Survivor bitti sohbete devam

Kız ben anladım zaten bi elime aldım ekranında çizik var
aşkım bu ikinci el dedim oda yok dedi
Kayınbabam söyledi sonra ikinci el diye
Getirmeyecektikte aslında diyo bide
Ama ne güldümm ohhh:KK60:

hahahaah alem insanlar ya :KK60:

Canım nickini kısaltmışsın iyi olmuş ben biran başkası sandım ahanda bir tiwiti daha çımış hemde senin avatarınla dedim ama senmişin:KK19::KK19::KK19:

begenmene sevindimm canim bende senden bahsettim simdi merveye nasilsinn bebisin nasil:KK16:

Herkese merhaba direk pat diye giriş yaptım

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Tiviticm saçların ne opldu renk değiştiricekmisin akmaya devam ediyormu

Ben bunlara küser gibi yaptım işte ama baya zoruma gitti
Bana bir şey getirmediler diye
Kayınbabam bana altın yüzük aldı sonra dayanamadı:KK53:

Dün geldik işte bugünde eşimin iş arkadaşları geldi iftara yemeklerini yediler işe gittiler
Kalsın kalsın böyle daha iyi sade işte
Bayram temizliğimi yaptın kız
bismillah diyeydin..
yok kiz ne bayrami evde yoktum ya aslinda esim ben gelmeden evin her yerini temizlemis,
bende cam mam sildim iste.-.:KK16:

Herkese merhaba direk pat diye giriş yaptım

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Tiviticm saçların ne opldu renk değiştiricekmisin akmaya devam ediyormu

saclarim simdilik boyle kalacak canim aksin bakalim nereye kadar akacaksa...:KK37:
hosgeldinnnn :KK16:

Ben bunlara küser gibi yaptım işte ama baya zoruma gitti
Bana bir şey getirmediler diye
Kayınbabam bana altın yüzük aldı sonra dayanamadı:KK53:

oh iyi yapmissin baska gelinleri var mi ? yani ta oralardan geliyorlar elleri bos,
esine 2,el getireceklerine burda adam akilli iyi bi telefon alsalardi daha iyiydi..

bismillah diyeydin..
yok kiz ne bayrami evde yoktum ya aslinda esim ben gelmeden evin her yerini temizlemis,

saclarim simdilik boyle kalacak canim aksin bakalim nereye kadar akacaksa...:KK37:

Ooooo vay vayyyy maşallah ne şanslısın kızzz:nazar:
Güzel temizlemişmi yaa:KK53:
ama öyle bişey yapması bile ne kadan güzelll:21:

Valla çok sevindim ya lovely Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım ya nasılsın peki bulantın felan varmı?
Tedavi mi gördünüz doğal yoldan mı oldu?

Son düzenleme:
bismillah diyeydin..

En iyisi doğru düşünmüşsün akacağı kadar aksın üzerine boyayacağın renkte daha güzel tutar o zaman.:KK34:
hadi hayirlisi olsun INSALLAH darisi basimiza :KK16:
Sağol canımmm.İnşalalh Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayı.
Lovely canım nerelerdesin sen nasılsın iyimisin neden topiğe gelmiyorsun artık:KK3:
Benim biraz uzun hikaye kayınpederim vefat etti.Bir süre ondan yoktum ortalarda.Üzerine birde annemlerin taşınma işi çıktı.İnterneti ortak kullanıyorduk iptal oldu vs. derken yeniden internet bağlattık ve dönüşüm muhteşem oldu tek gelmedim.:KK49:
Aaaaaaaaaaaaaaaaa şuan şoklardaYIm yemin ederim lovely hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

İnşallah en yakın zamanda Allah sizede nasip etsin :KK19:

Kız ciddimisin nerden icap etmiş
Hey gidi yaa bizimkide bir bardak su getirmez:KK31:
Seninkide amma becerekliymiş haa:nazar:

kiz normalde elini surmez birseye bana surpruz yapmis 12 saat temizlik yaptim diyo geldigimde banyoyu bitirmisti iste her yeride piril piril yapmis iste elinden geldigince :KK16:

En iyisi doğru düşünmüşsün akacağı kadar aksın üzerine boyayacağın renkte daha güzel tutar o zaman.:KK34:

Sağol canımmm.İnşalalh Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayı.

Benim biraz uzun hikaye kayınpederim vefat etti.Bir süre ondan yoktum ortalarda.Üzerine birde annemlerin taşınma işi çıktı.İnterneti ortak kullanıyorduk iptal oldu vs. derken yeniden internet bağlattık ve dönüşüm muhteşem oldu tek gelmedim.:KK49:

İnşallah en yakın zamanda Allah sizede nasip etsin :KK19:

evet canim beklicem boyamicam...

AMINNN INSALLAH :KK16:

Maşallah bi bıraktım sonra geldim kaç kişi hamile
Ramazan-ı şerif'in bereketinden olsa gerek maşallah bebekleree:nazar::emir_bebek:

X