Adem gönüllülere kendisinin ve Sabriye'nin çektiği sıkıntıları, maruz kaldıkları dışlanmayı vs anlatıyor, Pınar kendini aklamak için ortaya atlayıp Adem'in sözünü kesip "ben hiçbir zaman o grupla ortak hareket etmedim" vs. diyor.
Yahu o grupta olup Adem'le Sabriye'yi en çok dışlayan Pınar'dı. İlk haftalarda Sabriye "Benim sizin gruba girmeme sebebim" dediğinde kibirli dörtlüden hiçbiri bir şey demezken "girEmemenin" diye düzelten Pınar'dı. Bu dışlama değil de ne?
Röportajlarda kimse o kadar net konuşmazken, "Bu adadan önce Adem'i, sonra Sabriye'yi göndereceğiz" diyen Pınar'dı. Göndereceğiz dediğine göre o zamanlar eski grubuyla ortak hareket ettiği çok açıktı.
O röportajda "biz" diye bahsettiği insanlar birkaç hafta sonra eleme adayı olarak Pınar'ın adını yazdı, o ayrı. Sonra da "göndereceğiz" diye bahsettiği insanlar, yani Adem ve Sabriye, "seni yalnız bırakmayız" dediler, onunla sohbet ettiler, dertleştiler, balık tutunca onunla paylaştılar.
Bunun karşılığında Pınar ne yaptı? Oylamada Ademler Sema'nın adını yazarken, Pınar Semalar'ı koruyacak şekilde oy verdi. Yani aslında yine herzamanki gibi onlarla ortak hareket etti.
Çok değil, 2-3 gün önce birleşme partisinde Adem hakkında "kafasında sorun var" diyerek dedikodusunu yaptı. Kibirli dörtlü bile dedikodu yaparken böyle direkt hakaret etmedi.
Hala daha Adem'le Sabriye'nin çektiği sıkıntılar, maruz kaldıkları dışlanma konuşulurken ortaya atlayıp "ben o grupla hiçbir zaman ortak hareket etmedim" diyerek Ademler'i dışlamadığını ispat etmeye çalışıyor.