haftasonu panaromayı seyredeyim dedim yok yeminle semihe 10 sn ye bile tahammül edemedim, yanında diğer über gıcıkla beraber hiç çekilmiyor funda mıydı neydi, zaten bu kadın kesin torpilli olmalı, acun da neden inatla bu kadını çalıştırmaya çalışıyor kanalında anlamıyorum
O takımın en zekisi Semih yine. Ne gıcıklık yaptı? Tonlamaları biraz garip ama şahsına münhasır.
Survivor Extra'da sunucu olan genç kadın anonsları yaparken sunuculuğa sanki yeni başlamış gibi heyecanlı davranıyor. O kadar eğitimli sunucu var, onlara da şans tanınmalı. Diğer iki kadın da ne alaka anlamıyorum.
Panorama'daki kadın sunucu da çok yapmacık. Geçen gün Yunus Günçe'nin yorumlarına gıcık olduğunu çok belli etti. Hatta adam "birazdan ben gideceğim, benim yerime Fatih gelecek, önceden ayarlanmıştı, stüdyodan kovulduğumu falan zannetmeyin" dedi. Kadın da "Ay senin yorumların çok değerli" vs diyip pohpohladı. Çok eleştirdiği Sabriye'den biraz doğallık öğrense, kötü davranıp sonra methiyeler düzmese. Aynı şeyi başka programda Semih'e de yaptı. Bir de sunucu Hakan bu kadın stüdyoya geç kalınca oradakilerle fotoğraf çektip paylaşmış, kadın da canlı yayında trip attı "ben fotoğrafta yokum, sen benim işe geç geldiğimi neden belli ediyorsun" diye. Halbuki söylemese kimse fark etmez. Bayağı da uzattı. Çok profesyonellik dışı davranışlar.
Acun "survivor sunuculuğu yarışması" da yapsa keşke. Sanırım tanıdıklarına hep yardım etmek istiyor. İyi bir özellik aslında ama olan bize oluyor.
ay ben hiç sevmezdim semihi, ütopyadan zaten karakteri belliydi, cevap yazmaya kalksam yaz yaz bitmez gıcıklılarına
hee canım ben seni yanlış anladım, sen programı diyosun ben de survivordeki halini diyosun sandımdı şaşırdım ondanBen daha önce izlememiştim, sunucu olarak tanıdım. Ondan demek :)
Kesinlikle katılıyorum. Birde romanı okudum okudum diye ısrar etmesi yok mu hala çıkmıyor aklimdan. "Primadonna "haftasonu panaromayı seyredeyim dedim yok yeminle semihe 10 sn ye bile tahammül edemedim, yanında diğer über gıcıkla beraber hiç çekilmiyor funda mıydı neydi, zaten bu kadın kesin torpilli olmalı, acun da neden inatla bu kadını çalıştırmaya çalışıyor kanalında anlamıyorum
Kesinlikle katılıyorum. Birde romanı okudum okudum diye ısrar etmesi yok mu hala çıkmıyor aklimdan. "Primadonna "
haftasonu panaromayı seyredeyim dedim yok yeminle semihe 10 sn ye bile tahammül edemedim, yanında diğer über gıcıkla beraber hiç çekilmiyor funda mıydı neydi, zaten bu kadın kesin torpilli olmalı, acun da neden inatla bu kadını çalıştırmaya çalışıyor kanalında anlamıyorum