Survivor bitti sohbete devam

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN

ben pek memnun degilim halimden soyle bi 55 olsam iyidir

kiz lahmacun yapmasini bilmem pasta borek isterse yaparim anacim niye yapmayim ama biz cok yemiyoruz oyle seyler:26:

Sende sizin oranın neyi meşhursa onu yap işte

Hiii deliiiii kendine baksana sennnn ye iç kız sen niye böyle yaptınnnn

Bilmiyorumki nazar değdi bacuumm nazarrrr sen benüm resmimi gördünmü albümüm var
Güzel değilim ama çok becerikliydim ve çok güzçlüydüm
Yapıyorum valla ama yiyemiyorum işte hep bi sıkıntılı bi deli hallerim var ben kendimi çözemedim

Ben boyum 1.63 kilomda 65 işte
Yaa dikkat etmiyorum bu aralar hiç uff
yazda geliyor yanii
evlenmeden önce 59 kiloydum amaan
bu kürtajdan sonra göbek kaldı bende valla bide
Aaamaan ne yapayım allah allah mazeretim var benimm

aynı sayılırız cnm ya bende sözde diyetteyim ama biras spor yapınca werdim 2 kilo allaha şükür böle dewamı gelse negüzel olurr...
bende 165 ..kilom 66
ewlenirken 58 dim negüzel ....ozamnalr kendimi şişko buluyordumm ahhh ahh şimdi eski resimlerime bakıyorumda dal gibiymişim ne güzell o günlerime dönsem keşkee...

ay oyle seylere pek inanmam yani tesaduftur bence :26:
ay keske kurs is guc olsa bende uyumam o saatlere kadar trde degilim yani yapacak birseyim yok
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINyine gel bekleriz

Sende sizin oranın neyi meşhursa onu yap işte

bizde meshur bisey yok dermisim yapmicam yaa

İyii geceler Merve can Twety can ve diğer kızlar bende herüfü kaldırıyım..
Öpüyorum sizi Hayırlı geceler..

cnm ewde sewdiğin bi hobini yapabilirsin bende bunalmıştım kurslara attım kendimiii ......
tşk cnm amin hepimize inşallahhh ..
gelicem kesin cnmm ...

İyii geceler Merve can Twety can ve diğer kızlar bende herüfü kaldırıyım..
Öpüyorum sizi Hayırlı geceler..

iyi gecelerrr

hangi diziyi izliyorsun tatlım

dogusun eski dizisi varmis sana mecburum diye 11 bolum oynamis merak ettimde izliyim dedim

He evet söyledi Merve kız alemsin ya tamam sana iyi seyirler bende kaçıyorum iyi geceler 9da dikileceğimde güya
Öptüm seni

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-15-bolum-tanitimi/2652[/video]

Fragmanda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…