Survivor bitti sohbete devam

ohhh ada dan bi kabus eksildiii desenize

o surat ne öylee yaa tövbe yarabbimmm korkuorum programı izzlemeye :)

Şu vedalaşma sahneni görünce iyi ki elenmişsin Sibel diyorum. Sanatçı kaprisi mi bu yaptığın (!) ayıp..

ünlülerin spotlar altında ve makyajla ne kadar değiştiğini görmek değişik oldu.

slm kızlarr bende survivor sevenlerdenimmm yprum yapmadan geçemedimm sibelin gitmesine çok sevindimmmm alp ve mustafa ile vedalaşmadı çok ayıp etti anıllada vedalaşmayacaktı aMA anıl elini uzatınca sadece tokalaştı anıl sarılma maksadıyla yaklaşmışdı oysaki ne kadar saçma o artık ordaysaa o takım arkadaşınız kendilerini en başdan şartlamışlar geleni yollayacağız diyee o çocuğun g,ünahı neydi mecburi geçiş yaptı bence orada tek adam gibi adam var oda alp çok iyi niyetli biri bana göreee doğruyu yanlışı ayırt edebiliyor plansız hareket ediyor bana göre nihat anılın gücünü fark etti o yüzden alttan alttan işleyip onu yollama çabasında :)))) biraz uzun oldu ama

Almeda da Anıl'ı şikayet etmiş galiba Nihat'a.Pilavın üstünden alıyormuş yok bilmem ne.
Denizdeki halleri hiç de öyle demiyordu ama.
İkiyüzlü insanlara tahammül edemiyorum.

Şu vedalaşma sahneni görünce iyi ki elenmişsin Sibel diyorum. Sanatçı kaprisi mi bu yaptığın (!) ayıp..
bencede yani kimin ne oldugu belli oldu...
Bencede kindar biri demekki
bencede sonucta yarisma iyi gunde olacak kotu gunde,,,
anılın elini sıktı.. mustafayı zaten es geçti.. ama alp ı geçince şaşırdım doğrusu
cok ayip etti de anil kimin ismini yazdi ki elemelerde :26:

bencede alp cok iyi niyetli digerleri gibi degil digerleri kendi aralarinda gruplastilar resmen,
demekki sibele soylediler biz seni yazmadik filan oda yazanlari es gecti ama ayip etti hemde cok...

umarım alp tek başına kalmazz, çünkü bir gruplaşma olduğu kesin artık alp mustafa ve anıl olacaklar ilk gidenlerde mustafa ve anıl olacaktır

İki tane Sibel oyu çıkmıştı galiba.
Birini Mustafa yazdı diğerini de Anıl yazdı.
..
Anıl'ın üstüne gidip O'nu yollamaya çalışacaklar.
Anıl'ın da yazacağı kişiyi ona göre seçmesi gerek.
Şimdi yine rahat aslında Merve var rahatlıkla eleyebileceği.
Ama sonrası için bilemiyorum..

ohh mis oldu miss sibel elendi
kadın aynı yüzüklerin efendisindeki gollum ayol

hiç sevemedim kadını hiç

ama mustafa topalogluda sibeli yazmisti:26:

alp yazmadi yani o zaman alpe ne diye tavir aliyor ki,,,
merhaba.evet bende ünlülüleri tutuyorum

merhabaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…