SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
dörtlü ünlüye(!) artık tahammül edemediğim için izlemeyi bıraktım. değişen bir şey yok, sürekli aynı şeyler. görüntülerinden ziyade seslerine bile tahammül edemediğimi farkettim, hal ve hareketleri zaten herkesçe malum.
Ben de serhat döndükten sonra bıraktım izlemeyi hemen hemen :işsiz:

Semanin profesyonellik anlayisina bkarmisiniz milletin taklidini yapio bence elifin yapiodu birlesme partisi icin ne giycez diye konuşuyormus gonullulerin kizlari terbiyesizce onlari dinleyip taklidi yaparken profesyonellikten nasil bhsedebiliyor sacmalik.yani

Okadar cok.havaya girdiler ki sema ademin de dedigi gibi annelik yapmaya gelmis gibi sabriyede ates etmis kafasi kirik serhat neyin kafasinda belli degil ucan kusla derdi var sacma ya nerden bulmuslar bu yalaka takimini

Semanin profesyonellik anlayisina bkarmisiniz milletin taklidini yapio bence elifin yapiodu birlesme partisi icin ne giycez diye konuşuyormus gonullulerin kizlari terbiyesizce onlari dinleyip taklidi yaparken profesyonellikten nasil bhsedebiliyor sacmalik.yani
Sema daha ne karar çirkinleşebilir diyordum.... Vay be. Ne mantıkla böyle hareketler yapıyor acaba. 3 sinsi arkadaşıyla kurduğu küçücük dünyada yaşıyor sanırım...

Bu nasıl parti ya. İnsan bir açık büfe yapar, isteyen istediğinden istediği kadar yer.

Et namına ne vardı? Birer (sayı ile 1'er) kalem pirzola, bir de börek, karnıyarık, kabak dolması içindeki az miktardaki kıyma. Orta halli bir aile yarışmacıları evine davet etme şansı kazansa sofrada daha çok protein olurdu. En azından ikişer parça tavuk yerlerdi. Gönüllülerin ete doyduğu ödülden sonra birleşme partisi sofrası çok sönüktü.

Yarışmada benim gördüğüm 3 kişi çok kilo verdi. En çok da kastan verdiler ve bu yüzden performansları düştü: Adem, Anıl, Volkan. Özellikle Adem boksör, normal hayatında yüksek kalorili ve protein ağırlıklı besleniyordur. Adada pilav ve coconut ağırlıklı beslendikçe eridi ve performansı düştü. Gerçi hala kendini en çok parçalayan o, futbol maçında en çok o koşturdu.

Birleşme partisinde proteine doyar, biraz kendine gelir diyordum ama adam ada şartlarında bile balık tuttuğu zaman birleşmede yediğinin kaç katı protein alıyordu. Artık adada bol bol balık tutarlar inşallah.

Uyumuş kalmışım ben :KK70: benim partimde bu kadarmış :KK70: şarko yarışmasının birincisi kim oldu :KK70:

Uyumuş kalmışım ben :KK70: benim partimde bu kadarmış :KK70: şarko yarışmasının birincisi kim oldu :KK70:

Furkan oldu. 2. Adem, 3. Pınar. Mustafa Sandal söz alıp "Birincilik için Furkan ve Adem arasında karar vermekte çok zorlandık. Yarışmada en yürekten söyleyen kişi Adem'di. Aslında bizim gönlümüzde 2 birinci var. Seçim için teknik karar verdik" gibi şeyler söyledi.

Bu arada Furkan'ın bir sürü albümü varmış.

Furkan oldu. 2. Adem, 3. Pınar. Mustafa Sandal söz alıp "Birincilik için Furkan ve Adem arasında karar vermekte çok zorlandık. Yarışmada en yürekten söyleyen kişi Adem'di. Aslında bizim gönlümüzde 2 birinci var. Seçim için teknik karar verdik" gibi şeyler söyledi.

Evet bir zamanlar gitar çalıp şarkı söylüyordu. Bir albğm sanıyordum ben demek ki daha çokmuş. Burçak falanda çok güzel söylemişti Şahikada :/

Geçen sene Efecan katılmamıştı öyle hatırlıyorum, bence Furkan'da katılmasa olurdu ve ilk 3 ün için de şahika olmalıydı hatta sabriyede pınarın sesini tam dinleyemedim o an telefonda konuşuyordum dinlediklerim arasında Adem-Şahika-Sabriye-ve Burçak güzel söyledi birincilik Adem-Şahika arasında olmalıydı bence ikisinden birisi.

X