Konseyde kimin adı çıktı.Dün.Acun niye çok şaşırdım dedi acaba.sema yine yenildi ve yine sakatlandı, sakatlanmasam yenilmezdim.
hiç şaşırmadım.
Dün çok erken uyuduğum için izleyemedim 8 de uyudum :) hastalık yorgunluk derken uyumuşum.Çılgın Sedat kadınlar erkeğin yanında konuşmaz dedi sanırım sabriye için heralde şimdi internette bakıyorum da.Furkanın abileri ablaları var gider mi daha dur
ademe geçmiş sen boş adamsın sen miisn anadolu erkeği diye lafları et ondan sonra adem sende alman erkeğisin diyince diklen zaten serhat ve havyç ne derlerse desinler kendileri hiç tahrik etmiyor ama karşı taraf terbiyesiz oluyor sema da aynı sabriyeye sana iyilik yaramaz terbiyesiz diyo geçen furkanla adem atışırken sabriyeye kapa çeneni sen diyo sen karıştırma ortalığı diyip furkanın yanına gidince bunlar böyleler diye laf konuşuyordu kendin niye karıştın o zaman oyuncu sema diyor insan yaniSerhatta alman erkegi degiliz diyo eserede bunun fanlari amerikali cart curt diye konustular serhat cocuklariyla almanca konusuyo ogretseymis turkce madem
ah keşke sabriyeyi tutmuyorum başarısız ama kızı çok demorolize ettiler o yüzden birin eleyip gitse keşkeYani artik diyorum ki zaten sabriye iyi degil eninde sonunda gidecek furkana haddini bildirip oyle gitse
ilhan gerçekten sinsi kendine ademi rakip gördüğünden yazdırdı serhatın sakatlıgı uzun surerse zaten bı işe yaramıyor diye yazacaklar direk ilhan planları kurdu tarıkta güçsüz oldugu için tarıgı da yazdırdıKeşke adem hiç çaba göstermeseydi bu oyunda ve ünlüler kaybetseydi. Bireyseli de şahika kazansaydı. Bakalım fatihin yanına kimi çıkaracaklardı gör o zaman curcunayı.
İlhan sinsisi kimi harcayacaktı
orayı kaçırdım benFurkan adisi, tesekkür edeceğine hala ne diyor ya yalaka şerefsiz
burçakla olan yarışta yıkıldım gülmekten kızı hamur gibi kaldırıyor yardım edeceğim diye ben ne yaptıgımı biliyor muyum burçak dedi ya orda yıkıldım adalar birleşse bence sabriye adem sahika gönüllülerle iyi anlaşabilirSabriye baslarda daha iyi simdi hic yapamiyo ama burcakla karsilasmada sempatik geldi bana
aynen kendi sayaerken iyidi yalnız ben kaçırdım orayı pınar niye çıkmadı pınar inanılmaz derece sessiz ve onların ne oldugunu anladı çekti kendini 4 lüdenMetrekarelik adamsın demek hele hiç hakaret değil. Sevgi sözcükleri bunlar
sema iyi yarıyor olabilir ama çok kibirli bi kadın bernada refleks olarak tişörtünü tuttu hareketler davranıslar sanki monoco pipremsesisema yine yenildi ve yine sakatlandı, sakatlanmasam yenilmezdim.
hiç şaşırmadım.
Bende onun gitmesini isterim ademin gideceğini hiç zannetmiyorum sabriyede gitmez gibime geliyor.Tarık yada Sedat ikisinden birisi diye düşünüyorum.Sedat giderse adem ve sabriye ile vedalaşmaz bence.Sabriye giderse sadece adem ve şahika ile vedalaşır gibime geliyor.Dün konseyde çok büyük restleşme oldu. Sedat gidebilir diyorum. Adem fanları mengüçe de oy atacak.
Sedat engelli aileleri'nden bile Sms istediğine göre durumunu riskli görüyor bence. Aslında biraz uysal olsaydı daha uzun kalırdıBende onun gitmesini isterim ademin gideceğini hiç zannetmiyorum sabriyede gitmez gibime geliyor.Tarık yada Sedat ikisinden birisi diye düşünüyorum.Sedat giderse adem ve sabriye ile vedalaşmaz bence.Sabriye giderse sadece adem ve şahika ile vedalaşır gibime geliyor.
Aaaaaayyyuy inşallahDün konseyde çok büyük restleşme oldu. Sedat gidebilir diyorum. Adem fanları mengüçe de oy atacak.
Sema kolyeyi alımca performansı ön planda tutacağını söylemişti :) ademin başarılı olacaklarını düşünmüyorlardı heralde.ünlülerde adem hazımsızlığı forever
ayrıca adem dil konusunda da haklı, herkesin türkçe bildiği ortamda iki almanca bilen kişinin almanca konuşması terbiyesizlik
hep bi laf yarısı serhatta akşam yolasım geldi.onun dayılanmasından takımın motivasyonu düşüyor sabriye yüzünden diyorlar.tamam sabriye bişey yapmasa bile ,serhatın takıma yaptığı sabriyeden beter.Serhat benchte alman erkeğiyiz biz demiş zaten ya
Serhat benchte alman erkeğiyiz biz demiş zaten ya
Serhat benchte alman erkeğiyiz biz demiş zaten ya
Furkan isim yazarken nede di az önce izledim ama hiç dikkat etmedim .Serhat Eser i Amerikan kırması diye kendince aşşağılarken
problem yok
Kendi Alman erkeği olunca vay efendim ne demek istiyorsun?
Ayrıca Adem e boş adamsın, adam mısın,
metrekaresine göre delikanlısın, anadolu erkegisin şeklinde
ağır tahriklerle yürüyor..
Bunları kasıtlı yapıyorlar.
İlhan ın orada bende Almanya da doğdum ne demek istiyorsun
çıkışı da bunu doğruluyor.
İlhan ciddi anlamda sinsi bir adam, sıfır yani..
Son olarak da Furkan isim yazarken alman erkeği muhabbetinin
bir proje olacağını kanıtladı..
Ne derlerse desinler Adam diye yazılır Adem diye okunur
o kadar(survivor agzı diye bir şey artık var)
Serhat Eser i Amerikan kırması diye kendince aşşağılarken
problem yok
Kendi Alman erkeği olunca vay efendim ne demek istiyorsun?
Ayrıca Adem e boş adamsın, adam mısın,
metrekaresine göre delikanlısın, anadolu erkegisin şeklinde
ağır tahriklerle yürüyor..
Bunları kasıtlı yapıyorlar.
İlhan ın orada bende Almanya da doğdum ne demek istiyorsun
çıkışı da bunu doğruluyor.
İlhan ciddi anlamda sinsi bir adam, sıfır yani..
Son olarak da Furkan isim yazarken alman erkeği muhabbetinin
bir proje olacağını kanıtladı..
Ne derlerse desinler Adam diye yazılır Adem diye okunur
o kadar(survivor agzı diye bir şey artık var)