çıkıyorum uykum geldi hadi allaha emanet olun hepinizi öptüm
Görüşmek üzere
Mood bacım sen gel buaya bundan sonra tamammıı özletme kendini
Görüşelim hep hadi öptüm senide byee