SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Bu cins sabriye kesinlikle ilhana aşık gitmiş tam onun olduğu yerde dans ediyor

ahahahah aynı şeyi düşündüm, hatta adem ona aşık değildi ama kesin aşık olmuştur diye bile düşündüm ve yine hatta sabriye kendine güvendikçe güzelleşti diye düşündüm.
o ne güzel bir danstı öyle, uçuşan tüller içinde.

bende aynı şeyi düşündüm gönüllüler adası çok stabildi o yğzden berna kavga cıkarda az bıraz konusulun denmiş olabilir hatta dokunulmazlıklarıda bilerek kaybedilmiş de olabilir biraz konusulmak için cunku baya eksildi gönüllüler

güya yemek yemiyorlarmış hastanede ama serum bile verseler normal yemek yemekten bile daha dinç oluyor insan o sebeple dinç gelecek serhat

ben ogedayı artık itici buluyorum sevmiyebilir gitmesini isteyebilir ama o su olayı ve diğer hareketler çocukcaydı tugceye gidiyor erdiyi kötülüyor millete bernayı kötülüyor en sisnsi kulisci bence ogeday ki başlarda severdim
ayrıca gökhanla iyi olmasına ragmen gökhanı götürmeyip erdiyi götüren satıcının teki sonrada erdi hiç bir iş yapmıyor oyun almıyor diye tuğçeye bil bik ediyor haklı ama madem öyle gökhan kankanken ve hasta halde bıle oyun alıyorken erdiyi niye götürdün iki yüzlü ogeday
berna yalvarmıs mıs
berna yalvarmadı bugun benım dogum gunum alırsanız goturursunuz dedi kızın dogum gunuydu ve goturmedıler o hafta mor odaya gitmeyecek isimler erdi ve yarısmadıgı için anıldı hiç puan alamadı o futbol oyununda bana göre degıl bu iş dedi bi de anıla göre hiçbir şey ona göre değil survıvorda yapamadı mı bana göre değil bu parkur deyip kenara geçiyor
tugce bernayı kendine rakip gördü eleme asamasında
bernayı semayla kapıstırdılar berna sen alırsın sen yaparsın sen semayı sec dediler kullandılar şimdi de tugceye semayı al dıyorlar ama tugce nedense semadan sayı bıle alamıyor tugce yukseldıyse sema yokken yukseldı
bernacı degılım ama berna semayl yarıtısgı cogu oyunca oyunları aldı kötü bir yarısmacı da değil orda erdinin dediği gibi gidecek bayan isim burcak 9 oyuna cıkmıs daha ve burcak bence cok yavas
elifin sesinden artık o kadar irite oluyorum ki gidip bogasım geliyor elifte kendini bsy sanmaya basladı halbukı baslarda popoyu kaldıramıyordu elifi de satıcı buluyorum haftaya ogedayla bırlesıp gökhanın da adını yazacak buraya yazıyorum

Sabriye gidip İlhan'ı dansa kaldırsa ve beraber dans etseler bile Sabriye İlhan'a aşık diyemem. Onun olduğu yerde dans edince ne oluyor ki? Başka bir yerde okudum, abartarak yazanlar olmuş. Yazık yahu. Kız sevinmiş dans ediyor. Ağlasa suç, yüzünü assa suç, dans etse kesin aşık.

Mesele aşık olup olmaması da değil. Öyledir veya değildir, ki bence değil ama önemli olan bu değil. Bu kadar az bilgiyle bir insanı belki de olmayan bir şeyle itham etmek bence yanlış.

Yemeği falan da gectim. Kaç gündür yağmur yuzunden ne uyku uyuyabildiler ne dinlenebildiler. Uyuyamadıkça sinirleri iyice yıprandı. Ama serhat misler gibi yataklarda dinlenip gelecek. Ne operasyonu geciriyor bu arada onu duymadım?

Ogeday yemek konseyinde kendi yemeğinin secildiğini gördüğünden beri inanılmaz değişti.
Oy alıyorum halk beni destekliyor diye kendine güveni geldi. O ezik tırsak hallerini atıp ezen olmaya calısıyor şimdi.
Demek ki efendiliği falan yalandanmış.

aynen katılıyorum o bölümü izleyemedim ama duydum panoramada dinledım hangi yemekler seçilmişti o gün

Sema keşke üzüldüğünü o kadar belli etmeseydi. Bu kadar ağlayınca çocuğu da ağlamıştır sanırım. Annenden aylardır ayrısın ve annenin çok üzülüp ağladığını, "acaba çocuğum benden soğudu mu" dediğini, senin mektubunu okuyamayacağını anlayınca yere yıkıldığını görüyorsun. Ufak bir çocuk için travma gibi bir şey.

