SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Adem hala tam iyileşemedi. Sedat elenmeden önce hastalanmıştı, performans düşüşü o hastalıktan sonra oldu. Hala da tam toparlayamadı.

Ama toparlayamaması normal. Furkan "karnım ağrıyor, çok kötüyüm" diyor, Furkan'ı hemen hastaneye taşıyorlar. Steril ortamında, normal yatakta, muhtemelen yorgan battaniye vs olan bir yerde tedavisini görüyor. Adem "karnım ağrıyor, çok kötüyüm" diyor, adada serum bağlıyorlar. Adam pis bir tahta üzerinde "üşüyorum" diye sayıklayarak kıvranıyor.

Bir de Adem yarışmanın başından beri kendini çok zorladı. Hiç "az yavaş gideyim, kendime bu kadar yüklenmeyeyim de dayanma gücüm tüm yarışma boyunca devam etsin" demiyor. Sabriye'ye "senin için kendimi parçalıyorum" dediği hafta 30 veya 30 küsür oyuna çıkıp en fazla oyuna çıkma rekoru kırmıştı. Hem de bu oyunlarda güçlü ve hızlı rakiplerle karşı karşıya geldi. Kaç kere de hasta hasta oynadı.

Kendini o kadar zorlamasının etkileri çıkıyor işte. İnşallah bir an önce tam olarak iyileşip toparlar.

Sedat'a İlhan ve Adem'in istediği yemekler seçilince oy potansiyellerini anladınız mı diye sordular, "hiç aklıma gelmedi" dedi. İnsanların onların o yemekleri yemelerini istediklerini düşünmüş sadece. Demek ki adada da hiç konuşulmadı.

Adem de anlamadı sanırım. Bence o yüzden Sedat elendikten sonra "ben de her an gidebilirim" falan diyordu.

benim için oyunu sema ilhan verdi. eğer bayrağa sema ilhan yada furkan dışında biri çıkıpta oyunu verseydi olacakları hepimiz biliyorduk, zaten sema oyunun başında çirkinleşirim dedi.o çeneye oyun vermiceksin. demek ki verilebiliyormuş.
ademin canını çıkarttılar zaten, her oyunda çocuğu pert ettiler, hastayken bile olanları hepimiz gördük.
benim önemsediğim performans değil, duruştur.
furkan sema serhatta kanal değiştiriyorum.

ben gökhan gider diye düşünürken bulut gitti gerçekten üzüldüm performans düşüktü ama adam her oyuna çıktı kendini parçaladı ancak o kadarını alabiliyormuş adamın elinden gelen buymuş ama bulutu yazdılar gerçekten üzüldüm yazıldığını gün kimler yazdı izleyemedim
erdi berna volkan yazmıstır da baska kim yazdı kedin bulutun kendi gurubundan birileri yazdı ki bulutun adı çıktı ogaday yazmıs olabilir diye dusunuyorum tugce de yazmıs olailir
keske dıger dokunulmazlıgı almıs olsalardı o zaman berna veya erdıden bırı gıdecek baya cekısme olurdu ve bulut gıtmemıs olurdu
gökhan agladıkca içim gitti yiğitin yerine koymustu bulutu ne üzüldü gökhan ki kendi gider diye düşünüyordu adadakilerde gökhan gider diye düşünüyordu
gerçekten süpriz oldu bulutun gitmesi
orda gidecek adam erdidir ona oy verende bi akılsız malum %50 gibi boş yere desteklemekten baska bir şey değil göz var hak var oy verenlerin nasıl bi hakka girdiklerinden haberleri yok
gözlatında bile erdi hiçbir şey değildi oylarla sevildi
Türk halkınında ne derece işe yaramaz adamları kabadayı insanları desteklediği ortada bunu gördükçe gerçekten şaşırıyorum
bir de survıvor panoramada erdı yarasamıyor ama delikanlı diye savunan tipler var ya ağızlarına iki vurasım geliyor survıvor ve delikanlılık ne alaka böyle amiplerin oy verip birinci yaptığı yarışmaları artık izlemek dahi istemiyorum
bu erdiye verilen oylarla erdi 1. olur ya da kıbrısa giderse rezaletin daniskasıdır survior benim için biter
oy verilen değil oy verenin kim olduğu önemlidir diye bi söz var aynen oy verenlerin kim olduğu öyle önemli ki bi yarısma programında bile haksız yere suralara gelen gözaltında 1. seçilen insanı gördükçe ee malum durumları yadırgamıyorum :)
insan kendi ülkesinde ki insandan bile sogutuyor bunlar

furkana oyunda ilhan bağırınca, eli ayağına dolaştı,
"abi heyecanlanıyorum sen öyle bağırınca hiç yapamıyorum, napıyon diye bağırınca ne yapacağımı şaşırıyorum, bağırdığı için sakin olamıyorum aptal oldum orda iki tane top almam lazım tek alıyorum yani"
diyor.
eee havuç bu azarların sana tanıdık gelmesi lazım, sen yapmıyor muydun, ya da yapana destek vermiyor muydun.

