Survivor bitti sohbete devam

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN:KK16:

ben pek memnun degilim halimden soyle bi 55 olsam iyidir :KK1:

kiz lahmacun yapmasini bilmem pasta borek isterse yaparim anacim niye yapmayim ama biz cok yemiyoruz oyle seyler:26:

Sende sizin oranın neyi meşhursa onu yap işte:KK53:

Hiii deliiiii kendine baksana sennnn ye iç kız sen niye böyle yaptınnnn:KK50::KK50:

Bilmiyorumki nazar değdi bacuumm nazarrrr sen benüm resmimi gördünmü albümüm var :KK9::KK9:
Güzel değilim ama çok becerikliydim ve çok güzçlüydüm :KK50:
Yapıyorum valla ama yiyemiyorum işte hep bi sıkıntılı bi deli hallerim var ben kendimi çözemedim

Ben boyum 1.63 kilomda 65 işte:KK17::KK14::KK14::KK14:
Yaa dikkat etmiyorum bu aralar hiç uff
yazda geliyor yanii
evlenmeden önce 59 kiloydum amaan
bu kürtajdan sonra göbek kaldı bende valla bide
Aaamaan ne yapayım allah allah mazeretim var benimm:KK53:

aynı sayılırız cnm ya bende sözde diyetteyim ama biras spor yapınca werdim 2 kilo allaha şükür böle dewamı gelse negüzel olurr...
bende 165 ..kilom 66 :KK43:
ewlenirken 58 dim negüzel ....ozamnalr kendimi şişko buluyordumm ahhh ahh şimdi eski resimlerime bakıyorumda dal gibiymişim ne güzell o günlerime dönsem keşkee...

Yok gıı karnım ondan ağrıyodu regl oldum :KK50: umudumyok artık 4 sen oldu kendi kendine hamile olabileceğimi sanmam.
Evet ya bide biz sigara içiyoruz o mahvediyo evi ya yoksa temiz aslında ama işte hava ısınsın yapıcam ayda 1 dip köşe yapıyorum cam filan.
Yazın halılar filan yıkansın miss gibi olsunn evv..
Eşim bi cd yaptırmış ban terapi cdsi sipariş verirken kadın demişki o evden biran önce taşının
Daha önce yaşayanların sıkıntısı size geçmiş..
Ve bu binada Teknosada çalışan elamanlar oturuyomuş her dairede hemen hemen
Benim dairede oturan adam müdürüymüş veee sıkı durunn onunda bebeği olmuyormuş üzgünmüş hep
Aynı biz :KK50:
ay oyle seylere pek inanmam yani tesaduftur bence :26:
inşallah cnmm ama bu ay hiiiç beklemiyorum dr.a gidicem ya zamanımda çalışma bile yapmadım hatta bugün kocişle 2 duble wodka içtik kısmett

abowwww 4 temiii ayy bende kurslara gitmesem öle olurumm cidden ama benim hiç uykum gelmiyorki erkenden bugün kafayı bulunca sızmışımm saat 9 da bi uyandım saat 00.30 ::)

cnmm kaçıyomusun bende takıldım kaldım topicinizee
gelirim gülüm sohbet güzelll burda walla sewdim topiciğii :KK16:
iyi geceler gülümmmm

kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrr:KK16:
ay keske kurs is guc olsa bende uyumam o saatlere kadar trde degilim yani yapacak birseyim yok :KK25:
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN:KK16:yine gel bekleriz :KK16:

Sende sizin oranın neyi meşhursa onu yap işte:KK53:

bizde meshur bisey yok dermisim yapmicam yaa :KK52::KK52:

İyii geceler Merve can Twety can ve diğer kızlar bende herüfü kaldırıyım..
Öpüyorum sizi Hayırlı geceler..:KK54:

ay oyle seylere pek inanmam yani tesaduftur bence :26:

ay keske kurs is guc olsa bende uyumam o saatlere kadar trde degilim yani yapacak birseyim yok :KK25:
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN:KK16:yine gel bekleriz :KK16:

bizde meshur bisey yok dermisim yapmicam yaa :KK52::KK52:

cnm ewde sewdiğin bi hobini yapabilirsin bende bunalmıştım kurslara attım kendimiii ......
tşk cnm amin hepimize inşallahhh ..
gelicem kesin cnmm ...

İyii geceler Merve can Twety can ve diğer kızlar bende herüfü kaldırıyım..
Öpüyorum sizi Hayırlı geceler..:KK54:

iyi gecelerrr

hangi diziyi izliyorsun tatlım :KK8:

dogusun eski dizisi varmis sana mecburum diye 11 bolum oynamis merak ettimde izliyim dedim :KK9:

He evet söyledi Merve kız alemsin ya tamam sana iyi seyirler bende kaçıyorum iyi geceler 9da dikileceğimde güya :KK9::KK9::KK9:
Öptüm seni :KK54::KK54:

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-15-bolum-tanitimi/2652[/video]

Fragmanda geldi

X