- 18 Haziran 2015
- 3.685
- 36.773
Atletler ve futbolcularin durumu ortada :) meydan dövüşçülere kalıyorYo ben haketmiyor demiyorum zaten ama hiç şaşmıyor birinciler
Furkanin elendigjni hayal ediyorum gözlerim kapalıAyy insallah keske furkani soylese bide
Nerdeeeee keske elense.gucluleri çıkarmadılar yine.tarik menguc sahika falan yazdilar.sabriye yine yırtti maalesefAy şu sabriye yi gördükçe nur yerlitaş gibi alın şunu şurdan diye bağırasım geliyor.
Ne kadar itici bir tip irite oluyorum gördükce. Elenir umarım bu hafta
Şahika giderNerdeeeee keske elense.gucluleri çıkarmadılar yine.tarik menguc sahika falan yazdilar.sabriye yine yırtti maalesef
Alman erkeği demek hakaret ama Anadolu erkeğisin ya diyerek aşağılamak hakaret değil, yaşasın adalet
Korkuyorlar kendilerini yazdirmayaYahu yazın söyleyin güçlüleri gitsin şu sabriye yok eziyorlar yok yazık diye diye oy atıyorlar paranıza yazık izleyecek de birşey vermiyor zorla adada tutuyorlar kadını
Ben ademi seviyorum. O çocuğun başını yemeye çalışıyorlar farkındalar gücünün. 2. Bir atakan olur korkusundalarAlman erkeği demek hakaret ama Anadolu erkeğisin ya diyerek aşağılamak hakaret değil, yaşasın adalet