Uykusuzluk, yorgunluk, gıdasızlık vs nedeniyle düşünemedi muhtemelen. Ama keşke daha hassas davanabilseydi.

Bir de çocuk kaybolmasın diye ayakkabı bağcığıyla kendine bağlamak nedir? Ayakkabısından mı bağlıyor? Öyle ise düşebilir, hiç güvenli değil. Gerçi neresinden bağlarsa bağlasın tavsiye edilen bir şey değildir diye tahmin ediyorum.

Üfffff sema çocuğu hakkında konuşurken aynen şöyle :
Çocuğunu bırakıp gelmeseydi bu kadar aşırı düşünse

sema oyuna gelirken kavga çıkarmaya öyle meyilliydi ki. kaybedin de ben size sorucam havalarında en baştan göz korkutmaya başladı ama hesaplar tutmadı ve oyunu ilhanla kendisi verdi. bak hem kaybettin hem sesin çıkamadı.
ben koşarken çocuğumu kumlarda oynattım, pazarda bağladım. bize ne! niye anlatıyorsun, herkes ne şartlarda geldi biliyor musun. bunlar bana itici geliyor. madem bu kadar düşkünsün gelmeseydin. ilhan bile oyundan sonra uzak durdu onlardan.

Üfffff sema çocuğu hakkında konuşurken aynen şöyle :
Çocuğunu bırakıp gelmeseydi bu kadar aşırı düşünse
kesinlikle katılıyorum bi çocuk onun var sanki diğerleri de üzülüyor diğerleri de hasret madem öyle o kadar düşkündür bırakıp gelmeseydi
ayakkabı bagıcıyla kendine kol kola baglıyor sanırım bunu duyunca şok oldum ne kadar psikopatça çocugunun elinden tut git pazarına bağlamak nedir yani
kaybolma korkusu her annede vardır pazarda vs ama baglamak bence tamamen kendisinin pazarda sahip çıkmacağını dünüp korkutuğundan ibaret diye düşünüyorum
bende babamla annemle giderdim küçükken pazara ki annem çocuk gelişimci ama hiç bağlamadı hiç de kaybolmadım çünkü bağlamak normal bi davranış değil çocuğa zarar özgüveni yetersiz yetişir çocuk
özel bi durumu var semanın dediği nedir onu anlamadım eşiyle resmi anlamda boşanmasa da ayrı sanırım özel durum ondan mı acaba yoksa çocuğunda bir şey olsaydı sedatın bilindiği gibi bilinirdi diye düşünüyorum
sedat bu kadar ahlamadı adam bunu bilerek geldim dedi ki onun çok da özel bi durumu vardı
sema sürekli ayrıcalık istiyor ben yarısıyorum diye ama kaybedende sensin be kadın
ılhan bile anladı onu suçladı sahıka oynamadı bu oynamadı ondan kaybettik demedi bile ilhan demek ki sema tamamen haksız ki ilhan semayı suçladı
furkanla ikisi zaten kimi suclasak ne zaman ooyun alamadık birini suçlayalım modunda keza serhat da

Oyunu İlhanla Sema verdi diyorsunuz da dünkü alınan sayıların tamamını sema furkan ilhan üçlüsü aldı birini adem aldı yalnızca şahika ve sabriye sürekli dedikodu yapacağına bi zahmet bir sayı getirsinlerde faydaları dokunsun, semayı bende sevmiyorum çok yapmacık buluyorum hatta ama yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım sema bu takımın en iyisidir oynamadığı zamanda gördük kızların halini , İlhan ise şimdiye kadar duruşunu bozmayan tek kişi o her zaman adil oldu yeri gelince kendisini de eleştiriyor semayı da furkanı da ve herkesin yüzüne söylüyor herşeyi bazen ilhanı izlerken keşke böyle yapmasaydı keşke şunu söylemeseydi diyorum ama adam neyse o kimseye yaranmaya çalışmıyor duruşu net kameralara oynamıyor, ademi de seviyorum ama şunu kabul etmek gerekir ki ademde şampiyon olacak ne performans ne de duruş yok hele de sabriye ve şahikayla sürekli dedikodu yapması ona zarar veriyor performansı da düştü son zamanlarda takımı sırtlayanlar ilhan , sema ve furkan şu anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…