SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Demek ki kk da sabriyeye gıcık olan bi ben varım şu kadını izlemeye nasıl katlanıyorsunuz

Demek ki kk da sabriyeye gıcık olan bi ben varım şu kadını izlemeye nasıl katlanıyorsunuz
Bibi ben sabriyeye gıcık olduğum kadar kimseye gıcık olmadım şu yarışmada. Gormek istemiyorum artık kızı yaa nefret ettim resmen.haaa serhat akın ve sedati da es gecemiycem.bi defolup gidemediler

Yaa Sabriye bi tuhaf gariban ezilen taraf oldu.
Onu ezmeye çalışıyorlar, psikolojik şiddete maruz kaldı kizcagiz..
Belki şartlar farklı olsa bu kadar kalmazdı o performansıyla.

Sabriyeyi sevmiyorum ama diğerlerinin yanında melek kalıyor kız valla
Melek

Yaa Sabriye bi tuhaf gariban ezilen taraf oldu.
Onu ezmeye çalışıyorlar, psikolojik şiddete maruz kaldı kizcagiz..
Belki şartlar farklı olsa bu kadar kalmazdı o performansıyla.
Kızcağaz

Ben eniyisi mi bu topikten çıkayım ötekileri sevmediğinizden sabriyeyi bile tutuyorsunuz yok artık demek istiyorum

Yalnız sedatın lafı neydi öyle sabriyeye ya? Kadınlar erkeklerin oldugu yerde konusmazmış. Leş. Bir kez daha kendisinden tiksindim.
Adamın her lafı mide bulandırıcı. Hayır bide kazanamadiklari gibi yorum yaparlar yaaaa

Ha bir de 1. zaten belli adem çünkü acun her sene ya boksör ya dövüşçü birini birinci yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…