- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Sabriye'nin Berna'ya vura vura hal hatır sorması çok komikti. Bir de Berna için arkasından "onu yalnız bırakmayın" diyor. Düşenin halinden düşenler anlarmış.
Elifi ben de yarışma anında giydiği kıyafetle geldi zannettim şarkı söylemeye kalmasaydı hiç fark etmeyeceektim.Pınar'ı görünce şok oldun tanıyamadım
Sabriye parti de ne coşmuş izlemeyemedim aksam yattım artık Ama acunun.com Dan izledim Black danse falan yapmış hatun moralden düzeldi baya eğlenceliymiş asında
Şantiyenin Berna'ya vurmasına bende koptum
Sema kocasından bahsetmiyor boşanma aşamasındaymış özel durumu da o sanki boşanan ailenin çocuğu bi onun ki
Ama hala kocasının soyadını kullanıyor oda garip
Ben erdiyi sevmesem de kaynatma açısından orada olsun isterdim iyi kopartırdı orayı
Furkan'ın yarışmamasi gerekiyordu
Serdat ve Tarık da olsaydi onlarda birinci olacağı icin yaristirmamalilardi
Orda kendi alanı dışında yetenekli sesi fena olmayan Pinar Burçak vardı
Tuğçe'nin elbisesi harikaydı
Elif sanki üstüyle gelmiş gibiydi ne safi ne kıyafeti farklıydı İlhanin onlar geldiğinde Volkan'ın alkışladı ya orada ki hareketlerine bi bakın kasılmalar gülmeler küçümser şekilde ne alkışlıyorsun neden alkışlıyoruz gibi tanışırken ki hareketleri mimikleri dikkat edin hep bi küçümseme var suratında adam sevgilisine olanı aşk ederken bile balık gibi baktı ilhani Beşiktaşlılar olarak çok sever ve beğenirdim ama cok duygusuz ve kasınti bi adammış onu fark ettim
Adem kaybettiğinde ki yüz ifadesi beni üzdü yine şans oldan yana olmadı şarkı da bari birinci gelseydi ki birinci bence o olmalıydı
Sembol oyununu alıp bi mor odaya gidemedi ya içinde kaldı adamın benimde hala içimde o mor odayı görsün çok isterim
ogedayın ayağı kütük gibi olmuş ne kadar şişmiş ya
bernanın da sakin olmak lazım bazen demesi
ay akşamları izleyemiyorum bazen şimdi izliyorum 8,5 dan
o partideki kişiler neyin nesi nerden gelmiş onu anlamadım ben orada söylenmiş olabilir bir de serhat bayan var karşında uzatma dşye bsyler demişti acunSerhat ve Sema İlhan'ın dedikodusunu yaptı, Furkan da dinledi. Birleşme partisinde dans kısmında çok fazla kişi vardı. Birisi Serhat veya Sema'ya en çok desteklenenin Adem olduğunu söylemiş olabilir.
Ayrıca Serhat partiden sonra şimdiye kadar bankta kimseyi azarlamadı. Belki de Fatih Terim'in "buna da mı itiraz Serhat" demesinden ders çıkarmıştır.
Öyle veya böyle, Serhat eskisinden farklı davranıyor.
o partideki kişiler neyin nesi nerden gelmiş onu anlamadım ben orada söylenmiş olabilir bir de serhat bayan var karşında uzatma dşye bsyler demişti acun
sabriyeyle olan tartışmalarında ondan beri susuyor
dün bende izleyemedim
neler oldu kimler potada
o partideki kişiler neyin nesi nerden gelmiş onu anlamadım ben orada söylenmiş olabilir bir de serhat bayan var karşında uzatma dşye bsyler demişti acun
sabriyeyle olan tartışmalarında ondan beri susuyor
dün bende izleyemedim
neler oldu kimler potada
gökhan gitsin artık bence
Serhat karnı tok olduğu için sakinlesmistir. eski haline döner yakında benceSerhat ve Sema İlhan'ın dedikodusunu yaptı, Furkan da dinledi. Birleşme partisinde dans kısmında çok fazla kişi vardı. Birisi Serhat veya Sema'ya en çok desteklenenin Adem olduğunu söylemiş olabilir.
Ayrıca Serhat partiden sonra şimdiye kadar bankta kimseyi azarlamadı. Belki de Fatih Terim'in "buna da mı itiraz Serhat" demesinden ders çıkarmıştır.
Öyle veya böyle, Serhat eskisinden farklı davranıyor.
Tartışırken Gökhan sesini aniden çok fazla yükseltip ortamı çok geriyor. Haklı da olsa çok sevimsiz duruyor. Ben de gitmesini istiyorum. Ama Volkan ve Burçak'ın gitmesini daha çok isterim. Tuğçe ve Berna da çok sevimsiz geliyor ama onlar daha gitmez. Gönüllülerde sempatik bulduğum bir Anıl var, o da pek ortalarda görünmüyor.