Yoktu ama başka üzücü olaylar oldu
Du hemen anlatım..
Binada bir arkadaşım var eşlerimizde iş arkadaşı.
Bu arkadaşım hamile idi 2.bebeğine
Eşinin bacagı ağrıyordu hastaneye gitmişler acil ameliyat demiş dr
Kimseleri yok (kız kaçmıştı ailesi başka şehirde)
Bu refakatçı olarak eşinin yanına gitmiş kanaması başlamış bi an dr gitmiş eşi ordayken acile bebek karnında ölmüş
Hemen almamız lazım demiş dr
Eve geri gelmiş benim zilimi çalmış çalmış bende dün zili okadar kişi çaldıkı uyumadım die inat ettim açmadım ama nerden biliyim oo
Geri gitmiş ve kürtaj olmuş eşi yanlız o yanlız çok ağlamış gelen giden sormuş kimsen yokmu die
Bebeğede kaynanası bakmış evde sabahta taksi çağırıp gelmişler
Okadar üzgünümki anlatamam
Bende fırtına çıktı bugün uyandım bian dedim o korkar hemen yanına koştum ve olanları öğrendim
Kendime uyuz oldum eşim geldi bize indirdik kalmak istemediler ama yemek çay içtik ilgilendim biraz..
Ben birdaha gereksiz biri zile bassın dövmezsem adiyimm
Bu arada bebek 3 aylıktııı(((
ah canim yaa ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ALLAH DIGER EVLADINA SAGLIKLI OMURLER VERSIN bidaha olur INSALLAH(AMIN)
yazik ne zordur basinda kimseside yokmusALLAH SENDENDE RAZI OLSUN cok iyi yureklisin RABBIM GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)
Hoşgeldin canım
Nasıl kek kıvamına getirmişmiyiz accıkda sen çırpSelam kızlar nasılsınız
Sohbet tam kıvamında :13:
Nasıl kek kıvamına getirmişmiyiz accıkda sen çırp
Kız bi gittin geldin sen 2 saat önce demi:26:
Amin canım ya diğer oğluda rahatsız canım geceleri felç oluyo çocuk 3 yaşında
İnşallah Rabbim yardımcıları olsun ama inan varya eve geldim okadar ağladımki en ihtiyacı olduğu anda yokuz
Eşiminde teli yok benimde anlatmıştı aramışlar çok ulaşamamışlar
Eşim bile ağladı anlatınca
haberimiz olsaydı eşim eşine Bende arkadaşıma refakatçı olurduk bi uyku yüzünden
Kız ne sıkıntılar çekti.
Off Rabbim bütün zorda olanların yardımcısı olsun inşallah..
Daha küçük canım bide 18 yaşına girdiği gün kaçmış herşeyine yardımcı oldum filan bide okadar ii bi kızkii
89 lu..
Yok canım benim aynı ya bir şey yok
Sen ne yaptın gittin mi doktora?
Yoktu ama başka üzücü olaylar oldu
Du hemen anlatım..
Binada bir arkadaşım var eşlerimizde iş arkadaşı.
Bu arkadaşım hamile idi 2.bebeğine
Eşinin bacagı ağrıyordu hastaneye gitmişler acil ameliyat demiş dr
Kimseleri yok (kız kaçmıştı ailesi başka şehirde)
Bu refakatçı olarak eşinin yanına gitmiş kanaması başlamış bi an dr gitmiş eşi ordayken acile bebek karnında ölmüş
Hemen almamız lazım demiş dr
Eve geri gelmiş benim zilimi çalmış çalmış bende dün zili okadar kişi çaldıkı uyumadım die inat ettim açmadım ama nerden biliyim oo
Geri gitmiş ve kürtaj olmuş eşi yanlız o yanlız çok ağlamış gelen giden sormuş kimsen yokmu die
Bebeğede kaynanası bakmış evde sabahta taksi çağırıp gelmişler
Okadar üzgünümki anlatamam
Bende fırtına çıktı bugün uyandım bian dedim o korkar hemen yanına koştum ve olanları öğrendim
Kendime uyuz oldum eşim geldi bize indirdik kalmak istemediler ama yemek çay içtik ilgilendim biraz..
Ben birdaha gereksiz biri zile bassın dövmezsem adiyimm
Bu arada bebek 3 aylıktııı(((
Mood bacım konuşsanaaaaaaaaa
Çırpayım hadi
Evet evet geldim o korkunç klibe baktım sonra işim çıktı geri geldim
Geç kalktım ya şimdide uykum yok ama bu uykumu düzene sokmanın zamanı geldi uykum gelince yatıcam ve sabah 9da kalkıcam saat kurdum kesin kalkmalıyım ..
:26:Geç kalkında zinde olamıyorum koca günden haberim olmuyor
cnm bende 25 yada 26 batımı bekliyorum .yok daha gitmedim dr.a...3. günü gidicem artık tedawiye başlayalım dicem bakalım hayırlısı...
üzüldüm yaşanlara cnmm herşeyde wardır bi hayır ...bazen sadece tek olduğun anlar olabiliyo hayatta allah yardım etmiştir onlara şüphesiz....çokkk geçmiş olsun arkadaşınaa...
burdayım gülüm hürremi izleyememiştim yatmış uyumyşum kocişle ....şimdide onu izliyorum netten
Hahaha bende o klibi izledikten sonra sana kötü bir şey oldu diye korktum
Off uyku düzenini hiiççç sorma hep bu kk yüzünden
Hahaha bende o klibi izledikten sonra sana kötü bir şey oldu diye korktum
Off uyku düzenini hiiççç sorma hep bu kk yüzünden
HahahhaAcıdı ama öldürmedi canım Hilal Cebeci den tırsıyorum ben panpiş
Evet ya kk vs oyalıyor ama inşallah düzene sokcam artık
Sen kaçta kalkabiliyorsun mesela :26:
Amin canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..
Elimde değil napıyım canım ya burda benden başka kimsesi yok
Yardım için kapıma gelmiş ben açmadım
merdivenleri silen kadında öyle ısrarlı basıyo zile o gün okadar çok bastılarki bunaldım..
Üzgünüm çok canım napıyim çok garip bi kızcaaz bide yaa
Bide yer yokmuş beni bebeklerin oldugu bi odaya koydular sabaha kadar ağlamalarını dinledim diyo çok ağlamışş
Amaann saat 3 olmuşşş