SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
gözlatına ara ara bakmıştım orda zayıf bi kız vardı burnu ecük büyük karadeniz kızlarını andıyırodurdu meger o kız erdinin sevgisiymiş bombastiğim diye mektup yazan o kızmış meğer kızla orada da sevgililermiş galıba

Sedat giderken Pınar'ı da yakıp gitti. Sedat eleneceğini hissedip Pınar'a nasihatta bulunmuş, iki gruba da fazla yakınlaşma demiş.

İlhanlar'la olamayan Pınar Ademler'in de yanında olmadı, onlarla aynı şekilde oy vermedi. Verseydi şimdiye Sema gitmiş olurdu, kibirli dörtlünün çoğunluk gücü biterdi, Pınar da kadınlarda takımın yıldızı olurdu. Ama o Ademler'le olmamak için abartıp karşı takımın üyelerinin yanına gitti.

Başka başarılı yarışmacıdan nasihat almayı anlarım da nasihat eden kişi Sedat. Adam elenmiş gitmiş. Çok iyi strateji yapabilse elenmezdi zaten. Giderayak Pınar'a da sebep oldu. Gerçi ben Pınar'ın elenmesine hiç üzülmedim. Sadece ünlüler oyun olmakta zorlanacaklar, o var.

Son düzenleme:
evet twitterdan tsakip ettiğim kadarıyla pınar elenmiş izleyemedim ama bencede pınar onlarla birleşmeyip kendini yaktı
keza sedat ve fatih de tarık menguc gittikten sonra onlarla birleşmeyip özellikle fatih kendini yakmıştı
zaten adem çıkarmasaydı bile sedatı yazacakları aşıkardı
pınar ademle vedalaşmayıp ilhanla vedalaşmış
pınarın duruşunu konusmalarını takdir ediyordum aam ilhanla vedalaşması ve ademlerle yakınlasırken ademe kafadan kırık demesi semayı yazmadım kıyamadım diye ayak yapmasından sonra sogumustum şahsen ilhanla vedalaşıp ademi düşman bilmesine de şaşırmadım o yüzden gitmesine de üzülmedim

bi taraf seçmek değilde onlarla bilrikte fazla isim çıkartıp kendilerini kurtrabilirlerdi fatihi 4 lü grubu yazacağı aşıkardı fatih onlarla aynı yazıp kendini kurtarabilirdi
keza pınarda stretejik davranabilirlerdi bence

Şu ilhan manszn kendni herseyde birsey sanmasi sinirmi bozyr ortak msl ne kiza yuklenysn ki o deglde furkanda masllah korkagn teki kiza yuklenyrlar desene adam ben dedm daha kiz istemedi palayı dye bir garipler ya

Survivor Forum'da Metin diye birini konuk almışlar. "Her şeyi ben biliyorum, siz yorumcular bir şey bilmiyorsunuz, hepinize doğrusunu anlatacağım" havasında. O kadar itici ki. Bu iddialarının altı dolu olsa neyse.

Kibirli dörtlünün hayranıymış, hepsini Kıbrıs adayı olması gerektiğini düşünüyor. En çok da İlhan'ı tutuyor.

İhsan'a çok kızıyordum İlhan'ı fazla koruyor diye. Ama o en azından zekice konuşuyor. Bu adam herkesin kabul ettiği "Furkan hiçbir şey konuşmasa final adayı olurdu, Serhat'a abi abi diyip, röportajlarda çok fazla negatif konuşup puanını düşürdü" fikrine bile karşı çıkıyor, Furkan'ın dizilerinden bahsediyor. Fulya'ya çıldırttı. Neyse ki kız lafını esirgemeden cevap veriyor.

Serhat son hızda depar atarken aynı anda Sema'ya saydırabilmeyi başardı :))

Serhat'ın 3'te 3 atıp, takımına ilk turu kazandırınca "Aaaarh!" diye kükreyip sonra da (muhtemelen o gün evlilik yıl dönümü olduğunu hatırlayıp) hemen uysallaşıp eliyle kalp işareti yapması da çok komikti :))

Sabriye bardaktan boşanır gibi yağan yağmurda saçlarına friksiyon yapıyor :)) Anıl da yağmurda kafasına taç takmaya uğraşıyor :))

Son düzenleme:
haftasonu panaromayı seyredeyim dedim yok yeminle semihe 10 sn ye bile tahammül edemedim, yanında diğer über gıcıkla beraber hiç çekilmiyor funda mıydı neydi, zaten bu kadın kesin torpilli olmalı, acun da neden inatla bu kadını çalıştırmaya çalışıyor kanalında anlamıyorum

O takımın en zekisi Semih yine. Ne gıcıklık yaptı? Tonlamaları biraz garip ama şahsına münhasır.

Survivor Extra'da sunucu olan genç kadın anonsları yaparken sunuculuğa sanki yeni başlamış gibi heyecanlı davranıyor. O kadar eğitimli sunucu var, onlara da şans tanınmalı. Diğer iki kadın da ne alaka anlamıyorum.

Panorama'daki kadın sunucu da çok yapmacık. Geçen gün Yunus Günçe'nin yorumlarına gıcık olduğunu çok belli etti. Hatta adam "birazdan ben gideceğim, benim yerime Fatih gelecek, önceden ayarlanmıştı, stüdyodan kovulduğumu falan zannetmeyin" dedi. Kadın da "Ay senin yorumların çok değerli" vs diyip pohpohladı. Çok eleştirdiği Sabriye'den biraz doğallık öğrense, kötü davranıp sonra methiyeler düzmese. Aynı şeyi başka programda Semih'e de yaptı. Bir de sunucu Hakan bu kadın stüdyoya geç kalınca oradakilerle fotoğraf çektip paylaşmış, kadın da canlı yayında trip attı "ben fotoğrafta yokum, sen benim işe geç geldiğimi neden belli ediyorsun" diye. Halbuki söylemese kimse fark etmez. Bayağı da uzattı. Çok profesyonellik dışı davranışlar.

Acun "survivor sunuculuğu yarışması" da yapsa keşke. Sanırım tanıdıklarına hep yardım etmek istiyor. İyi bir özellik aslında ama olan bize oluyor.

ay ben hiç sevmezdim semihi, ütopyadan zaten karakteri belliydi, cevap yazmaya kalksam yaz yaz bitmez gıcıklılarına

serhatla semanın hastalıklı ilişkiside ortaya çıktı ne demek kendini motive için başkasına fırça çekmek, fırçayı yiyen de önemli değil diyor, bağırsın diye sesimi çıkarmadım diyor

Kesinlikle katılıyorum. Birde romanı okudum okudum diye ısrar etmesi yok mu hala çıkmıyor aklimdan. "Primadonna "

sabriye çıkcağı belli zaten fantastik 4 lü belirliyo, gerginli müziğe gerek yok

Serhatı izledikten daha doğrusu izleyemedikten sonra semihi bile sevmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…