Yahu disardayim izleyemiyorum , çatladım :)))
Dokunulmazlığı hangi takım aldi
Bibi ben sabriyeye gıcık olduğum kadar kimseye gıcık olmadım şu yarışmada. Gormek istemiyorum artık kızı yaa nefret ettim resmen.haaa serhat akın ve sedati da es gecemiycem.bi defolup gidemedilerDemek ki kk da sabriyeye gıcık olan bi ben varım şu kadını izlemeye nasıl katlanıyorsunuz
Demek ki kk da sabriyeye gıcık olan bi ben varım şu kadını izlemeye nasıl katlanıyorsunuz
İlhan bariz bir şekilde sakin bu aralar ya da halsiz. ya da kameraların olmadığı yerlerde aktif...İlhan bugün hiiiç konuşmadı
Demek ki kk da sabriyeye gıcık olan bi ben varım şu kadını izlemeye nasıl katlanıyorsunuz
Yazık ademe cok üzülüyorum. Oy gondericem ona bugün.bu yarışma sadece ademin hakkı bence.o birinci olmali.
Sabriye baslarda daha iyi simdi hic yapamiyo ama burcakla karsilasmada sempatik geldi banaSabriyeyi sevmiyorum ama diğerlerinin yanında melek kalıyor kız valla
Sabriye baslarda daha iyi simdi hic yapamiyo ama burcakla karsilasmada sempatik geldi bana
Bende oyle dusunuyorumYaa Sabriye bi tuhaf gariban ezilen taraf oldu.
Onu ezmeye çalışıyorlar, psikolojik şiddete maruz kaldı kizcagiz..
Belki şartlar farklı olsa bu kadar kalmazdı o performansıyla.
MelekSabriyeyi sevmiyorum ama diğerlerinin yanında melek kalıyor kız valla
KızcağazYaa Sabriye bi tuhaf gariban ezilen taraf oldu.
Onu ezmeye çalışıyorlar, psikolojik şiddete maruz kaldı kizcagiz..
Belki şartlar farklı olsa bu kadar kalmazdı o performansıyla.
İlhan bariz bir şekilde sakin bu aralar ya da halsiz. ya da kameraların olmadığı yerlerde aktif...
Adamın her lafı mide bulandırıcı. Hayır bide kazanamadiklari gibi yorum yaparlar yaaaaYalnız sedatın lafı neydi öyle sabriyeye ya? Kadınlar erkeklerin oldugu yerde konusmazmış. Leş. Bir kez daha kendisinden tiksindim.
Melek
Kızcağaz
Ben eniyisi mi bu topikten çıkayım ötekileri sevmediğinizden sabriyeyi bile tutuyorsunuzyok artık demek istiyorum
Adamın her lafı mide bulandırıcı. Hayır bide kazanamadiklari gibi yorum yaparlar yaaaa