SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Adem gönüllülere kendisinin ve Sabriye'nin çektiği sıkıntıları, maruz kaldıkları dışlanmayı vs anlatıyor, Pınar kendini aklamak için ortaya atlayıp Adem'in sözünü kesip "ben hiçbir zaman o grupla ortak hareket etmedim" vs. diyor.

Yahu o grupta olup Adem'le Sabriye'yi en çok dışlayan Pınar'dı. İlk haftalarda Sabriye "Benim sizin gruba girmeme sebebim" dediğinde kibirli dörtlüden hiçbiri bir şey demezken "girEmemenin" diye düzelten Pınar'dı. Bu dışlama değil de ne?

Röportajlarda kimse o kadar net konuşmazken, "Bu adadan önce Adem'i, sonra Sabriye'yi göndereceğiz" diyen Pınar'dı. Göndereceğiz dediğine göre o zamanlar eski grubuyla ortak hareket ettiği çok açıktı.

O röportajda "biz" diye bahsettiği insanlar birkaç hafta sonra eleme adayı olarak Pınar'ın adını yazdı, o ayrı. Sonra da "göndereceğiz" diye bahsettiği insanlar, yani Adem ve Sabriye, "seni yalnız bırakmayız" dediler, onunla sohbet ettiler, dertleştiler, balık tutunca onunla paylaştılar.

Bunun karşılığında Pınar ne yaptı? Oylamada Ademler Sema'nın adını yazarken, Pınar Semalar'ı koruyacak şekilde oy verdi. Yani aslında yine herzamanki gibi onlarla ortak hareket etti.

Çok değil, 2-3 gün önce birleşme partisinde Adem hakkında "kafasında sorun var" diyerek dedikodusunu yaptı. Kibirli dörtlü bile dedikodu yaparken böyle direkt hakaret etmedi.

Hala daha Adem'le Sabriye'nin çektiği sıkıntılar, maruz kaldıkları dışlanma konuşulurken ortaya atlayıp "ben o grupla hiçbir zaman ortak hareket etmedim" diyerek Ademler'i dışlamadığını ispat etmeye çalışıyor.
Bi de semayı niye yazmadın diyilince kıymadım diyor ya oyun yani resmen
neyine kıyamıyorsun sen zaten arkadaş değildiniz diyorsun beni herkese kötüledi diyorsun eee niye kinlenmiyorsun pınar
ilhan adını söyledi diye kinlenen pınar niyeyse sema onca sey yapmasına rağmen kinlenip adınızı yazmıyor hikaye resmen maduru oynuyor kıyamadım ben iyi niyetliyimi oynuyor

orda ala dedikoducularan biri ogeday seviyordum tiksinti geldi adamdan erdiyle gidiyor birinin dedikodusunu anılla birinin tugceyle burcakla anılı buluta gidiyor erdiyi gökhanla baskasını gökhanı baskasına kötüleyip konusuyor bi de sakin sakin sinsi sinsi
dün panoromada gösterdiler de buluta gitmiş erdiyi baskasına gidip baskasını
gökhanı da sattı
yanına kızları aldı ki kızları yönlendirecek onlara istediğini yazdıracak güçlü rakip gördüğü adayları yazdırıp soonunda tek erkek kendi kalacak e kızlarda ona göre güçsüz olarak elenecek kendi ilerleyecek olarak düşünüyor bence o kadar erkek varken 2 kızla yanyana gelmesini buna baglıyorum zaten kendisinin de pek arkadaşı yokmuş evden cıkmazmıs tam bilgisayar bebesi olduğunun kanıtı asosyal arkadaşlık nedir bilmiyor
sınıfta ki inek olup sadece kızlarla konuşan oda inek kızlarla konuşan çocuklar gibi sadece biraz sessiz olduğundan kurtarıyor öylelikle de sinsi sinsi ilerliyor sessiz alarak arkadan çeviriyor işleri saf temiz gözükmeye calısıyor ama hiç öyle biri değil

ayy sema, şahikanın arkasından ne bakış attı, şahika isim yazmaya giderken, öldüresi var onu :KK70: :KK70:

ben birlaç gündür izleyemiyorum bi sabriyenin isminin yazıldığı gün sonuna denk geldim sanırım pınarla kavga etmişler ama tam anlayamadım sonra yattım bayadır eksik kaldım izleyemedim :)

Kimler yazıldı ünlülerden?

gökhan, sabriye, pınar, berna

ben birlaç gündür izleyemiyorum bi sabriyenin isminin yazıldığı gün sonuna denk geldim sanırım pınarla kavga etmişler ama tam anlayamadım sonra yattım bayadır eksik kaldım izleyemedim :)

valla ben de izleyemedim malum gündem yoğun:KK53::KK53: acaba ülkede olup bitenden haberleri var mı, sanırım pınarla ilgili bi olay patlamış şahika bile artık sana güvenmiyorum pınar dedi adını yazarken

furkan, serhat takımdan diğerlerine çemkirirken mesela şahika, sabriye onu destekliyodun, oklar sana dönünce çoştun bakıyorum, insan hiç abisine cevap verir mi yaw, bu nasıl kardeşlik:KK53::KK53:

ay justin konserine gitmek için kılımı kıpırdatmam, şiş kebap bulgur pilavı varken justin neymiş:KK53::KK53:

ben dün yine izleyemedim sadece fragmanda srhatla furkanın tartıstıgını gördüm adam bana cvp verme diyor egoya bak sen kimsin lan dedim ekrana dönüp o 5 sanyede bile beni sinirlendirdi salak adam
izleyemiyorum bayadır
referandum için oy vermişlermidir acaba elçilikte bence acun fırsatı kacırmaz verdirmiştir.

erdiyle eser buluşmuşl bad boysu söylüyorlar instagramda gördüm bence erdinin yeri dışarısıydı panorama reklam çene ada değildir geç elemensi onun zararına oldu dısarda durması her açıdan erdi için reklam ve prim yaptırıyor erdiye

X