ben gökhan gider diye düşünürken bulut gitti gerçekten üzüldüm performans düşüktü ama adam her oyuna çıktı kendini parçaladı ancak o kadarını alabiliyormuş adamın elinden gelen buymuş ama bulutu yazdılar gerçekten üzüldüm yazıldığını gün kimler yazdı izleyemedim
erdi berna volkan yazmıstır da baska kim yazdı kedin bulutun kendi gurubundan birileri yazdı ki bulutun adı çıktı ogaday yazmıs olabilir diye dusunuyorum tugce de yazmıs olailir
keske dıger dokunulmazlıgı almıs olsalardı o zaman berna veya erdıden bırı gıdecek baya cekısme olurdu ve bulut gıtmemıs olurdu
gökhan agladıkca içim gitti yiğitin yerine koymustu bulutu ne üzüldü gökhan ki kendi gider diye düşünüyordu adadakilerde gökhan gider diye düşünüyordu
gerçekten süpriz oldu bulutun gitmesi
orda gidecek adam erdidir ona oy verende bi akılsız malum %50 gibi boş yere desteklemekten baska bir şey değil göz var hak var oy verenlerin nasıl bi hakka girdiklerinden haberleri yok
gözlatında bile erdi hiçbir şey değildi oylarla sevildi
Türk halkınında ne derece işe yaramaz adamları kabadayı insanları desteklediği ortada bunu gördükçe gerçekten şaşırıyorum
bir de survıvor panoramada erdı yarasamıyor ama delikanlı diye savunan tipler var ya ağızlarına iki vurasım geliyor survıvor ve delikanlılık ne alaka böyle amiplerin oy verip birinci yaptığı yarışmaları artık izlemek dahi istemiyorum
bu erdiye verilen oylarla erdi 1. olur ya da kıbrısa giderse rezaletin daniskasıdır survior benim için biter
oy verilen değil oy verenin kim olduğu önemlidir diye bi söz var aynen oy verenlerin kim olduğu öyle önemli ki bi yarısma programında bile haksız yere suralara gelen gözaltında 1. seçilen insanı gördükçe ee malum durumları yadırgamıyorum :)
insan kendi ülkesinde ki insandan bile sogutuyor bunlar
ogeday gökhanı yazdı diye hatırlıyorum,anıl da yazmıştı sanki bulutu,tuğçeyi bilmiyorum.

"abi heyecanlanıyorum sen öyle bağırınca hiç yapamıyorum, napıyon diye bağırınca ne yapacağımı şaşırıyorum, bağırdığı için sakin olamıyorum aptal oldum orda iki tane top almam lazım tek alıyorum yani"
diyor.
eee havuç bu azarların sana tanıdık gelmesi lazım, sen yapmıyor muydun, ya da yapana destek vermiyor muydun.
Onlar bagirmiyor, ahenk ile fısıldıyor :sus:

Onlar bagirmiyor, ahenk ile fısıldıyor :sus:
Şimdi olmazsada ileride o grubun arasıda bozulur gibime geliyor.Aslında en son dokunulmazlığı kaybettiklerinde 4 lü grubun hepsini potaya koyabilirlerdi,adem ile sabriyenin dokulmazlığı kazandığı gün,diğerleri ile birleşip.

diyor.
Ya işte en çok buna sinir oluyorum ben. Sana yapılmasını istemediğin şeyi niye başkasına yapıyorsun? karaktersiz misin..... (sözde soru)

Panorama'da Şahika ve şarkı söyleme mevzusu açıldı. Nihayet "nerede söyledi" diye sordular. Sedat "konseyden çıktığımız yerde mırıldandı" dedi.

Olaya o kadar şahit olan kişi varken yalan söylemesi çok saçma olur. O yüzden çok büyük ihtimalle yaptığını hatırlamıyor. Gerçi Sema'nın iddiası bağıra bağıra şarkı söylemesiydi zaten.

Şahika keşke "hatırlamıyorum ama söylemişsem de söylemişim. Tarık gitti diye sevimdiğinden değil. Tarık'ın ismini eleme adayı olarak ben vermedim, siz verdiniz. Şimdi bana kabahat bulmaya çalışmayın" vs deseydi.

Sabriye'ye yüklendiler baktılar olmadı ufak tefek şeyler bulup Şahika'ya yüklenmeye başladılar. İlla birine negatif enerjilerini yöneltecekler.

Şahika giderse veya Sabriye gibi potalardan devamlı çıkarsa ne yapacaklar acaba. Kişi sayısı azaldıkça birbirlerine girecekler bu gidişte. Zaten İlhan potalardan kurtulup duran Sabriye'ye ve Şahika'ya pek laf etmiyor. Sinirini Sema ve Furkan'dan çıkartmaya başladı.

ogeday çok doğru söyledi şimdi, erdi en azından açık açık dürüst samimi, ama berna yalan dolan numara entirika

X